Kijk hoe een Toyota Supra een Ferrari 458 vernedert

Auteur: , 49 Reacties

De klassieke strijd tussen stock supercars en gemodificeerde Japanners. We hebben er weer eentje.

Kijk hoe een Toyota Supra een Ferrari 458 vernedert

In dit filmpje wordt gedaan alsof twee heren in een Supra uit het niets langszij ingehaald worden door een rode 458 Italia. Inclusief mega snelheidsverschil en verbaasde reacties (“Is that a 458?!”). Maar een beetje webconsument ziet het meteen: dit is een hoax. De onoprechte reacties, het precies naast elkaar gaan rijden voor een sprintwedstrijdje midden op de snelweg, en de afloop waarin de Toyota de Ferrari vernedert. Ingrediënten voor een knaller van een viralfilmpje, garant voor miljoenen views op YouTube. Niet geheel toevallig staat het filmpje ook nog eens op een groot YouTube-kanaal: ThatRacingChannel.

Maar waarom posten we het dan toch? Wel, omdat het gewoon een tof filmpje is geworden. Fugazi of niet. Bovendien is het een geweldige referentie aan de Supra-vs-douchebag-in-Ferrari-scene uit The Fast & the Furious. Sick reference, bro.

HIER het origineel met Paul Walker & Vin Diesel.49 reacties

Ik vind helemaal mooi
@dhrwilders: Verschil is niet zo groot als het lijkt, nadat die ferrari schakelt gaatie van zn gas, en terecht dan rijden ze al 200+ = daar cel. Dat de supra dan nog ff doorgaat geeft een vertekend beeld!
@dutchneon: zal vast wel kloppen wat je zegt, ik cititeerde hier een meneer die mijn emoties weergaf hier: http://youtu.be/yBcLlC78yko , zat geen achterliggende gedachte achter geniet ervan
Ik haat dit soort neppe filmpjes
@deautogast14: nep? Lijkt me niet zo’n supra kan geloof ik best snel zijn.
@deautogast14: dat jij er toch geen 458 uitrijd met je fietsje zo nep is het niet
@deautogast14: waar baseer je dit op?
Nep? Ik ben er niet zeker van. De 458 Is er duidelijk ziek van. En zijn hoofd Is geblurd.
Zet ‘m er dan ook even bij, yo:

https://www.youtube.com/watch?v=IJSjR1Zg0mo
Ik wordt maar wat graag vernederd in een 458.Geen probleem.
@sydney: Idd dat dacht ik ook hahah
@sydney: Precies. Boeit het iemand dat die Toyota ietsje sneller is? Kom op, als je mocht kiezen tussen een Ferrari en een Toyota, zou er dan echt iemand voor een Toyota kiezen?
@donvincenzo: ja. Ik zou geen seconde twijfelen om voor de Toyota te gaan. Zo’n 458, dat is in mijn ogen niks.
via iPhone app
@ej20g: oke, maar dan kies je voor de 458. Om deze dan direct te verkopen en 6 getunede Supra’s van te kopen ;-)
@donvincenzo: Ik zou zonder enige twijfel naar de Supra toe lopen, alleen het blok al, de Ferrari komt niet eens in de buurt qua Sound en betrouwbaarheid.
@donvincenzo: Ik zou direct voor de supra kiezen, alleen door die 2JZ die er in ligt al, Daar kan de 458 qua betrouwbaarheid en Sound echt niet aan tippen.
@rb26dett: Er zit een Toyota-badge op die auto. Je moeder rijdt in een Toyota om de boodschappen te halen. Best leuk dat-ie snel is hoor, maar het is nog steeds een Toyota…
@donvincenzo: 1: Mn moeder rijdt geen Toyota. 2: Het is een Toyota ja, maar als je een beetje wat van auto’s geweten had, dan had je niet ontkend dat het een speciale auto is. De 2JZ-gte die er in ligt kan een ongelofelijke hoeveelheid Pk’s krijgen (meer dan 1500). De Supra heeft ook een aardige geschiedenis in de racerij, Niet zoals de Skyline, maar als nog een auto om U tegen te zeggen. Er rijdt trouwens ook altijd Supra mee in de D1GP. Ook een van de redenen voor mij om hem voor de 458 te verkiezen.
@donvincenzo: Ja ik.
@redbeams: Bedoelde dus “ik wordT”
@sydney: ben ik raar als ik daar andere gedachten bij heb?
@damrakker: Dáár ken ik je dus van!
Turbooo!!
Goed voorbeeld van een Turbogat. Dat wel.
Altijd leuk dit soort filmpjes
En dan is (oh nee, ik vind) de Supra ook nog eens veel mooier. En als het goed gedaan is ook nog eens betrouwbaarder. Een beetje zuur voor de eigenaar van de Ferrari, dat wel.
Vernedert?
Ligt eraan vanuit welk perspectief je kijkt…
Ik rij toch liever in deze Ferrari over een boulevard met chicky’s.
De Supra-rijder krijgt heel veel pk’s en lol voor zijn geld. Een nette, retesnelle Supra heb je al voor 30k-40k. zelfs voor minder heb je nog genoeg getunede Supra’s/Skyline’s etc. die exotisch spul zoek rijden. Een 458 daarentegen kost minimaal 250k…..
Rechtdoor is retemakkelijk, nu in de bochten.
De 2JZ-GTE is al jaren 1 van de beste performance motoren, 1500+ pk is geen uitzondering. Hulde voor de Japanners voor het bouwen van zoiets geweldigs!
€27k – 765pk (incl. ‘smaakvolle’ bodykit…):
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-supra-vejle/197207139.html

€40k – 500pk, erg fraai:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-supra-singleturbo-rennwagen-dtm-gt-historik-lichtenstein/203951233.html
@gash: stuur zit allebei verkeerd. Beter kijk je in de vs.
@rolov:

lhd zou inderdaad wenselijker zijn, de markt (en aanbod) van Supra’s is echter heel klein. Ik zou me er in ieder geval niet aan storen, heb al eerder rhd auto’s gehad. Raak je verslaafd aan tunen is het echter wel een bodemloze put. :)
Wat een sound! Love that sound!
Machtige machine dat wel, maar met een gewichtsverdeling van 60:40 heeft dat dat ding meer last van onderstuur dan een gemiddelde voorwielaandrijver uit de jaren tachtig. Mooi vind ik al helemaal niet vergeleken met zijn kameraadjes uit Japan.
Heerlijk die 458!
Vernederen??? Yeah right!!! Die 458 geeft gewoon even gas en op het moment dat die supra achter hem aan komt geeft ie al lang geen vol gas meer. Trouwens iemand met een 458 hoeft en wil zich ook waarschijnlijk helemaal niet met iemand met zo’n opgefokte jap meten Die rijdt gewoon in een andere klasse, klaar!
@mercedesbenze350cdi: jij weet echt niet hoe snel Supra’s kunnen zijn, of wel? Aan de manier van opspoelen van de turbo te horen durf ik te stellen dat deze Supra toch wel meer dan 700 á 750 moet draaien. Dan is zo’n 458 gewoon nergens.
via iPhone app
@ej20g: ik denk dat een 750pk Supra alsnog alle zeilen flink moet bijzetten om een standaard 458 voorbij te kunnen gaan. De 458 is iets lichter, heeft een veel bruikbaarder potentieel en een razendsnel schakelende DCT. Dat heeft een Supra niet, en je ziet ook dat wanneer de boost opkomt, de Supra erg snel is, maar ik denk dat onze vrienden van GTboard dit beter doen. Dan zie je hoe beide auto’s vol accelereren vanaf 50 tot hoe hard ze kunnen. Die 458 gaat duidelijk van het gas wanneer die Supra voorbij komt. Toch, blijft leuk om mee te doen met de grote jongens.

Ander verschil: bochten, remmen, wegligging, stabiliteit en garantie dat het heel blijft…
lekkere filmpje in 60fps!

Ja de Supra is duidelijker sneller, maar geef mij maar die 458. Dan rijd ik zonder schaamte in de achteruitkijkspiegel van die Supra dude.
@sydney: Idd dat dacht ik ook hahah
Fijn voor de meneer in de Supra. Hierna kan hij weer terug naar zijn appartementje waar zijn shagrokende vriendin op hem zit te wachten.
Fake of niet, heerlijk om zo van de kunnen van een Supra te genieten! Vergeet de 458: een Supra, dat is pas begeerlijk
@toyotafortuner: precies mijn gedachte.
Sorry, maar eh …. Love it !!


Maar een 458 is zeker geen straf !! Pak ik zo aan hoor !

Ps de supra had nog wel boost over, mocht de 458 toch lastig worden…
Heb toch liever een 458, ziet er een stuk mooier uit en ik vind hem ook leuker klinken, verder is het interieur ook een klasse apart, maar dat mag je wel verwachten.
Tja hoor, een vluitketel die een 458 vernedert,

het is maar hoe je het wil zien
Dus een opgevoerde supra kost je nog zo’n 40k….

Is de F355 dan ook al in zicht?

Nee?

De 348 dan! :)
Die Ferrari eigenaar ging vast zijn auto tot het uiterste trappen om de Toyota voorbij te komen. Nee, ik denk het niet, veel plezier met je speelgoed auto aftrappen jochie, je hebt gewonnen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).