Man bouwt Nissan 240SX om tot lelijke pickup

Auteur: , 25 Reacties

Omdat het kan?

Een andere reden valt er moeilijk voor te verzinnen. De Nissan 240SX is populair onder tuners. De Jap wordt vaak motorisch aangepakt of omgebouwd tot driftauto. Een 240SX als pickup hebben we echter nog niet eerder voorbij zien komen. De huidige eigenaar zegt dat de auto met enkel Nissan-onderdelen is opgebouwd, om zo de ombouw toch nog enigszins te verantwoorden onder de fanboys.

Ondanks de aanpassingen werkt de Nissan naar behoren. Onder de kap nog steeds een Nissan KA motor, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met vijf verzetten. De verwarming is warm en de airco is koud, aldus de eigenaar. Duidelijk. De Japanner heeft 124.000 mijl gelopen en het ding is in de VS gewoon straatlegaal. Via Craigslist probeert de eigenaar zijn 240SX te verkopen. De auto mag weg voor 4.300 dollar.25 reacties

Begin de week met Mercedes-AMG, bekijk het HIER!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@itsok: Oh, meneer Edit vindt t leuk om reacties te verwijderen?
Altijd handig, een pick-up zonder achterklep -_-
@str8six: dat is voor mensen die altijd snel willen uitladen
‘En het ding is in de vs gewoon straatlegaal’

Tsja, dat wil veel zeggen zeg…

Verder best een gaaf project, ik houd wel van mensen die out of the box denken. Volgende keer van een Nissan Patrol een driftauto?
Die meuk op t dak had niet gehoeven.. verder leuk projectje en ziet er leuker uit dan veel echte pickups. Jammer van de kleur, hier past een fel kleurtje wel bij denk ik. Geel of blauw of zo.
Ja wat is eigenlijk die dakkapel?
@pomoek: als je ff op de craigslist kijkt zie je het.

Spoiler: een dakkoffer
@dedokter: Wat moet je met zo’n kleine dakkoffer? Oh wacht, het is Amerika dus het zal wel voor z’n guns en pistols zijn.
Ik vind t wel stoer. Maar ik zie nog liever een Patrol.
Met praktisch nul veerweg… tsja
Staat ‘m eigenlijk prima! Wat niet wegneemt dat het praktisch nut me ontgaat.
Wat zijn auto’s in Amerika toch altijd zo lekker goedkoop. Heb serieus overwogen om juist daarvoor er naartoe te verhuizen.
@pinut187: Succes! Ik heb ook eens onderzocht of het mogelijk zou zijn, maar het blijkt dat het knap lastig is om een verblijfsvergunning te krijgen. Als je er gaat studeren, een baan in de VS krijgt aangeboden of Amerikaanse familie hebt is het niet zo lastig, maar als gewone burger moet je een behoorlijk lange selectieprocedure doorlopen en daarna worden uit de positieve selecties slechts een handvol visums verloot.
Is natuurlijk veel makkelijker dan een pick up kopen.
Hoezo lelijk….?
Erg leuk bedacht, maar ik zou hem toch wel iets meer veerweg hebben gegeven. Nu staat ‘ie hoog op de pootjes -handig als je een bussluis tegenkomt!- maar een beetje offroad kun je er niet mee zonder de banden de wielkasten te laten raken.
De laadbak is niet vlak, anders was ie prima geweest.
Leuk idee maar praktijk wat minder in terrein is die ook niet zo super zonder veer weg
Er rijd al jaren een s13 met een r34 neus en een pickup bak rond als drifter. Staat vaak op essen motor show
Op de koplampen na vind ik het eigenlijk nog niet eens zo onaardig
Holy ‘Murica, wat een geinig apparaat! Mag op mijn oprit.
Geen vering …. toch altijd wel lekker op een pickup.
Eeuwig zonde

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).