Matt LeBlanc is collega-presentator Chris Evans spuugzat

Auteur: , 61 Reacties

En we bereiken een nieuw hoofdstuk in de soap die Top Gear 3.0 heet.

Chris Evans en Matt LeBlanc

Van al zijn collega’s leek Chris Evans nog het beste te kunnen opschieten met mede-presentator Matt LeBlanc. Bullshit, als we de Britse media mogen geloven. Zo bericht kolen-op-het-vuur-gooi-krant The Sun over onenigheid tussen de twee. We hebben het hier niet over een klein akkefietje, maar een conflict dat hoe dan ook gevolgen gaat hebben voor het verdere verloop van de show.

LeBlanc zou de BBC een ultimatum hebben gesteld om een afscheid te organiseren voor Evans. De schreeuwerigere presentator moet exit. Gaat Evans niet weg dan pakt LeBlanc zelf z’n biezen. De keuze van Matt komt niet uit de lucht vallen. Meerdere medewerkers bij Top Gear kunnen niet lekker opschieten met Evans en wat de social media betreft zijn kijkers de brillendragende presentator liever kwijt dan rijk.

Hoe dit nieuwe drama binnen Top Gear zal worden opgelost is niet duidelijk. De BBC weigert commentaar te geven op de berichtgevingen. LeBlanc heeft een contract lopen voor nog zeker twee seizoenen. Opnames van een nieuwe serie moeten in september starten. Met de slechte kijkcijfers vers in het achterhoofd en de huidige opstootjes binnen het team heeft de BBC er een dagtaak aan om dit zooitje ongeregeld nog tot een goede orde te brengen.

Met dank aan Edge voor de tip!61 reacties

Ik ook
How you doin’ gaat aan Chris voorbij vrees ik…
Ik heb nog geen aflevering gezien van top gear 3.0
@rob5nismo: als je die rooie weg denkt is het best heel leuk.
@dutchdriftking: ik heb ook geen aflevering gezien maar als mede roodharige voel ik toch met die ouwe mee
@shalomleon: Gingers have no souls!
@rs6issnel: haha 1
@rs6issnel: yes they do, en ik prefereer koperblond?
@dutchdriftking: ik vind eddie jordan anders ook pokke irritant
@ko4n: die gast is nog erger. Sabine Schmitz was leuk voor een keer, maar het “acteren” gaat haar gewoon niet goed af. Alleen LeBlanc vind ik te pruimen.
@bugboy: Ik vind LeBlanc ook prima in de studio segmenten en tijdens de challenges. Voor de autoreviews vind ik Chris Harris erg goed, en door Rory Reid ben ik aangenaam verrast, zeker z’n review van de Focus RS vond ik erg leuk. Wat mij betreft knikkeren ze Chris Evans eruit, laten ze Reid en Harris wat meer op de voorgrond treden en komen Sabine en Jordan alleen af en toe bij een challenge opdraven. Tenzij ze leuke vervangers voor die laatste twee vinden.
@bugboy: LeBlanc, samen met Chris Harris en Rory Reid, lijkt me een top trio!
@rob5nismo: ik dus ook niet haha
@rob5nismo: Zeggen dat je niet kijkt naar TopGear 3.0
Is het nieuwe stoppen met roken.
@Donstil: hahaha
Ik vind de nieuwe Top Gear wel nice maar deze 2 mogen er van mij allebei wel uit.
Ik ben het helemaal met Joey eens
Dus binnenkort, Captain Slow, the Hamster en Jezza weer op ’t oude nest?
@MARS: Nah, die hebben nu hun contract bij Amazon en gezien de populariteit van de drie heren denk ik niet dat Amazon dat zomaar gaat ontbinden.
Ze hadden beter Kees als presentator voor Top Gear kunnen kiezen:

Hier een filmpje van zijn auditie, waar Kees te zien is in een roadttrip samen met zijn moeder, alias Captain Slow:

https://youtu.be/xoev3aokYxk

Stukken minder schreeuwerig dan die Chris. √Čn Kees heeft zelfs wel wat weg van Jezza.
Ik denk dat het lozen van Chris Evans de enige optie is voor de BBC om Top Gear nog overeind te houden. Ongeacht of deze geruchten waar zijn of niet. Zolang Evans er nog in zit zullen de kijkcijfers niet verbeteren. Al neem ik aan dat hij wel weet hoe slecht zijn positie is en na dit seizoen ontslag neemt.
@dberkwood: die probeerde gisteren ook al de grapjas uit te hangen.

Staat hem niet…
Ik ga vanavond voor het eerst een afleveringkijken. ben benieuwd.
Weer eens een topgear zeik artikel op autoblog. Verzin is wat nieuws..

@bizzarrini: Leer EENS wat Nederlands.
@bizzarrini: schrijf eens normaal Nederlands.
@vonklausenburg: Ohjeej taal NSB’ers.. Goed zo jongens!!
@bizzarrini: O, jeej. Taal-NSB’ers. *
@vonklausenburg:
Je hoort mij niet piepen over de juiste spelling van het woord dyslexie (moest het zelf ook even dubbelchecken). Maar het gebruik van woorden als IS en ME, als in: “Doe IS lief tegen ME fiets”. Da’s onnozelheid ten top! Op dergelijke fouten zou ik niet betrapt willen worden…
@bizzarrini: eens/is valt in de zelfde categorie als hun/zij of me/mijn.
Ondanks de tegenvallende kijkcijfers is het nog altijd de best bekeken autoshow. Ondanks alle moeite van tegenhangers als rtl autowereld en the clutch kwijt (of hoe dat autoblog initiatief ook mag heten)
@silverarrow: tg is ook veel internationaler gefocust dan jou voorbeelden
Ben ik de enige die zich dood ergert aan Sabine? Ja ze kan goed sturen maar haar accent is ongelofelijk tenenkrommend plus ze kan totaal niet presenteren
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: Oh nee zeker niet! Ik ben het volledig met je eens. Zij zal ongetwijfeld een geweldige coureur zijn maar ze kan niet presenteren, heeft geen zelfspot en kent al helemaal geen humor en praat als een dronken allo allo acteur.

Ik vond haar jaren geleden toen ze met JC(?) aan het racen was al bijzonder onleuk.

Met haar heb ik een groter probleem dan met Chris Evans.
@pomoek: Weet je wat het is? Toen ze met JC over de ‘Ring jakkerde waren dat twee items in een show die meer dan 10 jaar heeft gelopen. Dan waardeer je zoiets wel, en vind je het niet erg dat zij niet zo charismatisch is. Met Chris Evans hetzelfde, in dat item waarin James May zijn klassieke Ferrari gaat lenen en die keer dat ‘ie op de bank zat vond ik hem niet zo erg als nu.
Ik ben dat gezeik rondom TG spuugzat. Mag dat ook?

De drie zijn weg en komen niet meer terug. Deal with it and get on with it.
@Rick-dos: Natuurlijk mag dat! Maar laat anderen die het leuk vinden om daarover te babbelen dan wel hun gang gaan deal?
@pomoek: Hou ik iemand tegen dan?
@Rick-dos: In zekere zin wel. Als ik in gesprek ben met iemand over iets dat ik interessant vind is het vervelend als er iemand bij komt staan die zegt: Ik vind dit gesprek niet leuk!

Dan moet ik zeker gaan uitleggen waarom ik het wel een leuk gesprek vind? Ik heb liever dat die persoon iets anders gaat doen wat hij wel leuk vind en mij verder met rust laat.
@pomoek: Verschil alleen is dat ik hier niet in gesprek ben. Ik schrijf alleen wat ik er van vind.

Jij kiest er voor om met mij daarover in gesprek te gaan door er op te reageren. Met je eerste reactie op mij doe je feitelijk hetzelfde als wat je nu stelt niet prettig te vinden.
Maar wees gerust ik ben niet zoals jij en kan mij er dus ook niet aan ergeren. ;)
@Rick-dos: Ik hoef je toch niet uit te leggen dat het schrijven van een reactie op een blog als dit volkomen vergelijkbaar is met het voorbeeld dat ik aanhaal. Wij zijn hier in gesprek over Top Gear en jij “roept” erdoorheen dat je het allemaal flauwekul vindt.

Een mooie poging om de situatie om te keren met een ” wat je zegt ben jezelf” argumentatie. Maar dat is natuurlijk flauwekul, en ook dat begrijp je best. Helemaal mooi dat jij zegt dat je je niet aan mijn reactie ergert maar wel ergert aan het gesprek dat ik voer. Dat kan niet, je ergert je wel of je ergert je niet.

Je voelt blijkbaar, nu doe ik een aanname, de behoefte om je gevoelens te ventileren. Maar je voegt weinig toe aan de discussie. En dat is jammer. Want dat maakt jouw opmerkingen feitelijk “off topic”.

Tenslotte: Je ergert je aan het gesprek dat we hier voeren, maar iets verder op ga je toch mee in het gesprek. Dan vraag ik mij af of je je wel echt ergert of iets anders aan het doen bent?
@pomoek: Hoho. Ik reageer op dit topic en niet op het “gesprek” dat je denkt te hebben. Ik ben dat gezeik van kwaliteitskranten als The Sun zat die elke week wel iets negatiefs moeten schrijven over TG. Dat er dan anderen zijn die daar op reageren moeten ze vooral zelf weten net zoals ik zelf wel bepaal of ik reageer of niet.

Dat ik blijkbaar niet jouw richting van het gesprek volg en jij je er aan stoort moet je toch echt bij je zelf zoeken en niet bij mij. En nogmaals jij gaat het gesprek aan met mij. Ik niet met jou. Als ik er behoefte aan heb om met jouw gesprek te bemoeien dan merk je dat gauw genoeg. Zolang dat niet het geval is zijn het maar meningen met verschillende invalshoeken. Die van mij is dus blijkbaar niet die van jou. Tja, c’est ca.
@Rick-dos: Okay, jij reageert op het bericht uit the Sun. Dat was mij niet duidelijk. Ik dacht dat jij reageerde op het feit dat er door autoblog wederom over topgear werd gesproken. Wij begrepen elkaar niet.

Enough said. Slaap lekker
@Rick-dos: ze zeggen niet dat het oude trio moet terugkeren alleen dat evans een enorm irritante klootviool is en niemand hem moet hebben
@trolle: Dat begrijp ik ook niet. Zo erg vind ik ‘m niet. Ik zal er niet rauwig om zijn als hij vervangen wordt of zo maar ik kan mij ook niet aan hem irriteren.
@Rick-dos: nooit !!!! JC is het beste wat deze aardkloot ooit heeft voort gebracht , briljant die vent !!
via Android app
Watching it right now! Na het lezen van dit artikel moeilijk te geloven dat de irritatie tussen de heren “scripted” is! Komt er veel te natuurlijk uit haha :p
Wacht even.. Er wordt een hoop geschreven over Chris, maar gaan we nou Matt plots serieus nemen? Als je dan toch 1 doorn (van de velen) in het oog van Top Gear mag aanwijzen, dan kies je toch voor dat walgelijk stukje Amerikaans acteerwerk. Mijn god zeg. Ik dacht dat Top Gear 1.0 op momenten niet om aan te zien was zo nep. Maar met Matt…… onverteerbaar.
Begin de ophef in de media over New TG leuker te vinden dan het programma zelf…
Ik heb niet alles kunnen zien vandaag, maar wat ik zag was prima vermaak. Het is in mijn ogen zelfs wat serieuzer qua inhoud, wat ik totaal niet erg vind. Ik vind het gezeik een beetje flauw worden. Ook Chris vind ik niet echt fijn, rest van de show is prima en Matt opvallend relaxed.
@stfu: ik vond er geen hol aan
Top Gear 1.0 is ook niet begonnen met 5000000 miljoen kijkers. Heeft jaren geduurd voordat het succes zo groot werd. Mensen kunnen nou eenmaal niet tegen verandering. Geef het de tijd, beetje bijschaven en het succes komt wel weer.
Ik heb een diepe, diepe bewondering oor Evans.
De man is ooit begonnen als DJ, met zo een irritante stem wist hij populair te worden.
De man begon een productie maatschappijtje, verkocht de ‘handel’ en wist daar Multi-Muti miljonair mee te worden.
Ik begrijp dan ook niet dat een iemand met zulke diepe zakken zich zo door de BBC in de maling laat nemen en gelooft dat hij ook nog eens presentator is !
@desjonnies: Het siert m dat ie zover is gekomen.
Het siert m ook dat hij zich weinig laat beinvloeden.
Maar het siert m ook als ie inziet dat Top Gear niet voor hem is, en gewoon de eer aan zichzelf houdt.
Ik denk aan een chrexit ;)
Ik vond de aflevering van gisteren te pruimen, maar zap wel door de starinrallyecar onzin. Helaas is Chris Evans de irritante factor in het programma of the mu de Zenvo of de Rolls was. Daarom is ExtraGear zo geweldig, geen Chris Evans, Rory Reid kan goed vertellen en zijn interviews zijn erg grappig. Ook Chris Harris is iets minder ADHD in ExtraGear.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).