Koop de gouden Mercedes CLS 63 van een drugsdealer

Auteur: , 29 Reacties

Herken je hem nog, die goudgewrapte CLS 63 AMG, die enkele maanden geleden in beslag werd genomen? Vast wel, zo veel rijden er niet van rond in Nederland. Als dit de auto van je dromen is, kan je nu toeslaan, want hij wordt geveild.

Begin dit jaar werd de opvallende CLS al op het politiedepot gespot, en kort daarna volgde een persbericht waaruit duidelijk werd dat de auto in verband met een grote drugszaak verbeurd was verklaard.

In zo’n geval kan je er donder op zeggen dat de auto op Domeinen verschijnt, en inderdaad: hier duikt hij deze week op. Het pk-kanon uit 2011 heeft een kilometerstand van 44.319, en staat in Soesterberg. Op 4 augustus is een kijkdag, 7 augustus sluit de inschrijving. Hou wel rekening met een opgeldpercentage van 15%. KOOP DAN!

Met dank aan iedereen voor de tips!29 reacties

wrapje eraf, en hopen dat de vijanden van de vorige eigenaar het kenteken niet onthouden hebben….
@eddythedriver: straks valt iedereen je zomaar aan :p
ik zit ook even te kijken op die site, best leuke auto’s daar!
@coenh: Ja, ik vind die Peugeot 504 Coupé leuk!
Is het niet zo: Hoe opvallender de auto, hoe eerder je staande wordt gehouden?
@rammillius:
Ik rij best opvallende auto’s en wordt nooit aangehouden, een collega rijdt met een Caddy en die staat elke week minstens 1 keer uit te leggen dat er echt niks mis is….
@jrk68: andersom kan het ook. Een vriend van mij heeft sinds twee weken een Honda Civic Coupé met rioolpijp, en die werd na 3 dagen al staandegehouden. Zoals je kunt verwachten ben ik na “al” anderhalve maand nog niet staandegehouden in mijn standaard (maar zeker niet stille) Volvo. Dat is de wereld zoals je ‘m zou verwachten. Al denk ik zeker ook dat je rijstijl daar veel mee te maken heeft. Waar ik een best stevige rijstijl heb, heb ik bij zijn rijstijl nog regelmatig wat twijfels. Zijn rijstijl is zeg maar de rijstijl die je bij zo’n Civic Rioolbuis Editie zou verwachten.
Wraps zijn van 2010.Hou ermee op.
Want met een gouden wrap rond een amg zal niémand vermoeden dat je dealt.
@spotu2: toch denk ik dat als je TE opvallend bent, de politie je misschien eerder aanhouden om de boel even te controleren, of uit afgunst ?
Dat is dat apparaat die bij de TV uitzending van de televizierring is gebruikt! AVRO-Gangsta’s!
@weijs: onzin, dat is een andere.
@545e60: Sorry hoor, dat ik het fout heb gezien. Pfff…
@weijs: Zo’n 500tje lijkt ook erg op een AMG ja….. http://www.televizier.nl/Uploads/2013/9/gouden_cropped-100-480-360-20-3.png
@JWD: *zucht…*
-edit: nutteloze bijdrage-
MB heeft prachtige interieuren. En als het je ding is, ook mooie materialen op het dashboard. Wit, lichtbruin, donkerbruin, zwart leer. Met / zonder stiksels.
Maar nee, deze drugsdealer koopt ene auto van 2 ton met ene grijs interieur.
Over smaak valt niet te twisten natuurlijk.
Voor hoeveel zal zo’n auto verkocht worden? Enig idee of de auto’s daar een stuk goedkoper zijn?
Bij ons rijden de plaatselijke drugs jongetjes in golf 6 GTD’s en zelfs een al in een 7e generatie GTD, ik vraag me dan ook dus altijd af…. Waarom geen golf 4/5 of iets anders “onopvallends” ? En doe die Gucci pet af !!!
@timd: ik zal het nog mooier vertellen. Aan de overkant van mijn straat staan de goedkoopste flatjes van de stad.
Ondertussen M5, M6 (geen fakers) en soms zelfs een Bentley Continental Flying Spur voor de deur hebben staan…
En het is niet dat ze ’s ochtends om 8 uur richting kantoor gaan of zo…
@awesome: Nou , lekkere straat woon je dan zeg…..goedkoopste flats uit de stad….
@slickrick: wellicht student..
@slickrick: ja man.
Aan de overkant van mijn straat, dus niet voor mijn deur…
Er loopt een hele fijne scheidingsweg tussendoor.
Vergelijk het maar met het oude Berlijn.
@timd: woon je toevallig in tilburg
Bij dit soort auto’s heb ik op één of andere manier altijd de indruk dat de vorige eigenaar je lichtelijk gaat dwingen om dat ding terug te verkopen. Voor een zacht prijsje en behoud van je knieschijven..
Vaak krijgt zo’n auto een nieuw kenteken zodat hij niet herkent word. Toch denk ik wel dat ze dat kunnen zien met deze kleur en velgen..
Toevallig vandaag nog geweest voor een her taxatie. Kregen tijdens het wachten een rondleiding door alle hallen. Daar ook deze cls mogen bekijken net als heel veel ander mooi spul waaronder ook de ‘gestolen’ ferrari 599 gtb die bij de Mac Donalds werd gespot.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).