Kijk hoe een rallyrijder zijn fans op sleeptouw neemt

Auteur: , 15 Reacties

Mocht je kind of kleine neefje je ooit eens vragen het gezegde 'stank voor dank' uit te leggen, laat hem/haar dan onderstaande video van Martin Prokop zien.

kthxbai!

Tijdens de rally van Zweden mist de Tsjech met zijn Fiesta een bocht, maar gelukkig is daar het altijd hulpvaardige publiek. Met verkrachte eenden helpen ze hem uit de greppel, en als dank besluit Prokop even reclame te maken voor zijn land. VIDEO!

Achteraf heeft hij wel zijn excuses aangeboden aan zijn helpers, maar dat praat dit niet goed, dit is gewoon lomp, onbeschoft en een klap in het gezicht van het publiek dat alleen maar de beste intenties heeft. Als je al zo’n tijd op je kant hebt gelegen, dan kunnen er ook nog wel 5 seconden extra af om je helpers zich in veiligheid te laten stellen. Zak hooi.

Kurrrrrva15 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
yeah it’s a rally, not a tea party so don’t be wimpy about it!
Hij wil natuurlijk zo snel mogelijk weer door, dat maakt hem toch geen dick. Hij kan moeilijk lekker rustig aan doen en nog even een kopje thee gaan drinken met die toeschouwers.
@mdemooistelettervanhetalfabet: De wedstrijd heeft-ie toch al verloren, dus drie seconden pauze had er best wel afgekund. Deze toeschouwers bedenken zich nog wel even een keertje voordat ze deze meneer weer uit de greppel helpen.
@potver7: Dat is natuurlijk zo. Maar @sir_smokalot heeft kennelijk geen enkel begrip voor sportersmentaliteit. Die man wil gewoon door, zit misschien hartstikke te balen dat hij die greppel inschoof en denkt: hèhè, we zijn los, gauw het gas d’rop. En het seizoen is nog langer dan 1 wedstrijd.
@mdemooistelettervanhetalfabet: Oh, en dat rechtvaardigt het risico te lopen dat je je helper zijn nek breekt, schouder uit de kom trekt, of hem met zijn kaak op de grond laat stuiteren?

Deze pipo stond ergens 14de of lager, dan maken die 2 seconden dat je iemand de gelegenheid geeft los te komen niet uit. Al helemaal niet als je net een minuut op je kant hebt gelegen.

Ik heb het volste respect voor een topsportersmentaliteit, maar dit is gewoon bad form.
@sir_smokalot:
Ach, dit viel nog wel mee.
Een helper van Kubica werd op een haar na aan splinters gereden door een Polo die vol door blafte terwijl de toeschouwers hem voor de 3de keer uit een greppel aan het spitten waren.
@sir_smokalot: Hebben die rallyauto’s dan goede spiegels? Misschien kon hij het wel niet eens zien. Niet te overhaast zijn met je conclusies trekken.
@mdemooistelettervanhetalfabet: rallyautos hebben gewoon spiegels en zijn volledig straatlegaal, dat is zelfs noodzakelijk voor het wrc regelement. Het is dan ook compleet onzinnig om met de touwen nog aan je auto vol op het gas te gaan, moet je eens na gaan wat er gebeurd als hij een bocht door gaat met die touwen achter zijn auto. Dat kan redelijk wat gekneusde enkeltjes opleveren.
What’s the problem? Gas geeeeveuh !!
@FB_1146587042: je noemt het zelf al…
Blijf er toch lekker aan hangen
Meer een item voor whininglittlebitchblog.com…
Misschien dacht ‘ie dat iedereen al los had gelaten, weet jij veel. Spanning, adrenaline, veel beweging.. Kan gebeuren.
Hoop pubers hier. Als topsporter moet je weten waar de risico’s zitten en wanneer je die moet aangaan en wanneer niet. Als je net een minuut in de greppel hebt gelegen, ben je geen topper wanneer je dan niet meer kunt relativeren om even die paar seconden te wachten tot de mensen die je hebben geholpen veilig los zijn.
Dit is gewoon een winnaar

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).