Megan Fox bezoekt Ferrari-feestje [F60America]

Auteur: , 16 Reacties

Wij dachten altijd dat zij meer van de Camaro's was...

What does the fox say?

Ferrari viert 60 jaar aanwezigheid in de VS, en dus werd er in (een koud) Beverly Hills een gala vol muziek en dans georganiseerd, met de nodige celebs als gasten. Één persoon zien we gek genoeg niet op de foto’s, Luca di Montezemolo. Volgens de officiële verklaring omtrent zijn vertrek neemt Marchionne het pas vandaag van hem over, en zou 60 jaar Ferrari in de VS Luca’s laatste evenement zijn, maar de 67-jarige knuffelbeer lijkt bedankt te hebben voor de eer.

Behalve Luca waren alle zwaargewichten aanwezig: Marchionne in zijn onafscheideljke trui, Fiat-voorzitter John Elkann, Ferrari-CEO Amedeo Felisa en Piero Ferrari (vice-voorziter Ferrari). De eerste 458 Speciale A werd voor het goede doel geveild, en leverde $900.000 op.

F60America

Daarnaast zagen we de eerste live-beelden van de gelimiteerde F60America, een peperdure F12 cabrio met extra luchtroosters, die we nu eens op ons gemak kunnen bekijken.

Het hele evenement werd omlijst met sterren, waaronder Mary J Blige, waar onderstaande man kennelijk een groot fan van is.

ERMAGERD! MURRY JURR BLUUURRJ!

Maar ons oog viel natuurlijk vooral op nieuwbakken moeder Megan Fox, die dankzij Michael Bay een innige band met het merk Ferrari heeft. En nee, haar kleine dreumes heeft niet op haar rug zitten kliederen, dat was William Shakespeare. De onverlaat.




16 reacties

Kan iemand die achterlichten even terug op hun plek duwen. Staat zo slordig.
@harrie: En de Halfords/Auto”style”-velgen eraf schroeven.
@AutomotiveDesigner: ja dit kun je toch geen amerikaanse auto noemen, de velgen en al het mesh zijn niet eens verchroomd
@harrie: Dat is een design truc om aan de Amerikaanse regelgeving te voldoen de auto moet goed en herkenbaar verlicht zijn aan beide zijdes voor en achter .
Ik begin hem steeds mooier te vinden, interieur zou ik ander laten bekleden maar ik zou hem zelfs zo liever hebben dan dat getattootakelde skelet….
@jrk68: getatootakeld; zelf bedacht of ergens vandaan getrokken. Vind t een mooi woord!
@gregorius:
Thanx, zelf bedacht, jaren geleden al.
Impressive: AB heeft gewoon een trefwoord van Megan Fox gemaakt.. en er zijn al 5 andere artikelen waarin ze genoemd wordt.
Maar ik snap de insteek, verder is er weinig nieuws te vinden over die feestje van rijke mensen de graag gezien willen worden voor rijke mensen die graag gezien willen worden.
iedere persoon krijgt hier zijn eigen tag. Goed voor de vindbaarheid.
Ik wil ze allebei wel
1 foto maar van megan fox tjonge tjonge.
Ordinaire tattoo chick bij die Ferrari..hoort meer bij een muscle car.
WTF staat er allemaal op haar rug?
Haar gebruikers handleiding?
Ik dacht dat Megan juist meer van de poesjes was.

img src=”http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Megan+Fox+Celebration+Jaguar+Design+50th+Anniversary+MEzmoTHddIpl.jpg” width=”450″>
Ik dacht dat Megan juist meer van de poesjes was.

//www1.pictures.zimbio.com/gi/Megan+Fox+Celebration+Jaguar+Design+50th+Anniversary+MEzmoTHddIpl.jpg”
Een setje goedkoop ogende velgen en een ”racestreep”, perfect voor Amerika.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).