Man raakt truck aan van andere man, legt het loodje

Auteur: , 23 Reacties

Weer een tragisch verhaal uit Florida...

Florida-Truck

De ‘Sunshine State’ geniet niet de beste reputatie van alle Amerikaanse staten, ook niet in Amerika zelf. Ok, wij Europeanen denken waarschijnlijk meteen aan de geneugten van Miami, maar de realiteit ligt een tikje anders. Het grootste deel van de staat bestaat uit rednecks die ‘bath salts’ snuiven, everglades met krokodillen en als klap op de vuurpijl een bedompt klimaat. Een en ander kwam ook duidelijk naar voren in TopGear’s USA special, hoewel zij in klassieke TopGear stijl de zaak ook wel enigszins provoceerden. Desalniettemin is het geen wonder dat Bugs Bunny tot deze oplossing kwam:

Zagen maar

Helaas is Florida vooralsnog niet als een soort ijsschots weggedreven en gesmolten, maar heeft de waanzin nu wederom toegeslagen in deze contreien. Begin januari werd de 67-jarige German Heredia (geen Duitser), die met zijn twee kleindochters en een paar honden over straat liep, opeens aangesproken door redneck Buchanan. Die laatste beschuldigde de oldtimer ervan dat hij zijn truck aangeraakt zou hebben. Een grove overtreding van de menselijke samenlevingsnormen die in de rode ogen van de rode nek kennelijk voldoende aanleiding vormde om de oude German een hoek te verkopen. Helaas kwam German hierbij alleen wat ongelukkig terecht en is voor hem het leven nu voorbij. Florida strikes again. (via jalopnik.com)23 reacties

Ha, leuke schrijfstijl!
Florida man strikes again!
Oudere mensen slaan….Stoer hoor, die man verdient een uurtje in de handen van Norge…
Meer iets voor de Telegraaf jongens?
@yipikaye: Autoblog heeft net als de Telegraaf een scrollfunctie.
You cant wash that red out of that neck boy.
Wat een pauper zeg
Dit doet me heel erg denken aan Russel Crow fighting around the world
We kennen nu natuurlijk niet het hele verhaal: wat voor truck was dat eigenlijk? Ik heb ook niet dat ze met hun klauwen aan me getunede BMW 530d (helemaal M-uitgevoerd en 20″ Alpina’s) zitten.
@gash: ik mag hopen dat je niet iemand een hoek verkoopt als die je velgen aanraakt.

Aanraken is namelijk niet vernielen of stelen. Anders was dat werkwoord immers wel gebruikt.
@gash: Dat is het voordeel van een oude bak, mijn suzuki baleno mogen ze lekker molesteren, als die maar blijft rijden. Lijkt me zo frustrerend (zeker als je in de stad woont) je auto helemaal krasvrij e.d te willen houden. Wel een gave bak trouwens!
@1audi1: ik ben een week chagrijnig geweest toen het eerste (en enige) parkeerdeukje erin kwam laatst. Meer dan 5 jaar de auto in bezit en altijd opgelet waar ik het ding parkeer. Het mag dan een auto zijn van 23 jaar oud, als je je haar er in kan kammen snap je toch dat je voorzichtig moet doen!

Maar zelfs dat zou voor mij geen reden zijn om iemand te slaan, laat staan dood slaan.
@lekbak: Ik snap wat je bedoeld, ik heb ook nog een ander gebakje, ding is veel minder waard en veel minder luxe etc. Verschil is dat ik voor die auto zelf heb gespaard, en het een karakterbakkie is. Dat voel je ook met een parkeerdeukje idd. Maar och wat is het heerlijk een auto ernaast te hebben waar je gewoon zero fucks om hebt, zonder schuldgevoel met een koude motor weggassen enzo haha
@1audi1: Ik lach me nog steeds een ongeluk om die oetlul die expres een deuk in mijn Ibiza (2007) reed afgelopen zomer waardoor ik via zijn verzekering ineens 1000 euro meer te besteden had in Colombia haha. Daarvoor was ik ook altijd zünig.. Ik parkeerde het liefst op een hoek en als de ruimte tussen andere auto’s twijfelachtig was dan parkeerde ik straks langs de passagiers kant van de andere auto zodat die eerst uit moest rijden alvorens de bijrijder in kon stappen. Nu die deuk er in zit (lak niet gebarsten) kan het me eigenlijk niet meer schelen. Dat er nog vele bloedhonden mogen volgen die expres tegen mijn auto aanrijden terwijl er een peloton aan getuigen bij staat. Tokkie gotta tokkie zeg maar.
@gash: Blijft een auto hè.
@olivier420: een 530d. Dat kan alleen maar over sarcasme gaan,.. Toch?
@postzegel:

badum tss! ;)
@postzegel: Nee. Een Ford F150, een 530D of een Fiat panda: allen blijven het auto’s.

Mensen moeten van andermans spullen afblijven en andermans spullen respecteren. Echter blijft het aan het einde van de rit maar een auto (ondanks de waarde) en hoef je het fysiek niet op te lossen.

Uiteraard refereer ik naar de redneck mbt fysiek optreden en niet naar @gash.
@gash: “Niet graag hebben” hoeft daarom nog steeds niet te leiden tot “klop een bompa op z’n smoel waar z’n kleinkinderen bijstaan”…
Telt dit nu als doodslag of hoe ziet de toekomst voor de redneck eruit?
@lamborghinibrapa: Hij wordt aangeklaagd voor doodslag en zit voorlopig in de bak tot zijn rechtzaak begin maart. $50.000 bond, mocht je ‘m vrij willen kopen.
Wel heel erg ver gezocht ‘auto’nieuws voor Autoblog….
Ik gleed gister ook uit, toen ik mn auto uitstapte trouwens!
Top Gear’s problemen begonnen in Alabama, niet Florida.
Al doet dat niets af aan de reputatie van Amerika’s blinde darm.
Je verzint het toch niet….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).