Meer info over de extra hete Pagani Huayra BC

Auteur: , 26 Reacties

Tof, die nog extremere Huayayara. Details willen we horen, Pagani!

Huayra BC

De Italianen wrijven in hun handen. De aandacht van het internet hebben ze te pakken. Is het niet met plagende teasers, dan is het wel met alle protoypes die op de openbare weg zijn losgelaten.

De Huayra BC zal zich qua specificaties in het vaarwater van het bekende trio gaan begeven. En boy, je moet met wat speciaals komen om de strijd te willen aangaan met precies die drie. Pagani heeft het gerucht bevestigd dat de Huayra BC zal worden onthuld op de Salon van Genève in maart.

Het plan was om op de autoshow ook de Huayra Roadster te onthullen, maar door een onbekende reden is er voor gekozen om het model later dit jaar te lanceren. De Huayra BC is te herkennen aan een opvallende carbon spoiler, een nieuw setje wielen en een grotere diffuser. Nog anderhalve maand en dan weten we eindelijk alle details.

Fotocredit: The Whole Car26 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Waar is de extra info dan?! Verder hebben ze, Pagani kennde, maar 1 prototype. Ben wel benieuwd! Zal er elektro meuk in komen?!
-edit: nutteloze bijdrage-
Hoop dat ze de naam veranderen….Hoe spreek je dat nou ook al weer uit? Hoeira?
@norge: hoe-ei-ra
@thomcarspotter: dus geen huayra R zoals je steeds zei haha
@norge: hoe-a-y-ra
@norge: https://www.youtube.com/watch?v=YMkv96P43w0 vanaf 00:13 hoor je meneer Pagani himself zeggen hoe je Huayra uitspreekt. Fijne zondag!
Als je de auto start dan doet ie vroem vroem en druk je op de claxon dan doet ie tuut tuut…
@Rick-dos: en zeggen wij ‘haha’ dan denk jij dat je grappig bent
@ivofga: Nou nou, wat een vijandigheid.
@Rick-dos: we have a Sherlock!
@Rick-dos: ik vind negatieve tüüter
@vtechlover: is geen grote blij
Is dat BC een afkoring voor de Big Cojones die je nodig hebt om dit ding op de limiet te rijden?
Ik kies deze sowieso al boven de zogenaamde top 3. Ik rij liever in een mooie auto. Dan maar iets minder snel. Meeste eigenaren rijde toch niet 400 door de duurste winkelstraten. Maar als ik toch zoveel geld had ging ik zeuren om een straat legale zonda R. Dat geluid !!!!!
@gerjan: ja dat geluid is ook 1 van de redenen dat ie niet straatlegaal is hendrik
@gerjan: Qua exterieur is het inderdaad een erg fraaie auto, maar ik vind het interieur persoonlijk niet om aan te zien. Dat doen bijvoorbeeld Koenigsegg of McLaren dan toch een stuk beter.
Ah, de BC… De afkorting van wat hij betekend voor de merendeel van de mensen, (met een small exemplaar), die ‘m aanschaffen.
De vlogger Salomondrin had het er over dat hij zijn Huayra te koop heeft gezet omdat hij bezig is met een speciaal Pagani project. Is dit hem? Hij sloot al uit dat het een Huayra Cabrio is
@freeze: Salomondrin sloot al uit dat et een BC zou zijn. De Pagani die hij wil komt pas over een jaar of 2, dus er zit nog wat aan te komen!
Ach ja, hoeveel specials zullen er nog komen?
Die latin boy alijandro salomondinges heeft toch zo’n apparaat gekocht en zijn huayra 730s te koop gezet?
@jochen: Ja hij heeft zn Huayra te koop gezet, maar heeft geen BC gekocht. De Pagani die als vervanger komt, komt pas over een jaar of 2
Hoop dat ie de gevestigde orde gaat aanpakken. Maar toch liever een zonda
Een mooi merk!
Wel weer gaaf hoor! Ik ben zeer benieuwd naar de specs. Ik dacht eerst nog dat het een track only uitvoering ging worden. En dan keek ik naar het rode lampje onderin het midden. Die je vaak op racewagens ziet (slechtweerlampje).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).