Corvette C7 Stingray crasht alweer

Auteur: , 22 Reacties

Dit moet wel een unicum zijn, een auto die twee keer kapot gereden wordt vóórdat hij überhaupt op de markt is.

Corvette C7 Stingray crash

De Corvette C7 Stingray komt dichter en dichter bij het moment van marktintroductie. In Amerika rijden er zelfs al een aantal bijna-productie modellen rond die niet meer op fabrieksplaten staan. Één van die auto’s heeft echter een flinke tik van een Lincoln Towncar gehad.

Dat betekent dat het de tweede keer is dat er een Corvette C7 Stingray sneuvelt, eerder werd er namelijk al één tegen een rotswand geparkeerd. Dat blauwe exemplaar stond echter nog op fabriekskenteken en was een auto die door een testrijder van Corvette gesloopt werd tijdens “routine tests” van de Stingray.

De Lincoln Towncar lijkt in een stuk slechtere conditie dan de Corvette na de aanrijding, maar de scheve stand van het voorwiel van de Stingray kon wel eens duiden op wat meer (onderhuidse) schade dan alleen een een flink beschadigde deur.

Via Opposite Lock22 reacties

Geen airbags in de Lincoln Towncar? Of is het een ouwetje?
Wel een heeeeel stevig bakkie dan die Vette, ding heeft haast geen schade en die Towncar heeft het wel gehad in dit leven.
@norge: Hangt ook erg af van hoe en waar de auto geraakt wordt.
@kaasboerin: Zijkant van de auto (waar de Vette geraakt is) is toch normaal gesproken vrij zacht .En dan de grote schade van die towncar is wel een beetje raar.
@norge: De auto die beweegt heeft de meeste schade omdat daar de energie in zit. Of zoiets. Een vriend van me reed een tijdje terug met z’n 205 achterop een of andere Opel, en de Opel had slechts een losse bumper. De 205 was total loss. Ik weet natuurkundig niet hoe het zit allemaal, dat is allemaal veel te ingewikkeld voor me.
Allemaal marketing, vast vooropgezet! Er loopt niemand om de auto’s heen etc.
@porker:

Ik zie de reclame al voor mij:

0———————————— advetorial————————0
“Koopt onze auto, want deze wordt kapot gereden nog voor u m uit de showroom rijd*”
We hebben de auto zo sterk gemaakt dat de schade vervolgens meevalt. Tijdens de reparatie krijgt u een van onze premium-leenauto’s in bruikleen. Kies uit fantastische 20% bijtellingsmodellen zoals de Spark (met LPG, want anders was ie helemaal niet te verkopen) of de altijd spannende Volt, ha. hoort den woordgrap!

Bent u niet zo gecharmeerd van onze nieuwe premium-leenauto’s of leest u de kleine lettertjes wèl en weet u dat het dus niet om gratis leenauto’s gaat, maar om een verkapte private-lease constructie? Dan staat er nog wel een Lanos, Nubria of Nexia (Wie kent ze nog?) achter in ’t pand te verstoffen.“It’s a big plus” Chevrolet.

0———————————————————————0
@sjamp: Bak koffie is niet meer nodig nu. Heerlijk commentaar, en daarvoor meneer, +100 voor u. (Haha dat rijmt -_-)
@porker: Was ook het eerste wat in mij opkwam.
@porker: Ik denk niet dat dit een marketingstunt is… want sinds wanneer heeft de Corvette een slechte naam qua stevigheid of veiligheid. En de rede dat er niemand omheen staat lijkt me ook duidelijk. Het regent daar nogal, dan zou ik ook nogal snel ergens anders gaan schuilen ipv buiten te gaan jammeren.
@dakarbemo: kijk waar ze staan en waar die corvette heen zou moeten rijden: huizen? Als hij vanaf het kruispunt rechts meegesleurd is had hij nooit zo recht meer gestaan. Nee dit is gewoon free publicity scoren.
Maar tering wat ziet die Vette er lekker uit zeg.
@norge: De C2 en C3 generatie stingray doen mijn hart nog wel wat sneller slaan dan deze nieuwe versie. Wat voor buitenaards mooie auto’s zijn dat!
@bogey: Jep groot gelijk, maar toch is dit ook een leuk ding.
Pers intro van de Opel Speedster Turbo. 3 of 4 gecrashed geloof ik. Maar goed, prachtige auto. Jammer dat ie kort gereden wordt maar shit happens.
Het is toch geen mooie auto dus zo erg is het niet
@The360box: Omdat je Roemenen een -1 gaf zou ik dit niet moeten liken, maar toch doe ik het. +1
@lincoln: Kon je het weer niet laten? ;)
Geweldig ga zo door corvette rijders
Zonde van die second generation facelift Town Car.
@e550: Pre*
die corvette rijders weten wel hoe het moet.
soort van…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).