IKEA Delft schrapt 1 euro-ontbijtje in strijd tegen files

Auteur: , 44 Reacties

De IKEA-vestiging in Delft neemt drastische maatregelen om files te voorkomen op de A13. Die ontstaan als gevolg van gierige Nederlanders die elk weekend massaal komen ontbijten voor het luttele bedrag van één euro.

IKEA 1 euro-ontbijt

Dat Nederlanders het liefst voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en graag het nuttige met het aangename combineren is algemeen bekend. Het ontbijt voor één euro bij de IKEA is dan ook heel populair in ons land. In Delft zorgt dat echter regelmatig voor lange files en verkeershinder op de A13.

Het komt regelmatig voor dat de afrit van de A13 richting IKEA Delft helemaal vol loopt en dat zorgt voor gevaarlijke situaties. Rijkswaterstaat heeft al meerdere keren besloten de afrit helemaal af te sluiten, om ongelukken te voorkomen.

Daarom is nu besloten om, in het weekend, geen ontbijtjes meer aan te bieden voor één euro bij IKEA Delft. Op alle andere dagen van de week kan je nog wel terecht bij IKEA Delft voor een goedkoop ontbijt. IKEA Delft zet ook al geruime tijd verkeersregelaars in om de doorstroming te verbeteren en de overlast te verminderen. (via: omroepwest.nl)44 reacties

Wtf. Ik open deze pagina en precies op dat moment komt er een reclame langs van de Ikea over ontbijten bij de Ikea. Hoezo toevallig. :p
@Joel_D: hoezo cookies ;)
@Joel_D: Je zou bijna denken dat het expres gebeurt!
@tristant: Reclame op de radio he.
inkoppertje:

Tatta’s be like: ontbijten voor een euro!
@awesome: Ik weet niks van dat ontbijt af, maar bij de Ah waar ik werk hoor ik dat het juist onder mijn allochtone collega’s (jong en thuiswonend) zowat een traditie is om elke zondagochtend bij de Ikea met familie uitgebreid te ontbijten.
@Thomasio:

Daar heb je het al.
@awesome: Een keer geweest en heb een handjevol studenten gezien van de TU (denk ik) maar de rest, zo’n 95%, was toch echt buitenlands ;).
Zullen we anders gewoon de hele Ikea schrappen?

Verschrikkelijke toko…
@escort77: Slechte ervaringen gehad bij een Ikea?
@mclarenf1lm: wie nie
Ik zou wel willen, maar mijn vriendin is fan.
@drijver: Ik heb het gereport, Autoblog zal snel je vriendin op de hoogte stellen van je echte gevoelens naar Ikea en dat kost je minstens één week pikstraf! :P
Wat een leven moet je hebben om in het weekend voor €1 een croissantje te eten in een overvol restaurant vol lui zoals jezelf nadat je met het hele gezin in de auto gepropt eerst een uur op de afrit hebt staan vervelen. \rant
@sdk16420: Een studentenleven bijvoorbeeld. Het blijven techneuten hè?
@fritsie: Schei uit man, ga als student zijnde lekker werken met je donder. Dat zorgt voor warme croissantjes, eitje en verse jus op zondagochtend, in je eigen kamer.. Lekker hoorrrrr
@mitch306: Studenten werken wel, alleen dat geld gaat naar bier, niet naar een ontbijt van meer dan €2,-
@fritsie: Gelukkig zijn er uitzonderingen (:
@fritsie: De ene keer dat ik als student naar de IKEA in delft ben geweest om te ontbijten was ik op de fiets.
Het contract van de voedselbank met Ikea is gewoon afgelopen!
Typisch cloggie gedrag.
“Als het maar gratis is, dan wil ik best voor in de file aansluiten!!!”
Al deze mensen hun auto rijdt op water?
@SimonMc: dacht ik ook al aan, staan ze allemaal gierig te doen voor ee ontbijtje maar je had de reis erheen beter kunnen uitsparen en van dat geld goed kunnen winkelen met lekkere croissants enz.
In het weekend in de file staan bij de Ikea voor een pauperontbijtje van €1,-
Wat een puur Hollandse treurnis is het ook. Wat is er dan mis gegaan met je zeg.
Dure benzine verstoken om voor 1 euro te gaan ontbijten. Logica?
@c-ad: Een hele afrit vol 190D’s.
Die file zal nu wel minder worden bij de Ikea met die nieuwe oldtimerregeling.
Autorijden wordt nu duurder voor deze doelgroep.
In de rij staan voor een € 1,- ontbijt? Dat is toch pure luxe? Ik heb geen auto om naar de Ikea te rijden voor een zogenaamd goedkoop ontbijt. Ik moet helemaal naar de hoek lopen voor een echte boterham of een krentenbol!
Wat moeten al die armoedzaaiers nu gaan doen in het weekend?
@rob68: gratis lurken op het forum van een autowebsite?
@645ci: Heb je honger?
@rob68: D’r zijn toch nog meer Ikea’s?
@potver7: Kost geld hoor, benzine!
Bizar dat mensen dit voor één euro p.p. doen. Daarnaast is Ikea verschrikkelijk, de prijs kwaliteit ligt zover uit elkaar. Als ik dure spullen koop wil ik dat ze lang mee gaan en niet na één scheet opnieuw in elkaar hoeven zetten.
@Laue: Je dacht toch niet dat ze ook nog wat gingen kopen? Na het ontbijt moeten ze snel weg, zoonlief naar de voebbal, dochterlief naar de hakkie…
@Laue: hangt ervan af wat je koopt maar de duurdere kasten etc zijn wel van goede kwaliteit.. Je moet ze natuurlijk zelf goed in elkaar steken…
Bij de Hema hebben ze ook gewoon ontbijtjes voor een euro;) F*ck IKEA :p
1 keer de fout gemaakt om op zondag naar de Ikea te gaan. Nooit meer. Oma’s met rollators, hele kuddes met families. Iedereen eerst ontbijten en gratis koffie en daarna in ganzepas heel de route.
Ontbijten bij de Ikea?? Moet je het dan ook nog zelf in elkaar zetten??
Ik koop altijd klasse meubelen. Ik eet altijd in puike restaurants.
Ik ga eeeecht niet tussen het volk zitten.
Ik rij ook heeeel dure krachtige auto’s.

Ik ben ik.
Tja… typisch Hollanders toch? Goedkoop als mogelijk, ze vergeten wel de opgestookte benzine zo te zien
Grappig, al die Nederlanders die het nu op de Allochtonen steken, waarschijnlijk om te doen vergeten dat ze werkelijk heel gierig zijn… En racistisch blijkbaar.
Zelf amper allochtonen gezien in Nederlandse ikea’s. Dat is veel te duur voor hen. Die binden wel een Marokkaanse kast op het dak van hun Mercedes roetbak
mensen staan echt niet in de file voor het 1 euro ontbijt maar gaan er heen om te shoppen en dan is zoon ontbijt lekker mee genomen, vraag me dan ook af of het file leed afgelopen is hiermee!
overigens weet ik wel dat mijn gepensioneerde oom en tante vaak naar de ikea gaan enkel voor het eten…. maar die komen dan lopend (“:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).