Lamborghini Aventador Roadster crasht in Marokko

Auteur: , 30 Reacties

Was meneer soms stoer aan het doen?

oeps..

Het komt nogal eens voor natuurlijk, dat bestuurders van een supercar zich een beetje laten gaan. Toegegeven, het moet best moeilijk zijn om je in te houden als je een Italiaanse 700 pk twaalfcilinder tot je beschikking hebt en iedereen vol verwachting naar je aan het kijken is.

Des te pijnlijker als je dan in een drukke stad als Casablanca met je Lambo ineens nóg meer aandacht trekt, omdat je aanzienlijke schade hebt. Aanzienlijk, want de schade lijkt zich vooral op de achterkant te bevinden. Juist, daar waar de motor zit ja (ok, technisch gezien in het midden).

oeps 2...

Nog even terug naar de openingsvraag. Was meneer (m/v) zich aan het uitsloven? Als je de schade bekijkt aan de Aventador is het niet ondenkbaar dat er iemand vol achterin is geknald. In een chaotische stad met veel verkeer gebeurt dit nou eenmaal wel eens. Moet toch even schrikken zijn, als dit dan toevallig net een Lamborghini is. Maar goed, het kan natuurlijk ook dat op een gegeven moment de grens bereikt was en de Aventador een stapje opzij zette. Het blijkt hoe dan ook een pijnlijk beeld… (foto’s: facebook, via gtspirit)30 reacties

Hoe dan ook, het is gewoon weer heel erg zonde.
@dutchdriftking: zonde? Ik ben blijkbaar de enige die dir geen reed boeit :) weet zon schreeuwlelijk minder op de weg
@smoothoperator: 5 reeten
@thomcarspotter: xd dumpert ftw! Ik bedoelde natuurlijk reet! Jwz
via iPhone app
@smoothoperator: zo er zitten toch behoorlijk veel type fouten in die ene zin zeg…
Huurbak van AAA luxury casablanca. Wie weet waren tortelduifjes badr en rolando even afgeleid ;)
@clarkson: rolando… oeps..

Ik kreeg op school ook altijd 10 minuten langer de tijd wegens dyslectie. Vergeef mij vervelende AB taal/typ verbeteraars.
@clarkson: Helaas, dat wordt nablijven jonge.
Heel normaal als je wil uitsloven met zo’n auto
@ritchie: zou ik niet hebben. Maar ik zou ook niet in de drukke stad gaan rijden met zon ding . Marokko heeft veel wegen waar hem wel even door kan trekken.
Zeg nou eens eerlijk: Wie zich met zo’n apparaat wel kan inhouden had beter een prius kunnen kopen. Toch?
@9000cse: Mee eens, maar nu de vraag, heb jij weleens in Marokko auto gereden? Je uitsloven is bijna garantie tot brokken, vooral met zulke apparaten. Maargoed, dat terzijde, ik gok dat de eigenaar er niet minder op zal slapen. *ietsmetwaarschijnlijkgefinancieerdmethasjgeldennogveelmeerovervanwaardatvandaankwam- #sarcasmemodusuit
@adjudant:
Nee, ik heb nog nooit in Marokko gereden en was het ook niet van plan. Maar zou het er toch ooit van komen, dan ga ik wel met een (gehuurde) Prius. Gewoon omdat ik me in zo’n land wel moet inhouden. (?) Word ik ook niet lastig gevallen door al die golddiggers.;-(
@9000cse: Haha, point made! Onder de golddiggers zal je voornamelijk de mannen in blauw aantreffen. Een westerling in een supercar = euro’s spekken.
@adjudant: ligt eraan.. In de steden.. ja! Maar er liggen wel een paar hele mooie wegen waar je los kan gaan
@sbelali: Wat ik me kan herinneren van mijn bezoek aan Marokko was vooral de overmaat aan radar controles buiten de steden. Maar je hebt absoluut gelijk als je zegt dat er prachtige wegen tussen zitten.
@adjudant: klopt. Heel irritant. Maar na zonsondergang verdwenen ze.
Badder behind the wheel ?
Waardeloos ding ..
Er is maar plek voor 1 kinderbijslag ..
@lincoln: hier, neem een doekje. Je lekt weer azijn.
@lincoln:
:) en daar is-ie wellicht zomaar mee gefinancierd……….iets met fraude, veeeeel nakomelingen en dubbele nationaliteit en zo…….of misschien wel dubbele moraal……..kan je ook Tweede Kamer voorzitter mee worden tegenwoordig, maar die is dan gelukkig weer niet frauduleus. Althans daar gaan we van uit.
@tinustiguan: je moet echt wat aan die onderbuik van je doen, jaloezie spat er vanaf…
@mcaa:
In Marokko (of all places) rondkarren met een opzichtige hypercar behoort niet echt tot mijn ambitieniveau. Dus ook zeker niet jaloers, no worries. En nee, niet iedereen kan tegen cynische humor, da’s nu wel duidelijk……. :)
@tinustiguan: maak dat de kat maar wijs jochie
Gekocht met haram geld
Het is weer eens zover
Nieuwsflash:
Badr & christiane tongzoenend in een aventador gespot..
MAAR WAT ER DAARNA GEBEURDE GELOOFDE NIEMAND.
Zzzonde
Net als bij honden, verteld een auto veel over zijn (hoofd-)bestuurder(ster). In dit geval misschien power without control?
Hebben ze daar asfalt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).