Lincoln waant zich Rolls-Royce, maar faalt

Auteur: , 26 Reacties

Als echte Rolls-Royce Phantom geboren worden in het lijf van een Lincoln Town Car is natuurlijk verschrikkelijk. Maar dit resultaat na plastische chirurgie is niet beter.

Het resultaat gaat onder de naam Phantom Pharaoh en is vooral, eh, sprankelend te noemen. Een heftig lakje van blauw en goud en heel veel bling. Kijk alleen al naar de gouden grille met waarachtig potsierlijk ornament op de plaats van de sierlijke Spirit of Ecstasy. Het met blauwe en gouden Swarovski-kristallen ingelegde Rolls-Royce embleem vlak daaronder maakt het er niet beter op. Als klap op de vuurpijl rolt deze pauw op 20 inch 14 karaat gouden Dayton spaakwielen.

Het ding staat te koop in de Verenigde Staten, voor zo’n 50k dollar. Volgens de verkoper is de Lincoln Town Car onder alle travestie een tweedehands 2014-model met zo’n 60.000 kilometer op de teller en zijn er maar twintig van het ding gemaakt. Twintig teveel, als je het mij vraagt. Bovendien knap om dit te baseren op een 2014-model, het jaar is immers nog zo jong.

Of deze enorme slee met identiteitscrisis én achterruitverwarming (!) ook een beetje vooruit komt, is niet duidelijk. Dat ‘ie pronkt als een pauw, of je wil of niet, mag zo klaar zijn als een klontje. Nu zien we identiteitscrises bij ‘mindere’ auto’s wel vaker hoor. Voor alle auto’s die zich aangesproken voelen, je bent oké zoals je bent. Echt waar. Daarbij, wie voor een dubbeltje geboren is, zal nu eenmaal nooit een kwartje worden.26 reacties

Bah bah
Als Elvis nog leefde, zou hij hierin gereden hebben denk ik..
Ik vind um lachwekkend en toch wel zeer creatief, mooier dan het origineel (Rolls)
Ach ik heb een zwak voor de USA sleeën.
@hanzel: mooier dan de echte phantom, dus jij bent zo iemand die een obesitas vrouw mooier vind dan doutzen kroes (of mannen?). En liever een roestende panda zou hebben als bijvoorbeeld een nieuwe laferrari. Over smaak valt te twisten zal ik maar zeggen
@ko3n:
mooier dan de echte phantom,

Ja mits andere kleur en minder glimsteentjes er op.

dus jij bent zo iemand die een obesitas vrouw mooier vind dan doutzen kroes (of mannen?).

Vrouwen, ik ben lesbisch sorry, en ja liever een maatje meer, een mooie vrouw heb je nooit alleen ook al sterf je van het geld en zie je er uit als kan meniet bommen wie, kijk maar naar die voetballer hoe heet hij die met Silvia getrouwd was, hoppa, next one .

En liever een roestende panda zou hebben als bijvoorbeeld een nieuwe laferrari

Inderdaad liever een roestige Panda die kan ik onbezorgd overal parkeren zonder na te denken, en me zorgen te maken of deze bij terugkomst er nog staat, en in 1 geheel.
En alleen al qua naam lijkt meer op een pornoster, LA Ferrari…. met the big boobies, nee sorry.

U kent mij, ik zou haast zeggen u is een vriend van me alleen intimi weten dit van mij.

Niet om het een of ander al zou ik het geld hebben voor een Ferrari hebben, dan liever wat exclusiever als dat, doe mij maar een Aston Martin dan, of een Lambo, van mijn part een Lotus.

De eerste A.M omdat deze gewoon mooier zijn ( iets met smaak en twisten) en de 2e Lambo dus, omdat die gewoon er vele malen bruter uitzien en niets verhullen over hun potentie, wederom iets met smaak en twisten….

Beste wensen allemaal nog
Ik dacht meteen aan Mitsuoka.
@Carreza: ik eerder aan chop chop garage Londen
Is het niet zo dat een auto in 2013 in Amerika geïntroduceerd al onder de noemer 2014 mag gaan? Wat wel raar is, maar het lijkt me niet dat dit mormel in 1 dag is gebouwd…
@milie33: idd, ze smokkelen altijd een jaartje bij een auto.
Quick, kill it! Kill It with fire!
Wat een gay car
Aw dude mijn ogen! AAARGH
Ja..dit wordt de nieuwe auto van stylist donders :)
Ik zie maik de boer er nog wel in rijden
De kwaliteit komt overeen met die van de reacties van een andere lincoln.
Zo! die faalt hard zelfs. Wat een gedrocht
Ik denk dat de Lincoln eerder een 2004 of ouder model is, gezien de deuren en dak.
Misschien wel wat voor die rapper die laatst een nieuwe Rolls-Royce Wraith had gekocht.
Carnaval staat zo weer voor de deur.Daar kan hij mooi meerijden.
Dat je het verzint en de om zoiets afschuwelijks in elkaar te zetten.
Maar 2014 kan wel dat is modeljaar zijn merken die van af september van het lopende jaar de model uit brengen als modeljaar van het aankomende jaar.
Alleen als er dan al 60000 kilomter op de teller staat heeft die wel aardig door gekacheld
Tsja ik vind hem een beetje lelijk meschien…….. Nee trouwens nee ik vind hem zeker weten SPUUG SPUUG kucchchhh yuuhhhhmmm bwwwwlllllerrrkk sorry moest ff kotsen, maar wat ik wou zeggen was dat ik hem spuug lelijk vind
Brrrr..
De town-car werd maar t/m 2011 gebouwd, dus hoe kan het een 2014 model zijn?
Met de kleurstelling van een Subaru 555 Impreza / Clio Williams wordt elke auto fantastisch!


(moeten ze hebben gedacht, tijdens een heftige trip op beschimmelde kaktuspaddo’s)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).