Klassen 1016: een Range Rover van formaat!

Auteur: , 12 Reacties

Deze verlengde Range Rover bewijst: formaat doet ertoe.

Het getal is niet toevallig gekozen omdat ze twijfelden tussen 1016 en 1015. Nee, deze Range Rover (rijtest) is door de coachbuilder verlengd met exact 1.016 millimeter. Dat is dus een dikke meter, zoals @wouter al uitlegde in zijn beursverslag.

De lengte komt volledig ten goede aan de inzittenden achterin, die nu een zee van beenruimte hebben. Of zien we daar nu twee klapstoeltjes zitten tegenover de twee losse zetels? Enfin, je kan vast specificeren wat je zelf wil bij Klassen. Bijkomend voordeel: de toekomstige eigenaar van de 1016 hoeft zich geen zorgen meer te maken over de lengte van zijn…auto.12 reacties

De uitvaartbranche belde net aan….
@marklevinson: In mijn optiek een mooierr volgwagen dan een 3 deuren limo mercedes E klasse.
@dailydriver: een mooier Volkswagen?
Dikke dictatorbak!!
Het lijkt me dat je hier een vrachtwagenrijbewijs voor nodig hebt.
Jammer dat ze een verouderd model hier voor genomen hebben😜
Ik vraag me serieus af wie heeft bedacht dat die dakdragers een goed idee waren…
@bcv92: dakdragers? Das een frame om nog een beetje stevigheid in die bak te krijgen. Off-road zal ie niet gaan. Maar op een onverharde oprijlaan moet ie z’n mannetje nog wel staan. Niet geheel toevallig dat ’t rek ruim de 1016mm verlenging overklast. ( Maar lelijk is ‘t)
@postzegel: daar heb je gelijk in. Zie trouwens net na beter kijken op de foto’s dat het een afgedicht gedeelte is waar tevens het schuifdak(je) in verwerkt zit. Zal zeker met oog op torsiebeperking gedaan zijn maar het ziet er nogal geknutseld uit. Ach ja, er is altijd nog de range rover SV :)
Hij kost “maar” 650 duizend euro. Een pullman begint bij 1 miljoen.
Met nooduitgangen in het midden, zouden daar ook glijbanen uitkomen bij een noodlanding? Elke ochtend bij het taxiën zo’n emergency demo, gaat vervelen hoor mensen.
Wel lastig, volgens mij zorgt deze auto in zijn eentje al voor een filebericht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).