Video: zo klinkt de Lamborghini Huracan LP610-4

Auteur: , 17 Reacties

Ook zo benieuwd hoe de opvolger van de Lamborghini Gallardo klinkt? Spits je oren dan maar.

Gisteren druppelden al de eerste foto’s van de Huracan LP610-4 het internet op en dat was voor het Duitse AutoBild aanleiding om een video van een startende Huracan online te gooien.

De oude media hebben blijkbaar al aan de 610 pk sterke Huracan mogen snuffelen voor de officiële onthulling en zelfs de mogelijkheid gehad om video’s te maken. Lamborghini zal ongetwijfeld niet blij zijn met het feit dat deze beelden nu al op straat liggen, maar wij kunnen daardoor wel alvast horen hoe de V10 klinkt die achterin ligt. Enjoy!

UPDATE 1: alle informatie en foto’s van de Huracan zie je HIER!
UPDATE 2: het laatste deel in de Hexagon teaserreeks staat online.17 reacties

Niet heel anders dan de Gallardo dus, jammer!
@matje140: Idd, maar slecht klinkt het gelukkig niet :P
@matje140: wat had je dan verwacht, hoog opera gezang van een vrouw, het is ook nooit goed haha belachelijk.
@amgpower63: @Davidov: ik vind t gewoon jammer dat ze hun nieuwe model niet zo brengen als Ferrari met hun 430-458 overgang bijvoorbeeld. Ik vind dit meer een zware facelift?
@matje140: jij kan wel heel veel “vinden”, maar volgens mij is zo’n beetje alles nieuw. Dus die facelift kan je op je buik schrijven. Gewoon compleet nieuwe auto.
Dat klinkt zeker niet verkeerd
Ik vind de Gallardo er strakker uitzien, maar deze is mooier.
@ autoblog.. Jullie kunnen beter zeggen; Hoe de V10 stationair klinkt! Dit is gewoon pesterij.. (:
@baap: wou zeggen, meer dan een beetje gepruttel is t niet!
@civic1990: Indd.
@baap: iets is beter dan niets zullen we maar zeggen.
@robbie: Das zeker waar, maar veel stelt het nog niet voor! (:
Ik blijf het een geweldige motor vinden, heerlijk ook dat hoogtoerige karakter, lekker janken! Ik zal het niet snel vergeten wat voor kick het gaf om met de Gallardo de pits bij Zandvoort uit te brullen tijdens zo’n race experience.
Die slechte VAG, grijs, saai grappen zijn er echt te veel ingebrand bij veel. Daar is hun complete mening op gebaseerd. Maar dat draait waarschijnlijk wel bij als je er een in in real-life ziet staan! Prachtige Lambo
Wist niet dat ze TDi uitvoeringen gingen uitbrengen..
Nieuw merk, Lamvorghini?

Mooie auto, vooral het zij profiel is geweldig, achterkant ook, voorkant lijkt op de Aventador en daardoor niet nieuw meer..
Ik snap niet wat iedereen tegen het design heeft, ik vind hem prachtig! Het is net een aventador maar dan met de juiste verhoudingen, strakke voorkant en dikke achterkant maar komt niet lomp over. De perfecte combinatie van de gallardo en de aventador, misschien daardoor iets minder vernieuwend maar wel (met voorsprong) de mooiste lambo van deze 3. Maar smaak is uiteraard persoonlijk ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).