Mansory geeft Range Rover opsmuk en een lelijk interieur

Auteur: , 24 Reacties

Veel carbonfiber, extra vermogen, nieuwe velgen en een lelijk interieur. Dat somt zo ongeveer wel op wat Mansory met de nieuwe Range Rover heeft gedaan.

De Zwitserse afdeling van Mansory is verantwoordelijk voor dit kunststukje. Voorheen was Mansory Switzerland eigendom van Rinspeed, maar sinds enkele jaren zwaait meneer Kourosh Mansory hier de scepter. De Zwitserse tak van Mansory houdt zich overigens alleen bezig met BMW, Porsche, Range Rover en gouden iPhone’s. De rest van de tuning komt uit Duitsland.

Wat is er allemaal aangepast aan deze zwarte Range Rover Vogue? Het vermogen van de 4.4-liter V8 dieselmotor is opgepept van 339 pk/700 Nm naar 409 pk/770 Nm en er schijnt zelfs gewerkt te worden aan een versie met 650 pk en 800 Nm. De velgen zijn 22 inch groot en eigenlijk redelijk bescheiden te noemen voor een SUV. Uiteraard spingt de widebody kit aardig in het oog, maar als je de deur opentrekt schrik je pas echt. Er is een soort hout gemonteerd dat nog het meest doet denken aan de bast van een berk. Of aan een zebra.24 reacties

Volgensmij als je andere sierlijsten hebt is het niet persee “lelijk”
Wansmaak voor extravagante people met too much bloody money!
@MLTB: mensen met te veel geld kopen een benzine en geen 4.4 diesel.
@e550: Alsof motorkarakter zoveel uitmaakt met dit soort type auto’s.. Diesel lijkt me persoonlijk relaxter, en een bak meer koppel.

Maar over het algemeen zou het de gemiddelde een persoon een rotzorg zijn want erin hangt volgens mij. Kopen maar net wat ze aangepraat krijgen volgens mij.
Voorheen vond ik Mansory een schitterende tuner die soms net dat beetje extra pit aan een auto mee gaf.. maar het laatste jaar slaan ze de plank volledig mis! Enige wat ik nog wel kan waarderen zijn de velgen, schitterend! Zoals de RR Ghost op NL-kenteken staan ze perfect!
Maar al kijk jij bij deze RR Vogue.. alleen de spoiler boven de achterklep lijkt al een uitschuif-luifel voor een Hymer-camper!
@roberto: Net als Hamann
@MLTB: Inderdaad..
Exterieur vind ik wel mooi eigenlijk, maar als ik kijk naar dat interieur moet ik gelijk naar het toilet sprinten…
@emilio89: Precies wat ik dacht!
Exterieur ziet er goed uit!
Ik begrijp het niet, opsmuk is toch om iets mooier te maken?
Voorkant is duckface.
Beetje foute ’80’s tuning.
Dat interieur zou er beter uitzien met normale pedalen.
Eend diesel met 650PK? turbo’s die orkaanwind nodig hebben om goed te functioneren?
vind die velgen best wel okee, het witte hout is weer een keer wat anders, niet eens lelijk, maar wel in combinatie met een wit interieur..
Wit bont om het stuur en woonwagen erachter.
Ik zeg… DOEN!
heet het zebrahout ofzo.
Dit heeft wel wat eerlijk gezegd, ziet er helemaal niet verkeerd uit los van de carbonfiber delen.
Stiekem vind ik dat hout ook wel ok, maar dan wel in combinatie met een zwart/donker interieur. En de buitenkant mogen ze dan weer wel een echte kleur geven wat mij betreft…je bent een extravagante tsjoenert of je bent het niet.
Gewoon 1 bestellen met notenhouten interieur en dan jep prima karregie mooier dan zijn Duitse tegenhangers en gna gna je komt iets verder offroad ook dan zijn directe concurrenten.
Thah, het is wel Mansory hè.
Ondanks get interieur ben ik enigzins gecharmeerd door het exterieur.
Neus is wel mooi en dik maar de rest..pfff die achterkant met dat carbon lelijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).