Koop deze roze Lamborghini Aventador Roadster

Auteur: , 14 Reacties

Give me pink...

We vinden het altijd zonde als we een Lamborghini Aventador zien in het grijs of zwart. Oké, het blijft wel een leuke auto natuurlijk, maar zo’n ding schreeuwt om een schreeuwende kleur. Of dit roze echter een goede optie is? Wat mij betreft niet echt.

Niet dat roze niet mooi kán zijn op een auto. Op de Sunbeam Tiger en Volvo 1800 ES uit het recente artikel van collega @willeme over playmates staat de tint in mijn ogen wel aardig. Ook deze GTC4Lusso mag er zijn, hoewel sommige stijlgoeroe’s me er in de comments op wezen dat deze uitgevoerd is in een kleur die je ‘Magenta’ noemt en niet ‘roze’.

Enfin, waar Ferrari de frivole tint keihard verbiedt op haar auto’s, doet Lamborghini dat voor zover we weten niet. Desalniettemin was deze Aventador die te koop staat in de Verenigde Arabische Emiraten toen ‘ie uit de fabriek kwam rollen niet roze, maar oranje. Het nadeel daarvan is dat je dat in het interieur nog terugziet. Daarmee is deze Lambo -jawel- roze over oranje en dat is net wat teveel van het goede. Sterker nog, je wordt er spontaan net zo misselijk van als van het wegknabbelen van een hele zak Skittles. Sugar rush!

Zoals de verkoper op James Edition al aangeeft is de wrap echter makkelijk te verwijderen en de wielen krijg je ook wel weer schoon. Dan blijft er vrij ‘normale’ Aventador Roadster over voor 1.199.000 د.إ. Dat komt overeen met zo’n 277.491 Euro. Wil je je echter voelen als Nicki Minaj of Richard Hammond, dan laat je de wrap gewoon zitten.

UPDATE: enkele YT-adepten binnen het reaguurders-gilde hebben de auto geïdentificeerd als het voormalig vervoer van een of andere vlogger. De Aventador zou inmiddels al ontdaan zijn van zijn hippe wrap.14 reacties

Deze was van die idiote Mo Vlogs.
@thezonda: Wie??
@gekkenhuis: Een of andere vlogger uit Dubai.
Klopt, is de auto van Mo Vlogs geweest, is trouwens al enkele weken terug oranje.
Achteraan staat er ‘MV’ op in plaats van ‘SV’ (is trouwens een gewone Aventador, geen SV).

Hier zie je dat de auto word opgehaald (en is al 2 weken dan terug oranje): https://www.youtube.com/watch?v=wlwCJpyTpsk&t=442s
Blijft toch mooi zo’n aventador
@boomhauwer: vind dat nou totaal niet.
Dit is hoe gay je legaal gezien kunt zijn in Dubai.
@Jochempie: als jij roze met gay zijn associeert, zal je toch zelf ook iets op te biechten hebben.
@fouadski: ik ben Mr. roze shirtjes himself, dat weten de mensen om me heen. En wie weet is dat gay, ja.

Oké, ik heb wat op te biechten… mijn comment ging over kritiek op de wetgeving in de Emiraten, niet over gay zijn. Ik denk, ik leg het maar even uit.
@jochempie: vooruit dan maar.
@fouadski: het wqs maar een grapje… Niet zo serieus.
Jezus wat vloeken die remklauwen bij die kleur. Als je je auto als een handtas beschouwt, mag je je daar wat mij betreft ook best druk om maken.
Zou je er niet een stuk meer voor kunnen vragen als je zélf even die zooi eraf haalt en de wielen opfrist?
Zou hem liever in het roze nemen zoals in dit artikel dan een zwarte/grijze of witte…. ontelbaar x liever zelfs.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).