Mercedes A45 AMG van GAD is bijzonder groen [427 pk]

Auteur: , 8 Reacties

Dit is de Mercedes A45 AMG van tuner GAD-Motors. Zij voegde niet alleen extra paarden toe aan de viercilinder, maar gaven de A-Klasse ook een likje verf.

Groen heb je in allerlei tinten, zo zagen we bijvoorbeeld bij Porsche. Maar ook op een Mercedes A-Klasse is een alternatieve groentint mogelijk. Daarvoor kan je bijvoorbeeld langsgaan bij de Duitse tuner GAD. Zij spuiten graaf deze mintgroene verf op je ‘A’. Naast dat legt de tuner OZ wielen onder je A45 AMG, verlagen ze hem wat met een KW-verenset en worden hier en daar carbon accenten toegevoegd en een lelijke achterspoiler gemonteerd.

GAD staat over het algemeen bekend om zijn bizarre vermogensupgrades voor AMG’s. Zo pompte ze de CLS63 AMG op tot meer dan 800 pk en oversteeg de C63 AMG van GAD-Motors zelfs de 900 pk. Bij de A45 AMG blijft het enigszins ‘bescheiden’. De originele 360 paarden worden verruild met 427 stuks uit de GAD-stal. Het koppel stijgt doormiddel van chiptuning en ander luchtfilter naar 550 Nm. Indrukwekkend voor een viercilinder, maar geen record. De motortuning kost 2.800 euro, wat de optische meuk kost is niet bekend.8 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Staat hem goed vind ik een keer wat anders dan grijs.
360 pk uit een 2liter is al veel, maar 430? Moet je na een ton gelijk heel t blok laten reviseren?
Nice!
Ik vind de Brabus tune beter, maar de kleur staat echt geweldig
Petronas groen… Kijk anders een keer formule 1, en dan met name naar Mercedes/
Likje verf is laagje plastic @MrBrown

Desalniettemin de allereerste groene A45 volgens Google, Mercedes-rijders zijn echt saaier dan Audi-rijders:

http://oi47.tinypic.com/34i1em9.jpg
Gadverdamme


..
Heerlijk kleurtje, ik zou het zo op mijn auto laten spuiten/plakken.
De A45 AMG is sowieso de lekkerste hothatch op de markt, maar dit maakt hem toch net even iets begeerlijker. Of ik dat vleugeltje er ook op zou willen, daar heb ik m’n twijfels over.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).