Nederlandse 599 GTO is een smakelijke occasion

Auteur: , 44 Reacties

Een lekkere uitvoering.

De Ferrari 599 GTO is wat mij betreft de mooiste Ferrari van de afgelopen 10 jaar. De spartaanse variant op basis van de 599 was het laatste model met de rustige lijnen. Daarna kwam de F12berlinetta en begon Ferrari met een nieuw ontwerp-offensief. Een designtaal die ik tot op heden nog niet echt als ‘briljant’ kan omschrijven.

Deze 599 GTO in kwestie komt uit 2010 en heeft 21.957 kilometer op de teller staan. Bij de gelimiteerde GTO hoort kenteken 29-SPK-6 en de supercar had een nieuwprijs van 441.500 euro. De eerste eigenaar koos niet voor een onopvallende kleur. De 599 GTO kreeg een zwart pak met gele remklauwen aangemeten. De kleur geel komt terug in de stiksels in het interieur, de wijzerplaat en het Ferrari-logo in de hoofdsteunen.

De 670 pk sterke 599 GTO is een gewilde auto en exemplaren met zeer weinig kilometers gaan richting de miljoen euro qua waarde. Omdat deze Ferrari niet stil heeft gezeten hangt er ook een ander prijskaartje aan. Desondanks vraagt Thijs Timmermans 595.000 euro voor de supercar. Check de advertentie op Autotrack.44 reacties

Ik kan zo ongelofelijk blij worden van het merk Ferrari. Kijk alleen al naar het prachtige rode motorblok, of het feit dat de brandblusser in een prachtige alcantara hoes zit. Wat een pareltje deze wagen.
@TimoBac: motorblok zelf heeft de welbekende aluminium kleur, inlaat en kleppendeksels zijn rood ;)
De 599 is een prachtige en ingetogen F.
De juiste afmetingen voor een echte GT, en in deze kleurset is hij zelfs nederig.
Een GTB versie met weinig k’s kan je reeds aanschaffen voor 90 k.
Vraag wel even na wat het onderhoudsprogramma kost :-)
@dwfc: kom je uit Belgie? Goedkoopste die ik zie kost €115000 met 90000 km
Met weinig km kostten ze in NL 150k
@rovadepo: Kijk eens even op mobile.de !
@dwfc: Kijk eerst eens op http://www.mijning.nl
@dwfc: allemaal rond de ton en net iets minder. Met 50k plus op de klok op duits kenteken dus er komt nog een hele sloot bpm bij.
” De eerste eigenaar koos niet voor een onopvallende kleur ”

zwart …. nee ok
@arashrsf: zal een tekstueel foutje zijn door de dubbele ontkenning ;)

OT: blijf het een mooi model vinden, helemaal zo’n GTO
Mooi karretje zo
Deze Ferrari hoort rood te zijn
Meest saaie samenstelling die maar kan op een auto als dit!
@spykerboy: beste samenstelling voor een beste samenstelling voor een auto als dit. Rood is voor ego-trippers.
@sntial: Thanks man!
@viezefreddyw: Sorry bro!
@sntial: hoeft niet perse rood, maar zwart op een supercar (of grijs for that matter) snap ik nooit, je wilt een dikke supercar maar niemand mag dat zien, lukt toch niet dus laat hem shinen (ik zou hem overigens in een kleur als estoril blue van bmw willen, met een rood alcantara interieur met blauwe stiksels)
@spykerboy: je kan hey ook anders zien. Een supercar valt bij voorbaat al op. Juist dan kan een ingetogen erg goed staan.
@willeme: inderdaad!
@willeme: Een supercar kan alleen maar nieuw gekocht worden door mensen die er naar kijken alsof het een paar schoenen is en iedereen heeft wel eens schoenen gekocht die niet zo bevielen achteraf maar op dat moment mooi leken. Jij kijkt er naar alsof je een gebruikte auto op de kop wil tikken :)
@spykerboy: dat zegt vooral iets over wat jij wil, bij andere mensen indruk maken. Misschien vindt de koper het gewoon mooi in zwart en is opvallen daaraan ondergeschikt, wat ik bij sommige auto’s best kan voorstellen. Ik vind zelf die metallic rode F1 kleur van Ferrari bloedmooi op dit model, met grijze dak. Volgens mij in die kleurstelling geïntroduceerd?
@spykerboy: ietsje anders en duurder

http://ag-spots-2015.o.auroraobjects.eu/2015/05/29/ferrari-sa-aperta-c624629052015134312_6.jpg
@599gto: kijk dit is dik (vind ik) niks onopvallends gewoon shinen
Kenteken klopt niet team autoblog! Het kenteken wat hier staat is van een andere 599 GTO! Ook van Thijs Timmermans alleen dan met ‘iets’ meer km’s!
Sorry de huidige modellen zijn mooi mits in juiste kleur ….
http://alexsmolik.com/wp-content/uploads/2017/02/16825829_10158228673600035_5263081977951676988_o.jpg
@599gto: nou nee
@roberto: ok omdat jij het zegt ……. sorry ik vind hem wel mooi
@599gto: niet verwonderlijk van jou
@boomhauwer: Het ligt nu aan mij ?!
Wel erg saai samengesteld zo.
Droomauto
De 599 vind ik een schitterende wagen. Hij heeft zo’n mooie stance ook. Vooral vanaf de zijkant is dat mooi te zien. De GTO vind ik het mooist in het geel. Wat een ding is het dan.
@RubenPriest Ik dacht dat ik de enige was die niet zo warm werd van “een flapje hier en een flapje daar”. Less is wat mij betreft more. En dat geldt ook voor het aantal lijnen van de auto. Dit is een fraai exemplaar. Vooral de C stijl die dienst doet als spoiler vind ik een fraai stukje ontwerp.
@anders: true. Daarom vond ik de tdf een beetje tegenvallen, die was niet zo clean meer. Misschien beetje het tijdsbeeld of de markt, de Porsche GT3 is ook zo schreeuwerig. De nieuwe 812 vind ik ook nog wat moeilijk qua styling, maar ik vond de 599 bij introductie ook niet fantastisch, terwijl ik het nu eigenlijk een heel fraai ding vind…
Vreselijke kleur op een van de mooiste Ferraris
Bordeaux rood blijft voor mij de kleur op een 599. Schitterend dan!
@kilum: Mugello Rosso heet die kleur volgens mij. Is inderdaad schitterend.
@kilum: maar dan wel een normale 599, GTO heb ik het liefst in het geel. Of het antraciet grijze exemplaar met Belgisch kenteken https://www.autogespot.nl/ferrari-599-gto-1/2016/06/12
Thijs kan ook beter eens een paar tientjes uitgeven aan een polarisatiefilter. Leuk dat je je occasion poetst als een spiegel maar dit is echt een lelijke reflectie bende.
Mmm thijs timmermans….te sjofel en te glad…
Rood hoeft voor mij ook niet persée een Ferrari te zijn.
Wel mocht ik in een gelukkige positie verkeren dat ik een Ferrari kan veroorloven dan wil ik altijd een Ferrari hebben waar de motor achter mijn rug ligd te snorren. Een 458 Italia, dus de nieuwere ontwerpfase vind ik mooier dan de oude 599 GTO.
@tarquesh: de 458 is niet de opvolger van de 599, dat is de F12 en die heeft de motor ook voorin.
Uuh.. EX BPM?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).