McLaren P1 op onschuldige wijze betrokken bij ongeluk

Auteur: , 34 Reacties

The wrong place at the wrong time zullen we maar zeggen.

P1

De eigenaar van deze McLaren P1 zal niet blij zijn als hij te zien en te horen krijgt wat er met de hypercar is gebeurd. De exclusieve auto werd vervoerd in een vrachtwagen door een transportbedrijf in Cambodja.

De vrachtwagen kwam door een onbekende reden in aanraking met een andere truck op de weg. Hierbij raakte de truck, en belangrijker, de McLaren P1 flink beschadigd. De voorkant van de hypercar ligt in puin. De achterzijde lijkt -gelukkig voor de eigenaar- geen heftige schade te hebben opgelopen. Bij het ongeval raakten vijf mensen gewond.

De truck is total loss, maar de McLaren kan nog opgeknapt worden door de Britten in Woking. Met 375 geproduceerde exemplaren is de P1 geen alledaagse verschijning. Zeker in het zeer arme Cambodja, waar supercars niet in grote getale worden verkocht.

P1

Fotocredit: YouTube. Via The Phnom Penh Post.34 reacties

Cambodja?! Wow, durf te wedden dat dit de enige daar is
@pindakoning: Ja want Cambodja heeft maar 1 inwoner die er een kan kopen , toch ?
@599gto: dat vind ik een prima aanname anders. Spaties voor een leesteken niet doen hoor.
@porker: Ik , doe het wel
@599gto: 2 dacht ik, maar die ander wilde er geen pff
@pindakoning: Die zei Cambodnee?
@599gto: ben je daar weeral met je politiek correct gezever…
@boomhauwer: Huh ?! waar dan tot nu toe ben jij diegene die erover begint maar dat terzijde. Ik snap je wel je hoopt stiekem op duimpjes ….vooruit ik ga je plussen.
@599gto: hij durft te wedden. Ik zou de weddenschap niet durven aangaan, denk dat hij gelijk heeft.
@futse: Jij denkt dus dat Azië niet opkomt en aan jouw wereld beeld voldoet ?
@599gto:
Excuses.
Ik onderga uw scherpzinnige opmerking met gepaste nederigheid, omdat ik bij het woord Cambodja onmiddellijk moet denken aan:
Khmer Rouge,
Pol Pot,
2 miljoen !!!! vermoorde Cambodjanen
de film Killing Fields
Een bloeddorstig regime dat stedelingen naar het platteland repatrieerde waar deze als moderne lijf eigenen 12 – 16 uur per dag op het land moesten werken voor het Communistisch ideaal en collectief en op die manier wilde men de individualiteit van mensen elimineren.
Vooral intellectuelen, mensen die vreemde talen spraken, ambtenaren, geestelijken, geletterden en brildragende mensen (het regime ging ervan uit dat brildragers een bepaalde hogere ontwikkeling hadden) zijn rücksuchlos geėxecuteerd dit alles om Cambodja een Maoïstische heilstaat te maken.
Maar zoals altijd hebt u uw eigen nening over het fenomeen geschiedenis en vraag ik me, na het lezen van uw simpele opmerking af, of u enig historisch besef hebt van wat er in Cambodja is gebeurd en dat het land 40 jaar na dit regime nog niet is opgekrabbeld; simpelweg omdat er twee generaties intellect en middenklasse geëlimineerd zijn.

Voor uw wereldbeeld lijkt het me dan ook gepast om Trump de schuld te geven, samen met de Rabobank.
@desjonnies: Ah de bekende oogkleppen weer op goed u somt heel veel historische feiten op maar u vergeet altijd dat andere kamp namelijk de Verenigde Staten van Amerika die met veel NATO bondgenoten ALTIJD in het andere kamp zitten en met zich alweer met false flag namelijk de Tonkin-incident de boel lieten escaleren.
@599gto:
Daarom zei ik het ook : Trump.
@desjonnies: Daar ga je weer de mist in TRUMP durfde niet in dienst en bedacht smoesjes om niet in dienst te gaan zeg maar veel bla bla maar geen inhoud. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/donald-trump-speech-military-outfit-criticism-veterans-us-navy-a7609471.html
Ik vraag me af hoe ze dat doen ivm potentiele waarde stijging die deze auto amper tot niet meer zal hebben door de schade… word zoiets ook vergoed? Want deze is immers minder waard dan de rest nu door onkunde (ga ik ff voor het gemak van uit)
@spykerboy: da’s de mazzel met koolstofvezel. Dat repareer je niet, dat vervang je.
Cambodja…

We zouden gezellig naar de Autorai gaan, ik en mijn broertje samen met de kennis van mijn ouders en zijn vriendin…

Tot we ineens in een mistbank kwamen en er zonodig een fletsgroene Opel Ascona zonodig midden in de weg moest staan en ik ineens van mijn plekje midden op de achterbank tegen het dashboard van de blitse gele Scirocco geplakt zat…

Met het nummer van Cambodia van Kim Wilde op de achtergrond, uit de Blaupunkt bolvormige luidsprekers die op de hoedenplank geschroefd waren…

Sindsdien ben ik als ik de naam Cambodja of dat nummer weer hoor gelijk terug op die ongeluksdag ergens in begin jaren tachtig…
@moveyourmind: ze geeft nu een concert in 013, ik heb nog een kaartje als je wilt?
@draadloos: Thanks but no thanks…
@moveyourmind: Ik denk aan massagraven, zo slecht heb jij het dan niet!
@fmgarcia: België en Frankrijk hebben meer massa graven van hun zelf en ook nog die zij hebben veroorzaakt .
De vermoedelijke eigenaar

https://images.cdn.circlesix.co/image/1/700/0/uploads/posts/2016/06/013824486b8cd76031b3cd0fddb160e7.jpg
@599gto: ken je ff doorgeven dat ik nog 200kg bananen van ‘m krijg
@lekkaah: http://www.bananalink.org.uk/content/where-bananas-are-grown kan je ook dichter bij huis vinden hoor.
@fmgarcia: ik denk dat @lekkaah “bananen” bedoelt….
@tenaci: In 020 hebben we de bananenbar en ik vermoed dat er iemand daar inspiratie heeft opgedaan.
@fmgarcia: Dat wilt hij ook hij wilt bananen waar de zon niet schijnt
@lekkaah: Hij ziet er vriendelijk uit ik denk dat hij ze wel aan je weggeeft .
Life sucks, schade laten repareren en weer maximaal
rijden
@rufctr01: Het mooiste is : de verzekering van de tegenpartij moet het betalen dat is win win win ….misschien neemt hij een andere kleurtje
Hoe wordt dat onderhoud gedaan aldaar?
Transport naar elders Zuid Oost Azie waar een dealer zit oid?
@entwicklung88: Laten we zeggen hij kan het onderhoud en aanschaf wel veroorloven en jij vraagt je het af maar beseft niet dat het niet relevant is.
Ik vermoed dat in Cambodje alleen maar zandpaden zijn waar je met een Toyota Landcruiser beter van A naar B kan gaan dan met een McLaren P1.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).