Lexus breidt activiteiten uit naar (neus-) snoepgoed?

Auteur: , 20 Reacties

Rush, rush, get the yayo.

Hard gaan op Lexus-coke

Als je als autofabrikant wat extra’s wilt verdienen, dan kan je, zoals Ferrari dat doet, ergens in Bangladesh voor een appel en een ei heel veel petjes, sleutelhangers, oordopjes, en shirtjes laten maken. Uitstekend businessmodel met prima winstmarges, en er zijn altijd sufferds genoeg die het kopen.

Gooit Lexus het over een andere boeg, en diversificeert de Japanse fabrikant zijn activiteiten nu richting het Colombiaanse marcheerpoeder? Qua return on investment helemaal geen slecht idee: zo lang de Rock ’n Roll-brandstof hoogst illegaal is, zijn er uitstekende winstmarges mee te pakken. In feite gaat de laatste zin uit de vorige alinea hier net zo goed voor op.

Maar nee, waarschijnlijk is bovenstaand blok niet van Lexus afkomstig, maar hebben de persers ervan gewoon hun eigen logo er op geplakt, wat toevallig het Lexus-logo is. Immers, als je op een housefeestje wat partysnacks met een Rolex-kroontje of Mitsubishi-logo naar binnen werkt komt dit ook niet bij die fabrikanten vandaan.

Gaan met die banaan

De Lexus-coke zat tussen een partij bananen die via Antwerpen naar Nederland kwam. Toen de politie eens ging neuzen (#Seth) in de container werd er zo’n 285 kilo van de Witte Sloper ontdekt. Geen slechte vangst.

Wel frappant dat voor het Lexus-logo is gekozen (misschien is het hybride-coke?), je zou wellicht eerder een BMW- of Ferrari-stempel verwachten? Of vind jij een ander automerk echt typisch voor mensen die graag met regelmaat hun neustussenschot bijplamuren?

We vermoeden dat Lexus niet zo blij is met deze ‘reclame’ uit de drugswereld, maar daar doe je weinig aan. Als u de volgende keer iemand met een verstopte neus uit zijn LS600h ziet komen, weet u waarom.

Voor de goede orde: niet alleen Lexus is het slachtoffer van deze stempelpraktijken, ook Hyundai overkwam het reeds.20 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Als ze daardoor meer auto’s als de LFA blijven bouwen, mogen ze van mij. Misschien sponsor ik ze dan nog wel eens.
Lexus-onderdelen in bananendozen,how obvious… Die druglords moeten dringend leren zelfs het hoofd clean en koel te houden…
@StijnB: Och alles in pakketjes in bananen dozen word gecontroleerd, dan maakt het nog maar weinig uit of er iets plausibels op staat :P
Premium coke!
Wow een onderschepping eens in de zoveel tijd + persberichtje ? Die andere partijen van 10 duizenden kilo’s laten ze gewoon doorgaan zodat ze eraan kunnen verdienen. Zo’n gebruikelijk norm van de Rotterdamse doorvoerhaven :).
@bempi: Je gebruik niet 285 kilo voor een nepzendinkje lijkt me zo. Iesch beetje veel.
(Get) High ’n die, ja, maar Lexus?
En alweer een terugroepactie van Lexus…
Accupacks my ass. Dat waren dus gewoon Ponypacks.
Wat er nou in die pakjes zit…is dat al versneden met kattengrit of doen ze dat pas als het in de bijlmer is aangekomen?

Puur verschepen lijkt me logischer –> minder volume, maar ik ben niet heel bekend met hoe dat verschepen in zijn werk gaat anders dan scarface en cocaine cowboys gezien te hebben.
@jaapiyo: lexus is van de hybride, dus die versnijden dat waarschijnlijk al in de fabriek :)
De uitleg dat het niet echt van Lexus zelf was is denk ik overbodig
“Haal twee Mercedes benzjes op”…
Is toch gewoon het poeder voor hun airbags, niet ?
In mijn jonge tijd waren het nog mitsubishi’s. Blijkbaar heersen de aziatische automerken in de wereld van het neussnoepgoed :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).