Kijk wat Beau van Erven Dorens een oude XJS aandoet

Auteur: , 8 Reacties

Maar natuurlijk is het handig om met je oude cabrio door de wasstraat te rijden! Of niet soms?

Beau wordt nat...

Of dit een viraaltje is of gewoon een niet zo snuggere actie van onze bekende familieman en ex-Top Gear Live host Beau van Ervens Dorens weten we niet, maar het (leed) vermaak wordt er niet minder om.

De BN’er jasde een, als we het goed zien, oude Jaaaaaag door de wasstraat maar kwam er al snel achter dat dat (net als de Espace cabrio bij Top Gear destijds) niet zo’n goed idee was. Wat doe je dan? Juist, je pakt je pokkie, zet het, gelardeerd met je eigen jammerkreten, op film, en twittert het. Bedankt, Beau! FILMJPE!8 reacties

Goed dat hij zelf inziet dat hij dom is.
Als je goed kijkt zie je dat hij zijn deur niet goed dicht heeft, je kijkt zo door de naad onderaan de deur naar buiten. Gevalletje aandacht te kort lijkt mij.
@civicfk3: volgens mij is dat een zilveren sierlijst.
Als is iemand camerageil is dan is het Beau wel.. Kan echt geen 5 minuten kijken naar deze gappie, wat een idioot. Heb sowieso het gevoel dat bn’ers op hun domheid worden geselecteerd…
Hij heeft wel zelfkennis

Wie is er trouwens naar TG live geweest met hem? De dag dat ik ging was er een geld inzamel actie voor giro 555 (aardbeving Haïti dacht ik). Toen was hij er niet, maar James May.

Hoe was Beau? Ik zou denken dat hij ontzettend overbodig is.
@timberleek: Omdat alle stunts voor 3 presentatoren zijn geproduceerd had ie wel een rolletje, hij deed het niet verkeerd maar hij blijft gewoon een sukkel.
Had die foto van Beau in z’n boxer nou echt gemoeten??
Kan iemand Beau ook iets aandoen? Alvast bedankt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).