Mercedes reageert op Jaguar-diss

Auteur: , 41 Reacties

Das Haus houdt het bescheiden.. Wie ein Chef.

Pre Safe

Eergisteren zagen we Jaguar een plaagstoot naar de chickenlovers bij Mercedes uitdelen die niet voor de poes was. We vroegen ons toen al af of de Duitsers het hierbij zouden laten, of toch een reactie voorbereidden. Welnu, het laatste is het geval.

Op hun Feestboek-pagina diende Mercedes zijn Britse concurrent van repliek, met een verwijzing naar de eigen Pre Safe-technologie.

Een goede reactie, of had het wel een tandje pittiger gemogen? Your move, Jaaaaag.41 reacties

Mercedes Benz, das auto!
@marokkaanseheld: dat is een uitdrukking van VW, dat zou jij toch moeten weten ;-)
saaB
De pre-safe brake kan me eigenlijk gestolen worden, maar wel een stoere afbeelding. De tijd dat Jaguar stoer was (e-type) is al lang ‘vervlogen’.
Zolang een benz nog steeds beter rijdt als een jag (en dat doen ze als ik bepaalde tests mag geloven) is dit gewoon de mond snoeren van the pussies met onderbouwende techniek.
@trambel: stap eerst in een E-Klasse van de huidige generatie en daarna in een XF. Geloof me, echt, je wilt nooit en nooit meer wat anders als Jag.
@jaguarjunk: zegt degene die ‘jaguarJUNK’ heet.. de ironie :P
@hopeloos: waar is de ironie dan te vinden..?
@hopeloos: Leer wat het woord ‘ironie’ betekent voordat je het gebruikt.
@jaguarjunk: ik ben het met je eens dat de nieuwe E erg straf rijdt. Afgelopen weekend in Frankfurt met een Duitse vriend op stap geweest met zijn nieuwe S-klasse en dat zoeft heerlijk over die verschrikkelijk hobbelige wegen daar. Einde van de nacht een taxi ( E-klasse 2013 ) genomen en dat was waanzin. Je voelt gewoon ieder bobbeltje in de weg. Het interieur is wel mooi bedacht en strak ontwikkeld maar ik had van het comfort veel meer van verwacht.
@lefty: klopt. Om te rijden doet het zo veel onder voor een XF
@jaguarjunk: Jij hebt ze als jochie van 17 beide al uitgebreid aan de tand gevoeld natuurlijk.
@motoragent: Dat jij als 17 jarige bij de pakken bleef zitten, hoeft niet te betekenen dat elke 17 jarige dit doet.
@jaguarjunk: dan heb je zeker nog nooit een Jaguar gereden…

Een Jaguar is net een zeezieke Amerikaan in verhouding tot een Benz…
@3246cm252kw: +1 geniale opmerking
@jaguarjunk: Ga ze eerst zelf rijden, dan weet je het. Heb alleen de XF gereden en die reed echt heel goed. E-klasse weet ik dus niet.
@lohran: al gedaan beste vrind, al gedaan.
@jaguarjunk: Was voor @trambel bedoeld, sorry!
@lohran: okee, maakt niet uit!
@jaguarjunk: Aagh kind. Het verschil tussen jouw op afstand bestuurbare auto’s en de werkelijkheid is groot en bovendien niet berust op werkelijkheid.

Haal eerst maar je rijbewijs, meid. Leer een auto onder controle te houden en wie weet kan je ooit kleine verschillen opmerken en benoemen, dit soort dingen vergen namelijk ervaring.

Je laat je erg door je emoties beïnvloeden. Maar hej, zolang jij Jaguar beter vindt, is het toch goed? Ga alleen jouw mening niet anderen opdringen.
@natos: Sneue vent ben je.
@natos: je moest eens weten kerel.. Je moest eens weten.
@jaguarjunk: In een MB zitten geen Ford knopjes in een Jag wel en dan hebben we het nog niet over de motor gehad,een echte Jag is er 1 uit de jaren 60 daarna is het allemaal achteruit gegaan jammer Geloof me maar bij ons in de schuur staan mk2 s en S-type 3,8 liters
@mbevo: daar heb je deels gelijk in, maar sinds de overname van Tata Steel zijn er al veel uitgegaan. Het deel van de motor heb je alleen gelijk in, met uitzondering op de nieuwe V8’s
@jaguarjunk: Het zijn beide goede wagens dat is gewoon zo maar ja het zal ook kunnen zijn dat ik iets tegen de nieuwe Jags heb als je alleen maar de oudjes gewend bent:P
@trambel: geloof mij: ik heb al verschillende keren een xj gereden en die dingen rijden heilig goed. volgens mij worden deze machines onderschat tegenover mercedeswielen.
Verder vind ik de reacties van de beide partijen wel leuk zo. Dit kan ik nog wel enkele weken volhouden. Zolang het met een knipoog blijft moet het kunnen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@sir_smokalot: Ik dacht het bewust gekozen was, vond het juist wel leuk, en nog waar ook.
Ze (MB en Jag) doen het erom! Zo houden ze samen wekenlang de aandacht op hen gevestigd. Slim hoor.
@bimota: hèhè eindelijk een bijdehante in de groep :-D
Vind dit toch een beetje een saai antwoord.. Overmorgen verwachten we denk ik weer een heerlijke portie Britse uitlulhumor.
@jaguarjunk: haha heerlijke auto(in jou geval jag) liefhebber TOP!
@jaguarjunk: idd, de pre-safe break. Klinkt als een bejaarden optie, doe mij maar de catlike reflexes. Maar dan wel in de vorm van een mercedes :-)
Tja niet echt een antwoord van mercedes.
Jaguar: pre-safe brake is what you need…when you don’t have the ability of 9 lives :)
Lol mercedes > jaguar, alleen bmw mag zich ermee vergelijken, audi en jaguar nou nee.
Ik vind het een goed antwoord, geen harde dis, maar een chique reply. Dat is Mercedes, chique en relatief bescheiden…
Ik vond de actie van Jaguar een goeie grap. Deze reactie vind ik wat krampachtig “wij moeten het laatste woord hebben” en met weinig gevoel voor humor. Maar ja, wat verwacht je ook van Duitsers ;)
Vind het niet kunnen van jaguar dat ze dat doen. Een soort jaloezie maak ik hier uit.. Hoe dan ook. Ik heb een jaguar xj V8 gereden en een Mercedes w220 s klasse 320.. Ik kan je vertellen dat qua rijcomfort jaguar echt op achter loopt. Misschien is het nu andere maar een s klasse rijdt heerlijk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).