Laurens van den Acker over design Renault Twin’Run [video]

Auteur: , 17 Reacties

Vijf minuten uitstekend videovoer van Renault, waarin Laurens van den Acker en zijn designteam de 320 pk sterke Twin'Run nog eens onder de loep nemen, is dat interessant? Wij vinden van wel.

In productietrim blijft er weinig van over, maar wat is die Twin’Run toch een leuk bommetje. Kort na de onthulling in Monaco heeft het concern een video de deur uit gedaan, waarin het kuitenbijtertje extra belicht wordt. Bekijk hem op Frambozenjunk!

Hgo, hgo, hgo!

De Twin’Run is een voorbode op de volgende generatie Renault Twingo (vervang ‘run’ door ‘go’, en je bent er), die op hetzelfde platform komt te staan als de volgende Smart.

Voor de ontwikkeling hiervan heeft Renault een lening van 400 miljoen euro bij de Europese Investeringsbank (EIB, je weet wel, de voormalige geldschieter van Saab) los weten te weken.

Deze nieuwe generatie stond aanvankelijk voor dit jaar gepland, maar dit werd later opgeschoven naar 2014. De Autosalon van Parijs (september 2014) lijkt ons een aardig logisch moment, voorafgegaan door een conceptje in Genève wellicht?17 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Renault 500… Kommaarop met de kritiek !! Haha
@reggie-boy_rood: yep, ze proberen het niet eens te verstoppen!
@sacha: En meest verbazingwekkend: deze copy-cat komt voor de verandering eens niet uit China!
@RRRobert: en heeft tenminste achterwielaandrijving.
@reggie-boy_rood: zelfs de velgen lijken een beetje op die van een fiat 500.
@ater: én word waarschijnlijk toch niet uitgebracht.. Het is niet voor niets dat renault steun moet trekken bij de europese inversteringsbank..
-=edit: daar hebben we de tiplijn voor=-
Lijkt me iets voor een R5 GT Turbo opvolger!
In twee woorden en een uitroepteken: gaaf bakkie!
3.5V6! Dat wil wel :D
Niks aan veranderen en gewoon aanbieden in showroom.
@toroloco: met een 3.5 liter v6, CO2 gezeik er bij en je zit op 45.000 voor dit mini monster. Zouden er zoveel gekken zijn dat ze die 400 miljoen er mee terug kunnen betalen??
Origineel design “schud nee”
@tt123: done!
@tt123: klopt is afgekeken van Renault 5 en clio v6, zeggen ze ook gewoon.
Tegenwoordig kan er weinig meer op de markt worden gebracht zonder dat het ergens op lijkt, ik heb ook de overeenkomst wel gezien maar volgens mij als je de 2 in het echt naast elkaar zet valt het alles mee. Ik vind het iig een heel vet bakkie, niks meer aan doen!
Leuk, lekker Abarth-jes je hielen laten zien.
Wat is dat ding achtelijk hoog

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).