Justin Bieber gearresteerd na dronken straatrace in Lambo

Auteur: , 62 Reacties

[start intromuziekje] Welkom kijkers. Vanmiddag in deze ingelaste uitzending van Autoblog BoulevardShowNieuws SterrenWatch: popidool Justin Bieber is van de weg geplukt, dronken, in een gehuurde Lamborghini.

Archieffoto: Bieber in een Aventador

Dat meldt NBC 6 South Florida. Het 19-jarige zangtalent werd rond halfvijf ’s nachts lokale tijd aangehouden in Miami Beach. De notoire fotograafsloper en Fisker-connaisseur zou vervolgens zijn aangehouden voor een DUI (driving under the influence) en het houden van een straatrace, in een gehuurde Lambo. Welja, alsof het besmeurde imago van Beaver niet nog verder kon afglijden. Hij zou net daarvoor een nachtclub uitgerold zijn.

Bieber wordt nu overgebracht naar een gevangenis in Florida, waar hij nog even mag poseren voor een mugshot, en daarna met een zang- en rijverbod gedeporteerd naar thuisland Canada. Nou ja, dat laatste dan weer niet, maar een terugkeer achter het stuur op de openbare weg zal er even niet inzitten. Misschien maar beter ook.

UPDATE: beeld van benevelde Bieber in zijn gele huur-Gallardo, via TMZ.

UPDATE 2: Mugshot van Bieber na zijn arrestatie uitgelekt. Het ging inderdaad om dragracing.

Mugshot van Bieber

UPDATE 30-01-2014: Uit het toxicologisch rapport blijkt dat Bieber te veel jointjes heeft gepaft en kalmeringspillen van zijn moeder achterover drukte. Op 14 februari zal de rechter zich buigen over de inmiddels officiele beschuldigingen van rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs en verzet tijdens zijn arrestatie.62 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
BURN
@zweed: Dronken straatracen in een auto van 700+ pk op een drukke locatie. En waarschijnlijk nog minder dan 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Nog te denken dat in Florida de doodstraf nog toepasselijk is voor bepaalde misdrijven. Mevrouw gaat zeker de bak in.
O en weet je wat leuk is, kijk even deze docu over hoe het er aan toe gaat in de gevangenissen van Florida, zet mij maar liever in een gevangenis in Thailand. Aanrader om de volledige docu te bekijken, het was laatste op Canvas te zien.

Link docu: http://www.youtube.com/watch?v=bJR91JymH9Q
Link docu 2: http://www.youtube.com/watch?v=Jt87KuZutHI
@balkanlul: En dat vind jij erge docu’s over gevangenissen? Ik zou toch liever in Amerika zitten dan in Thailand. Ik weet niet hoeveel docu’s jij erover gezien hebt, maar in Amerika zijn er tenminste nog bewakers die je komen redden. In Thailand zorgen de bewakers er alleen voor dat je niet ontsnapt.
@berlinetta: Ik heb niet veel research gedaan naar de gesteldheid van de gevangenissen in Thailand, het was denk ik wat overdreven. Maar in Amerika is het ook een ware hell in de gevangenis. In bijvoorbeeld deze “mega gevangenis” in Miami zitten gevangenen met 8 man op 1 cell. In de eerste 2 weken dat je een cel binnentreed, zul je aangevallen worden door 12 man, die respectievelijk om hun beurt jouw in elkaar gaan slaan. Als je terug vecht kun je laten zien dat je geen “softie” bent. Deze zwakkere gevangenen worden afgeperst, ze lenen dikwijls geld van hun moeder zodat ze niet gestoken worden. De bewakers zijn vaak te laat voor de meeste incidenten, of staan ten onmacht tegen de situatie. Verder zul je inderdaad verkracht worden, neem dit niet figuurlijk, overal staan er borden met de waarschuwing dat sexuele incidenten direct gemeld moeten worden, wat weer in paradox staan met het “snitchen”. HELL
@balkanlul: Lees het boek ‘bankok hilton’ eens:) Niet de film kijken want dat is niet hetzelfde verhaal. Daar wil je echt niet zitten hoor!
Daar zijn we getrakteerd me als al zijn fans die jonge meisjes hem na gaan doen als ze een rijbewijs hebben staat ons nog wel wat te wachten… Pffff
@3246cm252kw: Wat?
@r34gtr: moeilijk he als er geen punten en komma’s worden gebruikt. Misschien kunnen we samen naar school ;-)
@3246cm252kw: Wat zeg je nou allemaal? punten en een normale zinsopbouw is misschien wel handig. naar school gaan misschien ook wel;)
@r34gtr: Niks te doen zeker.
Nam het in het verleden nog wel eens op voor het ventje op de interwebs, maar nu is hij finaal doorgeslagen. Was wellicht ook een kwestie van tijd. Kind- en tienersterretjes raken op volwassen leeftijd veelal aan lager wal. Zonde van z’n carrière. Want laten we wel wezen, hij had het beter voor elkaar dan wij samen.
@barney: Helemaal eens Barney hij heeft het financieel beter voor elkaar dan wij allemaal bij elkaar dus had ook groot respect voor hem. Dit vaagt dat natuurlijk helemaal weg! Jammer!
Hij overschrijd alle grenzen. Dan weer dit, dan weer dat. Het lijkt me geen makkelijk figuur. Maar een irritant onvolwassen snotjong waar nog we jaloers op zijn ook. Hopelijk wordt hij nu goed aangepakt.
@littledevil9: Ik ben helemaal niet jaloers op hem; hij is het zoveelste gevalletje wat op te jonge leeftijd de hemel in geprezen wordt en te snel te rijk is geworden en niet weet hoe hij met beide zaken om moet gaan.

Ik heb medelijden met hem dat niemand goed voor m heeft gezorgd om goed met alle heiza om te gaan, en dat hij daardoor nu waarschijnlijk keihard in de problemen komt en blijft komen.

Ik denk trouwens niet dat ik ooit een liedje van hem heb gehoord dus over dat deel kan ik niet oordelen.
@645ci: Op zn auto’s bedoel ik eh ;)

Dat klopt ja, hij is best wel zielig.

Will.i.am ft. Justin Bieber – Power ook niet? Ben ook niet zo weg van zijn muziek.
@littledevil9: Ik heb geen idee wat voor auto’s hij heeft, maar gezien de andere reacties zal dat wel leuk spul zijn.

Ik luister niet enorm veel naar de radio, en ik heb helaas de leeftijd dat ik eerder BNR opzet dan 3FM. :(
Maar het kan best zijn dat ik hem weleens gehoord heb, maar dat is dan niet blijven hangen.
@645ci: Helaas? Je kan zelf je zender kiezen hoor ;)
@littledevil9: ik bedoelde dat ik BNR prettiger vind om naar te luisteren op die momenten dat ik (in de auto) naar de radio luister :)
Ik zit meestal voor 7am of na 4pm in de auto. Chiel Beelen trek ik echt niet zo vroeg en Koen en Sander heeft een andere doelgroep.
Thuis luister ik meer naar internetstations of m’n muziekcollectie.

Sowieso is de iDrive versie die ik heb erg gebruikersonvriendelijk met zenders kiezen, dat geloof je niet tot je het meegemaakt hebt. Dus zenders wisselen is niet iets wat je voor je plezier doet. :)
@645ci: Ow haha, nou ik ben vermoed ik nog wat jonger dan jou. Ik heb wel liever een muziekje aan. Maar ’s ochtends heb ik me radio meestal uit. Dan heb ik ook liever rust.

Ik heb dan een 320ci (e46), gewoon een paar van die knoppen op de radio geprogrammeerd, en dan switch ik met stuurwielbediening eitje. Maar iDrive ken ik niet zo. Dat zit meer in de BMW’s die gemaakt zijn voor iemand van jou leeftijd :)
@littledevil9: had je die niet een keer gepost met m6 velgen?
@645ci: Om me maar even in de discussie te mengen, waarom gebruik je niet gewoon die knopjes op je stuur?
Ik vind persoonlijk de oude iDrive beter dan de nieuwe…
@zender: de vernieuwde van de 5 LCI is wel heel prettig hoor. De niet LCI vond ik ook wel beter dan de eerste 2 generaties…
@645ci: Ben het roerend met je eens. Veel mensen kijken niet verder dan hun neus lang is helaas.
@littledevil9: How to get even more famous. – By Justin Bieber en Miley Cyrus.. En het werkt ook nog eens!
@sunder94: Haha ja precies, daar zal het allemaal wel voor zijn…
Iemand enig idee of dit icm met z’n eerdere arrestaties voor een lange celstraf kan zorgen? #hopend
@matje140: Als je genoeg geld hebt ben je er zo weer uit volgens mij. En aan geld geen gebrek.
Ja, een aandachtsgeile snotneus. Gelukkig is iedereen hem over een jaar of drie toch vergeten.
Waarom huren als hij ook een mooi arsenaal aan lekkere wagens heeft?
@rennsport6: omdat huurauto’s de snelste auto’s zijn ;)
@rennsport6: omdat hij niet in Florida woont denk ik.
@rennsport6: logisch… Hij is continue op reis en heeft zijn auto’s niet overal bij zich. Afhankelijk waar hij woont, is het gewoon lastig om je auto’s te transporteren. Dan is een auto huren makkelijker. Uiteraard zou hij ook een auto snel kunnen kopen, maar dan moet hij ook ergens die auto opslaan..
Gewoon wat gekkigheid. Niks aan de hand.
@gash: Totdat hij iemand doodrijdt met zijn dronken kop..
Ben het eens met de reacties hierboven dat ik het sneu vind voor het mannetje.. gewoon te snel succesvol geworden en nooit fatsoenlijk kunnen puberen en volwassen kunnen worden. Het mannetje is gewoon nooit goed gesupport en hierdoor helemaal de weg kwijt.
@ardonjr: Miami beach zit vol met dronken idioten (al die kroegjes hebben daar mega cocktails, heerlijk). Niet echt de locatie om ff hard door te crossen.
Dus ja, afgezein van het feit dat het hier om ene bekend persoon gaat, is dit eigenlijk best serieus, want hier kan zo iemand ook anderen morsdood rijden. En ja, dat het om dit gastje gaat (met het beste management ooit overigens), dan is het wel leuk om aan te zien of ie een echte straf krijgt. Vraag me af of het van invloed is dat hij geen Amerikaan is trouwens. Of ie daarnaast ooit echt in bak komt; denk dat ze dat niet kunnen doen gezien zn veiligheid: als gevangenisbaas wil je t niet op je geweten hebben dat een bekend iemand in jouw bajes gemollesteerd wordt. Hij moet dan overigens wel heel veel doekoe aan sommige inmates beloven voor ‘bescherming’ in de bak.
We zullen t zien
“Het 19-jarige zangtalent werd….”

*veegt koffie weer van toetsenbord*
@sketcher: hoe oud is hij dan wel?

;-)
@ricardo alinea 2 zin 2: zangtalent, volgens mij klopt dat niet helemaal dat moet meer iets in de trant zijn vam tieneridool die niet kan zingen……
duurt nog zo lang voor hij 27 is…
@Kvgorp: haha
@Kvgorp: daar zat ik ook aan te denken. Met een beetje mazzel haalt hij dat niet. ;)
Hij is 19, en zou dus een nachtclub niet in mogen en geen alcohol nuttigen. dat mag pas bij 21.
Arme Lambo…
19 jaar? En de leeftijdsgrens om alcohol te drinken in Florida is 21? Dan hoop ik dat ze hem eens goed op z’n flikker geven. Niet extra straffen omdat ie beroemd is, maar ook zeker niet minder. Gewoon de normale straf die elke boerelul zou krijgen bij een vergelijk baar vergrijp/overtreding/misdaad.

Ben benieuwd!
Je kan het wel leuk proberen te brengen, maar het feit blijft, dit is nieuws waar niemand op zit te wachten. ”Oh, toevallig zat deze idioot in een Lambo, dus ik het maar beter posten.”
@NiNja: ik denk dat heel veel mensen hierop zaten te wachten. Het wordt tijd dat iemand, dat mag een rechter zijn maar ook een medegevangene die in dezelfde doucheploeg zit, dit joch eens leert dat hij geen Ami Winehouse is en we dit soort gedrag van hem niet tolereren.
Letterlijk en figuurlijk ontspoord.
Nou mooi toch. Pak maar hard aan
Hoe stoer je ook wilt zijn, je bent gvd niet goed in je plaat als je met alcohol op rond gaat rijden. Zeker niet in een auto waar mensen nuchter al moeite hebben om ‘m in controle te houden.
@JamesBond007: die gozer is sowieso niet goed bij ze plaat dat die ze hele koker met an die maffe plaatjes laat tatoeëren….
Live meekijken: Justin Bieber transported to jail
http://www.local10.com/news/police-news-conference-on-justin-biebers-arrest/-/1717324/24072682/-/rgx008/-/index.html
@ricardo: WTF, wordt hier echt van sommige mensen verwacht dat ze dit willen zien? De comments lezen bij dit soort shownieuwsartikelen is altijd wel grappig, maar ook nog live gaan kijken naar een of ander rijk snotjong dat in een politiebusje zit…
@mdemooistelettervanhetalfabet: Ik neem aan dat je hebt geklikt en gekeken?
Hij brengt z’n zangcarriere zelf mooi om zeep.Alleen maar negatief nieuws van dat knaapje.Over poosje horen we er niks meer van.
@Alfarobert: Ik hoop het van harte.
Dont drop the soap justin
Hij slooft weer uit, maar zijn fans blijven 14 jarige
Domme jongen.
Die Aventador op de kopfoto heeft overigens wel mooie velgen zeg.
En toch zullen er genoeg fans van hem zijn die hem zullen verdedigen, Als je als kind opgroeit met hem als idool lijkt me toch ook een hel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).