Justin Bieber door rechter bestraft voor straatracen

Auteur: , 24 Reacties

De grootste ramp voor mensenoren sinds nagels op het schoolbord moet onder meer een cursusje zelfbeheersing gaan volgen. Dit nadat hij eerder dit jaar achter het stuur van een Lamborghini werd gevonden waarmee hij aan het straatracen was tegen R&B ster Khalil Amir Sharieff.

Justin Bieber met z'n panter-R8

Dat gebeurde allemaal in Miami Beach, eind januari. Justin Bieber heeft een verklaring afgelegd dat hij zich heeft verzet tegen zijn arrestatie en dat hij roekeloos heeft gereden. In ruil voor deze bekentenis is men tot een schikking gekomen die inhoudt dat Bieber niet meer officieel vervolgd wordt voor zijn wandaden. Overigens meldden diverse media toen dat hij dronken was bij zijn arrestatie, na onderzoek werden alleen sporen van marihuana in zijn bloed gevonden. Wel moet hij dus een cursus zelfbeheersing volgen van 12 uur, maar dat is slechts een deel van de straf.

Zijn advocaten zijn overeengekomen dat Justin Bieber ook video’s moet kijken over verkeersongelukken (at your service) en dat hij een donatie van $50.000 dollar (ongeveer €38.000 euro) moet doen aan een goed doel dat zich inzet voor kinderen. De rechter hoopt dat de schikking en de media-aandacht ervoor zorgen dat Bieber iets los maakt bij de popster en dat hij zijn “talenten” gaat inzetten om zijn miljoenen fans iets te leren.

Wat vinden jullie van deze schikking? Persoonlijk had ik een paar uur geboeid in een kooi met Orlando Bloom, live uitgezonden op tv, leuker gevonden.24 reacties

F*ck Bieber.
@miichal: Volwassen reactie.
Moet je jezelf eens voorstellen dat je als jonge koter ineens immens populair wordt.. je bakken met geld krijgt en niemand die je fatsoenlijk op weg helpt om alles in goede banen te sturen. De kans dat je dan rare dingen gaat doen (je weet niet beter op zo’n jonge leeftijd) is dan natuurlijk vrij groot.
Ik vind zijn muziek ook helemaal niets, maar vind het wel sneu dat er zoveel mensen zo erg op die jongen lopen te zeiken.
@ardonjr:
Vergeet niet dat dit blog vergeven is van de koters die graag in zijn schoenen hadden gestaan.
Die moeten met het OV naar school en hij heeft een garage vol en de vrouwkes voor het oprapen.
Dus wat doe je dan, lekker jaloers om je heen meppen, ze weten immers nog niet beter..
@tupperware:
het is niet echt bieber’s “schuld” maar eerder de “schuld” van een samenleving die de biebertjes van deze wereld idoliseert. Iemand die “f*ck bieber” zegt doet daar kennelijk niet aan mee en is deel van de “oplossing” (hoera)
@ardonjr:
Zolang je nog elk optreden voor een volle zaal staat hoef je je toch niet druk te maken om critici zoals jij en ik? En als hij er toch wakker van ligt wordt het tijd dat hij zijn manager ontslaat en een ander platencontract tekent. Andere producer, andere songwriter (of zelf gaan schrijven) en een andere geograaf. O, en Michael Jackson opzetten met Man In The Mirror. Make that change!
@ardonjr: Moet je je eens voorstellen dat je als koter niet ineens bakken met geld verdient, niemand je op weg helpt en in goede banen leidt. Dan is het toch ook volkomen normaal dat je ontspoort. Op zulke jongeren moet je ook niet zeiken, dat verdienen ze niet.
@moveyourmind: dan faal je als ouders. Jouw taak om te zorgen dat je kind goede begeleiding krijgt.
@ardonjr: Je moest eens weten wat die jongen allemaal uitvreet, spugen op fans is nog het minst erge. Nu lijkt fock bieber wat kort door de bocht, maar een beetje geïnformeerd mens heeft daar geen verdere onderbouwing bij nodig.

Ik kan me ergens vaag herrinneren dat jij vaak op dumpert vertoeft, dan zou je die bieber-perikelen toch wel moeten weten? Volgens mij gaat het je alleen om die eerste twee woorden: “Volwassen reactie”.
Laat die jongen eens een jaar echt werken voor zijn geld. Elke week 40 uur auto’s poetsen en autobanden sjouwen voor een modaal inkomen. Misschien dat zijn arrogante houding dan wat veranderd.
Stembanden verwijderen
@audicoupe84: hoofd verwijderen
@wouterjeuring: Steek ‘m in de fik.
Orlando is een al even grote relnicht. In Kingdom of Heaven moest die ectomorf een smid voorstellen. Give me a break.
hahahaha
25 jaar de gevangenis in, en de auto in beslag nemen en verkopen in opbod. Zijn qe direct van Bieber af :)
Al het Justin Bieber news = shit.
Naar t midden oosten stuuren die knul
Ik vrees dat ik ook losgeslagen zou zijn op die leeftijd met zijn succes en geld
Ik roep al sinds hij bekend is dat ik noooit met hem zou willen ruilen… zielig gevalletje…
Tijd dat zijn ouders eens een opfriscursusje ‘hoe voed ik mijn kind op’ krijgen (toegspitst op kindsterretjes) en dat hij een fatsoenlijke manager aanneemt. Ik kan me herinneren dat de manager van Amy Whinehouse op een gegeven moment iets riep in de trant van “Als jullie willen dat ze van haar alcoholverslaving afkomt, stop dan met haar muziek kopen, dan krijgt ze ook geen geld meer.” Niet alleen aan zijn eigen bankrekening denken maar ook aan het welzijn van zijn protegé.

Er zijn genoeg kindsterretjes die wél goed terecht zijn gekomen en geen rare dingen zijn gaan doen. Het komt allemaal neer op goede opvoeding en begeleiding. Zelfs bij de Staatsloterij krijg je een coach aangewezen als je ineens van de een op de andere dag miljonair bent geworden.
Als iedereen gewoon geen aandacht zou willen schenken aan dit soort trieste gevallen zou dat mij en vast veel andere mensen zeer blij maken.
Ik heb bijna medelijden met hem, die jongen heeft geen besef van realiteit meer. Hij heeft al het geld dat hij nodig heeft en als hij wilt hoeft hij nooit meer te werken.
Hou aub op met dit soort artikelen. Dit interesseert echt helemaal niemand. Er worden dagelijks mensen bestraft, veroordeeld en het rijbewijs ontnomen. Waarom dit nou weer een artikel op AB moet krijgen snap ik niet. Echt niemand wordt hier beter van..

Een groto deel van de reden mensen zo`n hekel hebben aan artiesten als Bieber is omdat de media (waaronder Autoblog) deze mensen continu in de schijnwerpers zetten. Alles wat ze doen wordt uitvergroot alsof `t een heel belangrijk feit is. Dit heeft echt geen enkel nut, behalve dat mensen een nog grotere hekel aan iemand krijgen.
Snap niet waarom iedereen nog energie verspilt aan die Bieber, gewoon negeren en verdergaan met je eigen leven. Je “graaft” toch je eigen graf. Zijn leven, zijn problemen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).