Karlmann King Ground Stealth Fighter zet koffie voor je

Auteur: , 18 Reacties

En dat doet 'ie in de meest bizarre omstandigheden.

Het is misschien niet de snelste SUV ooit met een topsnelheid van 140 kilometer per uur, maar dat is dan ook direct je enige zorg met deze Karlmann King Ground Stealth Fighter Armored SUV. De 4×4 heeft een 360+ pk en 620 Nm sterke 6.8 liter V10 met zestraps automaat tot zijn beschikking, maar waar het bij deze auto om gaat is wat ‘ie verder kan. En dat is kort samengevat: alles.

De bijna 6 meter lange, 2,5 meter brede SUV weegt afhankelijk van de gekozen (kogelwerende) configuratie 4500 tot 6000 kilogram en biedt plaats aan maximaal zeven personen. De benzinetank heeft een inhoud van 151,5 liter. Het geheel zweeft op luchtvering, de aandrijving is permanent op vier wielen, die elk een velg hebben van 20 inch doorsnee.

Maar het allermooiste vinden we de app. Wat moet je immers met zo’n auto als je niet via je telefoon de koffiemachine aan kan sturen? Precies, dan zou deze machine waardeloos zijn! Verder kan je via je mobieltje je stoelen verstellen, climate control instellen, de tv omhoog laten komen, elektrische tafeltjes bedienen, de koelkast instellen en de luchtverversingsinstallatie naar wens laten werken. Naast al deze luxe zijn er persoonlijke kluizen aan boord, kun je Netflix & Chillen met je 4K UHD tv of je PS4 aankeilen.

Tot slot interessant om te melden dat Karlmann King garandeert dat de auto werkt in temperaturen van -40 graden Celcius tot +90 graden Celcius. Apocalypseproof? Lijkt ons wel. Video!

Met dank aan Davy voor de tip!18 reacties

Gelukkig heb je genoeg keuze qua interieur. Elke kleur smakeloos is vertegenwoordigd.
Ik krijg spontaan epilepsie van dat interieur.
Pf -40 maar? Vraag dat maar aan de Lada’s in Siberië/Jakoetsk. Die dingen tuffen continu rond in zulke temperaturen of zelfs extremer.
@misterdrogba: Ja maar als het dan eens meer dan 25 graden is oververhitten ze :P
Waarom een Triton V10? Stokoud blok. Powerstroke diesel past veel beter bij zoiets vind ik. Veel meer koppel. Zal dus wel gebaseerd zijn op een F250 frame oid.
Jezus christus wat een gedrocht. De meeste peuters tekenen zelfs mooiere auto’s dan dit ding. Maar goed, er zal vast wel een select clubje mensen zijn dat dit wel kan waarderen en ook het geld heeft om zo’n ding aan te schaffen.
Dit is gewoon ordinaire plagiaat! Dit ding lijkt sprekend op de tekening van de jeep die mijn dochtertje van drie voor mij gemaakt had voor Vaderdag:

https://media.istockphoto.com/illustrations/childrens-drawing-of-driving-with-dad-illustration-id483389923

Tenminste, nadat ik de tekening voor haar neus tot een prop verfrommeld had… Ik verwacht wel wat meer talent van mijn kinderen…
Ik wil er wel eentje. Aandacht gegarandeerd
+90 graden in een zwarte auto. Benieuwd hoelang je dat volhoud.
@thomasthomas: zwart of wit maakt ongeveer een graden of 5 verschil in het interieur. En deze zal ook best wel een goede airco hebben.
@thomasthomas: De auto werkt in 90 graden C en binnen zet je de airco gewoon een tandje kouder. Vervolgens pak je een koude fles champagne uit de koelkast voor je zelf en de twee chickies die het je gemakkelijk maken. De chauffeur moet het doen met een heerlijk kopje koffie terwijl hij je naar de dichtst bijzijnde wapenbeurs brengt. Echt een handige auto hoor;)
Als dit nou het uiterlijk van de nieuwe lambo ssuv zou zijn. Achterkant iets anders en sneller. Beter dan die omgebouwde cayenne.
@redbee5: precies wat ik dacht. Het hoekige design van een Rambo Lambo.
Prima autootje voor in de stad
kos dah?
Is dit een nieuwe Lexus ?
Eindelijk! Mijn Tonka Truck in grote mensen uitvoering!
Deze SUV mag dan zogenaamd onzichtbaar zijn voor de radar, maar voor t oog is ie helaas echt niet te missen. Wat een verspilling van materiaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).