Horner: Max Verstappen is net een labrador pup

Auteur: , 31 Reacties

We hopen niet dat dat ook betekent dat Max binnenkort reclame gaat maken voor Page toiletpapier.

Lab

Max hoeft zich voorlopig in ieder geval geen zorgen te maken om het volgende functioneringsgesprek. Red Bull teambaas Christian Horner kan namelijk maar niet ophouden met het de hemel in prijzen van onze jonge landgenoot. In een interview met F1-journo Jonathan Noble tipt Horner nog maar eens een heldendaad aan waarvoor Max in zijn ogen kudos verdient.

Het gaat om een incident rondom de Grand Prix van Canada. Kennelijk hadden de logistieke Red Bull bonzen of de vliegmaatschappij een blunder gemaakt waardoor er te weinig goede stoelen waren voor het hele team. Max, die op dat moment net een paar races achter de rug had met zijn nieuwe team, werd vriendelijk verzocht plaats te nemen in de trombose hel Economy Class nabij de toiletten.

Vooral in de Britse cultuur is dat toch altijd wel een puntje, die rangen en standen. Volgens Horner zou de gemiddelde F1-coureur in zo’n geval dan ook al zijn speelgoed uit de wieg gooien. Max daarentegen bleef er koeltjes onder en deed datgene wat nodig was. In de race bleek de zware trip geen vat op hem gehad te hebben, want daarin dolde hij Rosberg en eindigde hij als vierde, drie posities voor teamgenoot Ricciardo.

“With others it would’ve been a major issue, but [in geval van Max] it was no issue at all. We got ‘No problem, if that’s what’s available, I’ll do it, I’ll go down there’.”

Het tekent volgens Horner het enthousiasme van Max, die zich volgens hem bewust lijkt te zijn wat een voorrecht het is om in de Formule 1 te kunnen racen. Horner vergelijkt Max dan ook met een labrador pup.

“Max is very, very good – and he’s so enthusiastic about everything. He’s like a Labrador puppy that just wants to get into everything. And I think that’s what’s so refreshing about him. It’s just enthusiasm for being a Formula 1 driver and doing what he does.”

Ondertussen vervelen Max en Daniel zich suf, wachtend op de eerste race van het seizoen. Dat duurt nog 10 weken: filmpje!31 reacties

Ik wist niet dat labradors kunnen racen.
@flatsix010: staart tussen de poten en gaan
@flatsix010: JONGENS KIJK NOU TOCH FF NAAR DAT FILMPJE…..
Economy? Das nog erger dan de hel van 63 of een blik tussen de benen van Bridget!
@rijnounsdoor: nou ja zeg! Ik ben aan het eten!
@josvanrey: Gezellig met Van Pol in Neercanne?
@rijnounsdoor: nou gezellig… saaie boel met Van Pol vandaag, als je zin hebt… we moeten nog beginnen aan het voorgerecht, wellicht dat het gezelliger wordt.
@josvanrey: Ik ben aan t kwispelen als een labrador, ik haal iedereen op weergaloze in om t hoofdgerecht te halen. Eten we als toetje een ijsje bij Opa Verstappen in Montfort.
@rijnounsdoor: hier kan van pol niet tegen op! op naar opa verstappen! Ik neem een extra bol rum rozijnen met een extra koekje!
@rijnounsdoor: oh we nemen de taxi en ik betaal! Gewoon omdat het kan.
Nou zeg, wat een heldendaad…. Gewoon Economy Class en dan ook nog naast de toiletten. O M G gewoon. Is er al een standbeeld in de maak?
Sorry hoor, maar heldendaad???
@e34m5touring: Volgens mij zit Horner zo diep in de reet van Max dat hij de weg terug niet meer vindt idd.
@berlinetta: haha hier moest ik wel om lachen!
@E34M5Touring: zie jij vettel al binnen 25 meter van de wc zitten? of hamilton? er zijn maar weinig coureurs die zich als normale mensen gedragen, en horner, die de laatste jaren met vettel op zat gescheept, ziet dat dus als een “heldendaad.”
@gwnbmw: Vettel loopt zoveel te zeiken, zou me verbazen als ie niet gewoon de hele vlucht op de plee zit.
Is toch makkelijk, in de buurt van de toiletten zitten. Effe snel een piessie doen en je kan gelijk weer zitten.

En Max als een labrador pup. Prima als hij dat in de omgang is, maar laat hem alsjeblieft niet een labrador pup zijn achter het stuur.
En Max, hoe ging de race?
Woef
Ach, als 18 jarige sportieve jongen was het wel wat makkelijker om in cattle-class te zitten dan als kantoorknuppel van in de 30 met een slechte rug. Bij dat soort vluchten kost het me tegenwoordig een dag om bij te komen; wel met een cocktail en een zo’n lekkere sappige USDA-approved hormonen steak natuurlijk.
@gregorius: ach jochie toch

Je bent een kantoorknuppel maar gedraagt je als de gemiddelde profvoetballer..

Waar is het fout gegaan…
@peke: bij het feit dat hij op kantoor is gaan zitten…
Ik was al bang geen bericht over Max te lezen. Gelukkig maar weer!
Daar beginnen we allemaal..
Het begint een beetje irritant te raken hoe klakkeloos de interviews van motor- en auto-sport punt com worden overgenomen. Om maar niet te beginnen over de woordgrapjes. *triggered*
Ach, het siert hem wel. Zoals Horner terecht opmerkt zouden genoeg coureurs of andere beroemdheden gewoon divagedrag gaan vertonen omdat ze per sé die business class stoel willen hebben. Maar goed, waarom zou je er ook moeilijk om doen? Je bent jong, je bent fit, en de vlucht wordt bovendien door je werkgever betaald. Dan kun je best een keertje de Economy-stoel nemen als het zo uitkomt.
Waarschijnlijk dacht Max:

“Binnen enkele jaren heb ik mijn eigen MaxJet en mogen jullie lekker onder elkaar uitvechten wie Economy moet vliegen”

en daarom maakte hij daar zo geen issue van.
Ik hoorde al dat Max in de Page reclame ging spelen ze hebben een rol voor hem weg gelegd namelijk!
Als ze dan toch dachten dat het zo een probleem zou zijn, en ze verwonderd waren dat het dat niet was, waarom vroegen ze t in de eerste plaats dan al niet aan iemand anders om van plaats te wisselen?
Daarom zagen we dus telkens foto’s van Max die met Rosberg air vloog. Red Bull behandeld Max gewoon slecht!
Des te meer (alles) kan Max door de intercom schreeuwen tijdens de race Chris, compensatie heet dat geloof ik.
Wat is het toch een goede jongen
@futse: de vinger op de juiste plek; wat ge niet wilt wat u geschiedt, dat doe je maar bij een ander hahaha!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).