Hier, de duurste McLaren 675LT ter wereld

Auteur: , 38 Reacties

Het mag gezegd worden: deze McLaren is nog best smeuïg samengesteld.

Een klein steekje los moet je als koper wel hebben, maar deze 675LT Spider heeft voor 400.000 USD aan opties. In totaal is de Mac dan ook een hefty 820.000 dollar waard. Omgerekend is dat ruim 770.000 euro. Wat kreeg de koper voor zijn zuurverdiende centen?

Allereerst natuurlijk een McLaren 675LT Spider en dan eentje uit de Carbon Series. Daarvan zijn 25 exemplaren gebouwd, maar het wordt nog specialer! Deze specifieke auto is namelijk één van de drie Carbon Series met een laklaag waar je het carbon doorheen kunt zien. Dolletjes.

Voorts is er een set velgen onder de 675LT geschroefd waar echt goud in is verwerkt. Het blinkende spul is bovendien gebruikt in het motorcompartiment, uiteraard als knipoog naar de legendarische McLaren F1. De Amerikaanse eigenaar heeft maar liefst drie tripjes naar de fabriek in Woking gemaakt om de auto samen te stellen, het resultaat check je in de gallery.

Waarom de eigenaar voor dat geld geen P1 koopt? Omdat ‘ie die al eentje heeft. Keep it pimpin’.38 reacties

Hmm dochter daten?
@martijn1994: ik dacht precies hetzelfde, gelukkig heeft ie er twee
Eerlijk is eerlijk, zelfs ik word hier heel hebberig van! En normaal zal ik altijd een andere sportwagen van AM Lamborghini of Porsche in dit segment prefereren!
Wat een geld zeg. Kan bij Koenigsegg ook om het carbon erdoorheen te zien, staat wel mooi. Reparaties zullen niet mals zijn als je het weer mooi laat maken na een schuivertje
Duur en niet duur. Vanwege de exclusiviteit van het apparaat in zn geheel zal de eigenaar er waarschijnlijk geen cent op hoeven inleveren als hij m doorverkoopt. En dan is het toch best wel een veilige manier om geld even weg te zetten.
@dare2think: je hebt alleen de F1 als referentie, dat deze auto waarde vast is. Kan deze auto zich met de F1 meten!? Ik twijfel…
Als je met die velgen tegen de stoeprand rijdt is de stoep meer waard geworden…
@fanboy: mijn dag is weer goed?
@fanboy: mijn dag is meer waard geworden door jouw comment
Hahaha die oranje knippers zijn kapot lelijk. Als je de duurste Mc van de wereld kan kopen dan kan je ook wel die boete in Amerika betalen voor Euro knippers. Deze man houdt sowieso van lelijk want die gouden knoppen van binnen! Verder wel dope hoor ik wil niet haten maar dat vind ik gewoon zonde.
Ik heb ook een blauwe sportwagen met goudachtige velgen, heb er veel plezier mee gehad op kleine bochtige baantjes. Kost niks in vergelijking. Vraag me af hiermee ook goed mee doorgereden zal worden… Rijkdom is een kwestie van perspectief.
@onehp: Clio Williams?
@e36thuglife: GT86 met wat verbeteringen en andere wielen in gelijkaardig stijl…
@e36thuglife: Ik gok op een Impreza
@henk123456: niet heel veraf, was reeds beantwoord hierboven
Best wel geslaagd :D
Deze auto wordt toch meer waard, zelfs nu. Omdát hij de duurste McLaren 675 LT is….
Dat ziet er wel erg gaaf uit zeg met die lak. Heerlijk zo in het blauw!
Haha hij deed het bekende spelletje in de configurator; hoe krijg ik mijn auto zo duur mogelijk? Dat doe ik ook zo vaak. Alleen klikte hij per ongeluk wél op de knop ‘bestellen’
@gulli: Aangezien hij 3x naar Woking is gevlogen, zal hij de auto niet per ongeluk hebben besteld ;)
@berlinetta: of hij dacht ‘kut nou moet ik ermee door ook voordat ze me in de gaten hebben’ :P
@gulli: Het voordeel is wel dat deze meneer het geld ervoor heeft. Ik denk dat de gemiddelde AB-lezer z’n huis moet verkopen en dan nog een tweede hypotheek moet opnemen om überhaupt in de buurt van de prijs van deze auto te komen.
@Edge: een gemiddeld huis doet 250k, dus als je dat door trekt naar de mensen op autoblog denk ik dat je het zelfs met een tweede hypotheekje het niet red om deze auto te financieren. Wel grappig dat ik de auto zoals ik ze in gta pimp nu in het echt zie?
Ik vind die van Shmee een stuk mooier… Smaak is niet te koop
Beetje afgekeken van de pagani 730s van salomondrin.? Niet dat dat erg is.
Het geld zou ik er niet aan uitgeven, maar ik vind hem wel gaaf samengesteld. Blauwe lak met gouden velgen is (met dank aan Subaru) gewoon een geslaagde combinatie. Alleen dat interieur van die Mac vind ik altijd zo treurig. Een begraafplaats is nog een vrolijkere plek.
Subaru toonde het jaren geleden al aan een blauwe auto met gouden velgen gewoon heel tof kan zijn, en ook op deze McLaren is het weer affengeil zoals ze dat in Duitsland zo mooi zeggen. Maar wat een geld om wel-niet-wel een laklaag op je auto te hebben!
@Edge: Renault was toch eerder met de Clio Williams?
Niet de mooiste vind ik..
Die laklaag is wel erg mooi, dat goud vind ik onbegrijpelijk. Maar goed ieder zijn meug. Ik kan waarschijnlijk nog niet één balans loodje (ok ijzertje) betalen van deze auto.
Deze auto mist evenals alle hedendaagse mc’larens de wow factor
De man weet van gekheid niet meer wat hij met z’n geld moet doen
Blauwe lak en goude velgen, als ik dat zie denk ik gelijk aan een Subaru.
2 dochters om te daten zo te zien… waar zijn die 2 te vinden?? ?
@spykerboy: foto 32!
‘Omdat ‘ie die al eentje heeft.’?!
Foto met de twee mannen en het wiel….. En waar zit dat goud dan??? Kijk hier ipv loodjes hebben ze goud opgeplakt…. ? bij zo’n prijs mag je wel wat anders verwachten dan loodjes opgeplakt in kleur vd velg…. ?
@fordje: voor dat geld verwacht ik af-fabriek perfect gebalanceerde banden en velgen. Ipv een halve kilo plaklood

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).