Huur-Aventador matcht bij de Nikes van LeBron James

Auteur: , 8 Reacties

Basketballen doet LeBron James op Nikes, autorijden in een Lamborghini Aventador. Het is niet meer dan logisch dat deze twee geliefde objecten hetzelfde printje krijgen.

Lekker, zweetvoeten!

Wie in Miami de bink wil uithangen, maar niet het geld heeft om een stoere auto te kopen, kan terecht bij verhuurbedrijf Lou La Vie. In hun vloot hebben ze Ferrari’s, Porsches en Rolls-Royces rijden, maar nu ook een zeer bijzondere Lamborghini Aventador Roadster.

In samenwerking met Nike, Toys for Boys Miami en Rich B Caliente werd dit exemplaar voorzien van een bloemenprintje. Dit ter ere van de nieuwe Nike LeBron 11 gympen, of liever gezegd, de binnenkant ervan.

Tijdens de lancering van de schoenen op een privé feestje werd de auto onthuld. Mooi is het niet te noemen (wat maakt het nou uit hoe de binnenkant van je schoen eruit ziet, laat staan dat je het op je auto wilt hebben), dus laten we hopen dat ze in ieder geval de geur van zweetvoeten achterwege hebben gelaten.

Bekijk de video van de onthulling HIER op Nikejunk.8 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Dit vind ik als sneakerheld nou echt top artikelen!!
Denk dat als je het geld niet hebt om een aventador te kopen je er ook niet zomaar even eentje huurt , wat zou je voor een aventador per dag betalen ? 8.000 of meer ?
@amnesia: Ik denk dat ome Nike wel meehelpt :P
@amnesia: is toch een stuk goedkoper dan er eentje kopen..
Voorbumper vergeten of was het behang op?
Beetje overdreven, wel een vet nummer bij het filmpje!
Verkrachting + wansmaak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).