Autoblog Uitzending Gemist: Top Gear S20E02

Auteur: , 22 Reacties

Was je gisteravond van het lekkere weer aan het genieten en ben je volledig vergeten om naar Top Gear te kijken? Geen nood, want wij hebben de herhaling voor je.

Top Gear S20E02 taxi race

Wat je allemaal gemist hebt? Jeremy ging op stap met een BAC Mono terwijl Hammond een race organiseerde met taxi’s uit diverse delen van de wereld. Zoals je wellicht al had verwacht leverde dat een enorme chaos op.

Clarkson mocht ook nog even sturen met de nieuwe Ferrari F12berlinetta en James deed een eerbetoon aan het oude gebouw van de BBC door een race te organiseren tussen motorrijder Dougie Lampkin en twee freerunners. Regisseur Ron Howard was de gelukkige die plaats mocht nemen in de Vauxhall Astra.

De uitzending online terugkijken kan hier, een torrent om de aflevering te downloaden? Die is hier (SD en HD) te vinden. Napraten kan in de comments.22 reacties

Ik vond het een leuke uitzending. Het stukje met de motor en de runners was wat minder maar de Ferrari maakte dat helemaal goed.
Jammer dat de Stig geen rondje in die Ferrari mocht rijden
@fristie: Ja inderdaad. De f12 moet sowieso nog over het circuit.
Daar gaan we even lekker voor zitten!
Kijk naar de BAC Mono, interview met Richie Cunningham uit Happy Days, trailer van ‘RUSH’ en de Ferrari F12. De rest mag je doorspoelen.
Ik ben echt een Top Gear fan maar ik vond het echt saai…..

Runners en trail motor heeft niets met auto’s te maken.
Taxi’s tja het zijn auto’s maar ze gingen de beste taxi zoeken. Het was gewoon een banger race.
Ferrari F12… Ein-de-lijk.. en dan krijg je zo’n kort stukje rondom het thema je kunt in Engeland nergens met een ferrari rijden. Hmmm erg beperkt.
SIARPC… Daar is iedereen wel klaar mee volgens mij.
BAC Mono Wat een monster… Dat is TopGear!
@Kvgorp: Inderdaad, vooral dat free runnen sloeg nergens op.
Ik dacht echt “Huh? Heb ik iets gemist want dit heeft niks met topgear te maken”.
Ron Howard, wat een sympathieke kerel!

Nu wil ik the Fonz ook zien gaan… eeeeey!
Wat een ongelooflijke kutaflevering zeg..
Ik ben benieuwd wat voor Red Bull promotie er volgende week te zien is in Top Gear.
Ron Howard was wel 1 van de boeiendste SiarC’s in jaren, ondanks dat het schaamteloze reclame is lijkt me die film wel echt geweldig!
Stukje over de taxi’s zat ook weer goed in elkaar, en ik vond het goed dat ze het dit keer zelf ook niet zo serieus namen (“Richard, how many people were killed in that test?”).
Verder f12 smullen! Wat een geluid!
Denk trouwens wel dat ze bij Volvo ziedend zijn. Dat stukje over die zelfparkerende auto (wat erg handig is), klopte van geen kant, naja; bad publicity is still publicity
@Sciurida: ik vond het nieuws altijd een van de leukste items maar als ze zulke onzin vertellen en te lui zijn om zich ook maar een beetje in te lezen gaat de lol er wel af ze hadden je nog bijna wijsgemaakt dat de ferrari minder pk heeft dan de mclaren. Voor derest best een leuke uitzending alleen wil wel weer eens een cheap car challenge.
Echt een supervette aflevering! Ik heb echt genoten:-D
Erg leuke aflevering! Die mannen hebben humor!
Geweldige aflevering, nu kan ik zeggen dat ik de 2e beste taxi in de wereld heb
Ik vond de aflevering niet echt super. Te veel scripted stuff en star in a reasonably priced car segment kan me bijna nooit boeien. Dat is net zoiets als mensen bij een talkshow die even hun boek of film proberen te pluggen.

Geen F12 top gear lap op het einde was ook zonde. Had Ferrari weer eens geen toestemming gegeven? Tjah dit keer kan Schumacher niet komen opdraaien om rondjes te doen.
Succes kills itself
Dat geldt ook voor TopGear.

Hoog tijd voor een geheel nieuwe formule, die wedstrijden tussen bovennatuurlijke supermensen, de ordinaire banger races heb ik allemaal al te veel voorbij zien komen.

Die Ron Howard vond ik echt een super gast, als je kijkt naar de man’s succesen, kan ik alleen maar een diepe buiging maken en als Amerikaan een film doen over een tijdperk in de F1 toen alles ECHT beter was, kan ik alleen maar toejuichen

En de man heeft niet de kapsones van een Tarantino, om maar iemand te noemen.
Echt gewoon gebleven noemen ze dat !
Een BAAS dus…………….(zijn die puntjes weer he)
Weer lekker veel vernield guys…
Vooral die taxi race, waar sloeg dat op?

De Ferrari en de mono waren wel leuk!
Leuk dat Jezza vond dat de F12 teveel vermogen heeft en te nerveus stuurt, eindelijk eens een oordeel waar de koper wat aan heeft.
VBH van Fifth Gear stelde zelfs dat hij eigenlijk alleen geschikt is voor professionele coureurs.
We gaan nog een hoop foto’s zien van F12’s om bomen en lantaarnpalen….
@jrk68: Dat bleek ook uit de autoblog bloopers ja…
Ik vond t een leuke aflevering. was die runner in dat blauwe shirt niet ook bij top gear live in Amsterdam?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).