Hillary Clinton krijgt parkeerboete van Londense agent

Auteur: , 12 Reacties

Ze had even geen wisselgeld? Nederland en Rusland hebben misschien politieke relletjes maar Groot Brittanië en de Verenigde Staten konden het ook wel eens aan de stok krijgen binnenkort.

Jep, wisselgeld heb je nodig

Het busje van mevrouw Clinton stond al 45 minuten geparkeerd op een plek waar dat niet mocht en dus schreef de parkeerwacht de boete uit. Het mooiste van het verhaal is -naast het feit dat de parkeerwacht geen boodschap had aan de Secret Service van mevrouw Clinton die in protest ging- misschien nog wel de reactie van zijn werkgever, de stad Londen:

“Despite our traffic marshal being questioned by the secret service for just doing his job, he was in the right. The former US Secretary of State was parked for nearly 45 minutes without paying. I’m sure she will understand that we have to be fair to everyone, regardless of their status on the world stage. For future reference, Mrs Clinton can now also download a parking app for her iPhone which will tell her in real time where a parking space is in the City of Westminster.”

Koningen, gewoon de hele rel in je eigen voordeel ombuigen naar reclame voor je parkeerapp. Als de vrouw van de ex-president van de VS op tijd betaalt kost het hele geintje haar overigens £40 pond, als ze niet op tijd betaalt wordt dat £80 pond. Clinton was in Londen om een prijs op te halen ter ere van haar inzet voor internationale diplomatiek. Hoe ironisch.

Bekijk foto’s van het hele gebeuren bij de Daily Mail.12 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Had ze maar een diplomaten kenteken moeten gebruiken. Behalve in Rusland, daar wordt je in elkaar getrapt als je diplomaat bent.
@azenomei: Jep, en in Nederland wordt je weer vrijgelaten -na meervoudige sorry, sorry- als je als russische diplomatenvrouw al bezopen een aantal nederlandse wagens in de poeier rijdt…. mompelt iets over je recht hebben en recht krijgen….
@joejojo2012: Ach… NL ten opzichte van Rusland qua macht hahaha. NL heeft gewoon een calimerocomplex en daar doen ze helemaal niks aan, face it!
@VeniVidiVici: Een calimero complex? Zeg hallo, wil jij je huis nog betaalbaar verwarmen deze winter? Heeft niks met Calimerocomplexen te maken, we kunnen de Russen nou eenmaal niks maken, die lachen zich rot als Nederland bijv. haar ambassadepersoneel zou terugtrekken, wat ik overigens een goede maatregel zou vinden, al was het alleen maar als symbool.
@Sciurida: psst Slochteren? We hebben de russen nodig om groente, fruit, bloemen etc af te nemen en een 3e van de inhoud van autoblog.nl te willen met dashcams maar (nog) niet voor het het aardgas.
Haha, geweldige stunt! En ik snap niet waarom je tegen een parkeer boete in protest zou gaan!
Zo heurt het ook. Iedereen is gelijk en het zal mevrouw Clinton waarschijnlijk haar reet roesten.
@berlinetta: Jij kijkt toch niet naar Jort Kelder?
@berlinetta: iedereen gelijk?? Maar wel PVV stemmen (of stiekem) xxx
Wat een baas, die baas! Zulke humor zul je in Nederland niet snel vinden… Typisch Engels…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).