Koop Tony Montana’s kapitale cokevilla*

Auteur: , 35 Reacties

*Rolls-Royces op de oprit niet inbegrepen.

Voor elke aspirant-hosselaar is het het hoogst haalbare, en in menig Mokerkamer hangt een grote poster van Bryan de Palma’s cultfilm Scarface, met een ongenaakbaar schmierende Al Pacino als Tony Montana; de man die pakt wat hij pakken kan totdat zijn ambities en drugsgebruik hem boven het hoofd groeien. Of, als je hem achterstevoren kijkt, eem film over een man die misdaad en drugs opgeeft en afwasser wordt om uiteindelijk zijn droom om Cuba te bezoeken te verwezenlijken.

Hoe dan ook, in Scarface stond – naast bijrolletjes voor een Porsche 928, vele grote W116-S-Klasses en een DS 21 – bovenstaande villa centraal. In het echt heet ‘ie ‘el fureidis’, en is gelegen in Californië (dus niet in Florida). De rijke Rus die hem momenteel bezit komt er wat weinig en vindt de reputatie van het optrekje niet cool genoeg om het in zijn portefeuille te houden. Daarom gaat ‘ie in de verkoop voor een luttele 35 miljoen USD.

Voor dat geld krijg je een huis dat ooit bezoek kreeg van Charlie Chaplin, JFK, en nog een vracht celebs. Maar de swekker-gangersterbois zullen toch het liefste met al hun vrienden de eindscene van Scarface na willen spelen, de Scarface-Camaro voor de deur zetten, en/of hun hoofd boven op een bureau vol neussnoep begraven.

Rolls-Royce fotografeerde er zeer recentelijk een lading van zijn auto’s, wellicht als vriendendienstje voor de Ruski die van zijn stulpje af moet? ‘So say goodnight to the bad guy!

Update 11-05 – Ding-dong, hamsterkorting! De verkoper pakte een scheermesje/credit card, en hakte prijs van de cokevilla in tweëen. Nu doet het huis slechts 17,5 miljoen USD. Aanbieding!35 reacties

Not my cup of tea.
Misschien ben ik een zieke geest, maar ik zou alle scenes uit de film naspelen, inclusief het snuiven en schieten van de trap. Verder is het natuurlijk een afzichtelijk huis, voor dat geld koop je wat veel beters
@ziekegeest: Ik mis alleen een foto van de entree met die trappen, dát wilde ik nou net zien haha. Of is dat op een ander locatie gedaan, net als de films van Flodder? Het huis en de straat stonden in Almere, de rest van de buurt in Sittard :)
@ziekegeest: Dat deed ik bij GTA Vice City :)
Meh… Woon-werk afstand is niet ideaal. Sla even over.
“Of, als je hem achterstevoren kijkt, eem film over een man die misdaad en drugs opgeeft en afwasser wordt om uiteindelijk zijn droom om Cuba te bezoeken te verwezenlijken.”
LOL!
@ikbenmnzus: Ik moest ook hardop lachen:D
Graag, vet huis!
Om zijn droom te verwezenlijken en cuba te bezoeken
Ik las ergens dat Rolls Royce daar een introductie gaf.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Voor de film is er niet voor niets gekozen voor deze locatie. Denk aan het hoofdpersonage en je weet wat waar je allemaal geassocieerd mee wordt als je dit huis bezit. En wil je dat? Ik wilde dat ik mezelf die vraag al serieus kon stellen.
Afschuwelijk, wat een nouveau riche gedoe, never zoiets, dan liever eenzaam schatrijk ergens in het |taliaanse deel van Zwitserland wonen of Slovenië begrijp goed dat dit is aangekocht door “een rijke Rus” (leescht : een schatrijk geworden Rus die de juiste mensen op de juiste plaatsen kent)
@desjonnies: “die de juiste mensen op de juiste plaatsen kent”

Zo gaat het bijna altijd kerel. Wake up and smell the coffee…
@desjonnies: Ik geloof dat geen enkele rijke rus op redelijk onschuldige wijze rijk is geworden. Van wat ik begrepen heb is dan meestal het geld gestolen van de regering/het volk of op een andere dubieuze wijze verzameld. Die Russen toch. Wild west to the max
@meridian: ach jongen kijk is verder dan je neus lang is.
Ach ja, leuk qua filmhistorie want de film kicks.. verder, mwa.. Voor dat geld had ik wel verwacht dat ze vóór het maken van de fotootjes even de ontbrekende steentjes bij het kleine ronde vijvertje/fontijntje zouden aanvullen.
Staan wel VIER wasmachines! Zo kon Tony dus zijn geld snel witwassen…
@FlighTom: Denk 2 drogers/2 wasmachines eerder ;)
@bofkont: denk je dat ie zn flappen aan de waslijn hing?
Gruwelijk dik huis!
Kookvilla? Dat is wat voor m’n vriendin. O wait.
Krijg al die rollers erbij?
@mrrallycross: Als je de eerste zin leest weet je het…
En dat tralies ook overal, prachtig! Past echt bij dit huis en de wss de eigenaar.
Smoke, ik moet hem nog zien… kthx
Geen foto van de beroemde trappenhuis met het beeldje van ‘The world is yours’?
Een weekendje logeren is ook genoeg:-)
Het huis doet mij denken aan GTA Vice city!
@dutchdriftking: Dat spel is ook op deze film gebaseerd.
Pff hoevaak komt dit huis nog in het nieuws?
Genoeg wasmachines voor de witwas!
Hij had ook niet moeten f*cken met Alejandro Sosa dan had hij daar nu nog gewoond!!
Prachtig huis zelfs de inrichting, kun je niet vaak zeggen van Amerikaanse woningen.
Waar is die kamer met dat bad?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).