Lady Gaga rolt tegenwoordig Lamborghini

Auteur: , 19 Reacties

De Pussy Wagon is ingeruild kennelijk.

Lady Gaga

Pop Culture fenomeen Lady Gaga, voorheen op deze site ook wel eens omschreven als lelijk bah bah, stond afgelopen weekend weer even volop in de aandacht. Ze mocht namelijk de halftime show verzorgen bij de 51ste Superkom. Een grote eer die de afgelopen jaren nog te beurt viel aan onder andere Beyoncé, Katy Perry, Coldplay en Bruno Snickers Mars.

De popster die geboren werd als Stefani Germanotta deed het volgens velen verdienstelijk. Om eerlijk te zijn was ik zelf niet geheel weggeblazen. Dat hoefde ook niet, want de tweede helft van de wedstrijd was ronduit episch. Sinds de Braziliaanse Grand Prix van 2008 was er niet meer zo’n dramatische ontknoping geweest in een sportwedstrijd. Tenminste, niet dat ik me kon herinneren.

Normaal krijgt de MVP van de wedstrijd een pickup (nee geen LP-speler) van de organisatie, maar kennelijk is die traditie sinds vorig jaar afgeschaft. Quarterback Tom Brady kon die truck dan ook niet aan iemand weggeven, dus moesten alle supersterren gewoon terug reizen met hun eigen vervoer. Hetzelfde gold voor Lady Gaga.

Een straf was dat echter niet voor de vleesjurk-afficionado. Ze kwam namelijk naar het Houston Astrodome NRG stadium met een Lamborghini Huracan. Het is niet helemaal zeker dat de auto ook officieel op haar naam staat, maar de kentekenhouder komt van een autodealer uit Westlake Village, California. Dat is dicht in de buurt van de plaats waar Gaga’s huis woont en ver weg van Houston. Een journalist van kwaliteitszender Fox News spotte de auto op de parkeerplaats bij het stadion, onder bewaking van de lokale autoriteiten.

Lambo

De zangeres staat er eigenlijk om bekend dat ze een voorliefde heeft voor klassiekers. Ze rolt vaak in oude Amerikaanse pickups en ook een klassieke rode Rolls Royce Corniche was ooit van haar. De Lambo is dan opeens wel heel wat anders. Wat minder vreemd ook, want vrijwel iedere rijkaard heeft er tegenwoordig een. Raar genoeg is dat, in het geval van die gekke Gaga, dan juist haast weer verfrissend. Altijd kapot moeilijk doen daar word je kennelijk ook een keer moe van.19 reacties

Ik zou dr wel doen denk ik
@autofreaker: ik ook, als het moet
@thesis:
Hoe ziet ze eruit dan?
Voor mij is het een soort van eeuwige Bat-girl.
Leuk voor haar ..
Lijkt me een harde werker ..

Een 10 jaar oude Ford GT had haar beter gestaan ..
@lincoln: quote van jou, van bijna 7 jaar geleden: “(…) zal zonder twijfel kei-hard werken omdat ze weet over 2 jaar vergeten te zijn ..”

Dat harde werken had je toen ook al goed, maar voor de rest zat je er wel een beetje naast… ;)
@henrie: Haha leuk om terug te lezen inderdaad! Staat in het begin van het artikel, eerste verwijzing.
Zou toch wat anders kopen als ik haar was
“Altijd kapot moeilijk doen daar word je kennelijk ook een keer moe van.”

Heerlijk geschreven haha! Doet me denken aan de tijden van sirsmokealot
Wat een godsgeschenk voor vrouwen dat sportauto’s nu bijna allemaal een automaat hebben.
Haha, Bruno Snickers
Leuke autosmaak!
En meteen een boete voor het rijden zonder nummerbord
@baklava: boeie, met haar salaris had ik me daar ook niet druk om gemaakt. Ligt waarschijnlijk in de “kofferbak”
@baklava: in de VS hoef je het eerste jaar of half jaar (correct me) geen kenteken plaat te hebben. Steve jobs was daar het beste voorbeeld van. Elke keer als hii een plaat erop moest schroeven liet hij een nieuwe klaar zetten bij de dealer . Ik dacht dat hij altijd een SL reed.
Lekker wagentje!
Ze had hem wel wat smaakvoller kunnen samenstellen
@martijn11: zwart met zilveren velgen. Dat is al veel smaakvoller dan zij zelf!
Wereldwijf, wereldartieste, wereldauto, mooi combo dus.. BTW ik was bij de Super Bowl dit jaar en het hoogtepunt was toch echt wel Lady Gaga..
@Soulmaster: sorry dan heb je weinig van de wedstrijd zelf meegekregen. Als je mening is dat zij een wereld show neer heeft gezet dan deel ik je mening maar hoogte punt nee sorry dat was toch echt een stuk later. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).