LB Performance Ferrari 458: sirenes loeien spontaan

Auteur: , 37 Reacties

De creaties van LB Performance onderscheiden zich behoorlijk van het standaardwerk, omdat Japan. Hun kit voor de Ferari 458 Italia is hier geen uitzondering op. Can you say 'slammed'?

Hij is nog niet te bestellen, maar de foto’s geven een aardig idee van de richting die Liberty Walk / LB Performance op wil.

De achterkant is voorzien van een spoiler en drukke diffuser, maar het hoofdaccent ligt duidelijk bij de wielen, die dicht op de carrosserie liggen en wat extra camber (maar niet zo extreem) lijken te hebben gekregen. Ook zijn de bumpers opengewerkt om extra band te tonen.

Kan deze Japanse injectie in het Maranello-moois jou wel bekoren, of vind je het het slechste van beide werelden?

Met dank aan Chris voor de tip!37 reacties

Noem mij gek, maar ik houd hier dus wel van :)
@griffendahl: Ik noem je zeker niet gek… staat haar goed! En nee : ze moeten het niet op alle Ferrari modellen proberen.
@griffendahl: Vind ze ook er Eeeeeeerrrrrruuuggg goed uit zien!
Geeft een race gevoel hier. Power heeft hij niet extra nodig die gebruik je immers toch niet.
Hierbij verbleekt een Hamann mi5sion, super tof dus!!
Beetje fout, maar een flink GT2 gehalte en daardoor erg lekker!
Ok, dit kan ik dus echt wel waarderen!! Vet!
Doet me denken aan de koenig widebodies van vroeger. Kan het wel waarderen.
Lelijk
Mwha, en hij zal er ook niet beter van gaan rijden waarschijnlijk. Dus laat maar achterwegen.
Lekker fout. Ziet er goed uit!
Vreemde renders. Het gras aan de voorkant is verkeerd en de skirts op de auto golven.. Beetje jammer
@dotternetta: Dit komt doordat de achtergrond omgeving een gewone 360º foto is. Deze zijn uiteraard 2D en dat zie je goed onder bepaalde hoeken/afstanden etc.
Ik vind het wel vet dat ze het voor elkaar krijgen om het net een widebody te laten lijken, puur door de velgen die diep liggen en het verlagen van de auto. en de iets lagere bumpers dan.. Best subtiel voor die Aziaten!
@rleenders: Dude… Het IS een widebody! Waar haal jij jouw informatie vandaan? Dit is geen smoke and mirrors. Zie jij nou ECHT die extra stukken op de fenders niet?
Gemixte gevoelens… Iets minder laag en kappen met dat camber en het is best leuk!
ik heb deze veel liever dan een 458 van Mansory!
Zit hier nog vering onder dan?Zal lekker stuiteren.Stapeltje bodemplaten op voorraad zal geen luxe zijn,denk je wel?
Ik roep de campagne “red de drempel” in het leven! ;)
*Not bad face* Doen die Jappen goed zeg! Staat hem goed!
Sjonnie Gay tuning met een onvervalste Gay spoiler…….mmmmmmmm
Ik vind dit om te huilen zo slecht. Het ziet er ineens uit als een ‘goedkope’ getunede japanner. Ook de naden die je ziet maken van de auto veel minder eenheid die de beste bedrijven wil kunnen creëren met hun tuning. Dit is een mooi voorbeeld van; ONGESCHIKT
Zo maak je in mijn ogen een 458 dus nog lelijker.
@ej20g: Je vond hem al lelijk? Is er een moderne ferrari die je wel mooi vind dan?
@solmatje: ja, ik vind de 458 in standaard vorm een lelijke auto, vooral van voren. Maar er zijn wel moderne Ferrari’s die ik mooi vind. De FF vind ik van achter namelijk prachtig en op de koplampen na vind ik de F12Berlinetta ook erg fraai.
Die ‘naden’ horen toch gewoon bij deze vorm van optische tuning?! Vind dit tot nu toe de best geslaagde wagen van LB. Dik ding!
“De creaties van LB Performance onderscheiden zich behoorlijk van het standaardwerk, omdat Japan.”

Sorry dat ik ff moet zeiken hierover, maar type je zinnen eens af. Dat afkapwerk gaat nergens over.

Ontopic. Ik vind het wel wat hebben, maar ze zijn wel erg laag hoor.
Nou dat had wel mooier gekund niet. Dit is echt opplak rommel
Eindbazen!! Ook die lambo’s van LB Performance zijn echt gruwelijk vet!!
LB Performance = Laag en breed?
Van een Ferrari blijf je af,daarmee basta mensen die een auto zo vernielen moesten ze straffen.Waarschijnlijk in de ogen van pubers is dit mooi maar ja wijsheid komt met de jaren,met alle respect voor bv een Honda civic of dergelijke maar dit kan je daar toch niet mee gaan vergelijken,
@stebar: Hoezo moeten mensen gestraft worden omdat ze met hun EIGENDOM doen wat ze willen? Als ik bij jouw thuis kom en ik vind je interieur of aanbouw niet mooi of complimenterend dan roep ik toch ook niet als één of andere halve gare dat jij gestraft moet worden? Kijk dat dat het niet jouw smaak is, prima, dat je dat uit, prima maar dat je dan als één of andere opgefokte door zzij hormonen gedreven puber meteen gaat roepen dat die mensen gestraft moeten worden… ehm… triest.

P.S. Als mensen een auto kopen, wàt voor auto dan ook zijn ze vrij om te doen en laten wat ze willen of het nou een honda is of een ferrari.
Ik vind het zo wel ok op plaatjes (hoewel die widebodykit met popnagels wel gejat is van rauh-welt begriff), maaaaar…zet dit ding nou eens gewoon op een rijhoogte waarmee je de auto nog kan gebruiken. Dan kan je pas beoordelen of dit mooi is of niet IMO, want elke sportwagen kan je ‘mooier’ maken door ‘m extreem laag te leggen maar als je dan voor elke oneven gelegde straatsteen moet stoppen en de banden bij elke minuscule oneffenheid tegen de wielkasten aan schrapen is het gewoon bagger kwaliteit want totaal niet bruikbaar.
Heeeeeeeerlijke Rocketbunny stance! Zelden vind ik tuning op een 458 mooi, deze is meer dan geslaagd!
Dit is gewoon de ziekste 485 ooit echt dit is mijn nieuwe droomauto met sls ik hielt eerst nooit van de 485 maar nu ik dit zie zoooooooo verslavend om naar te kijken al twijfel ik wel over de laagte en of die wielen wel een bocht kunnen maken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).