Mijn Auto: Mercedes-AMG E 63 S (788 pk) van Bart

Auteur: , 80 Reacties

Autoblog-lezer Bart heeft er een nieuw speeltje bij in vorm van een Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+. De sedan is echter niet helemaal standaard gebleven..
80 reacties

Sorry dat ik t zeg, maar wat een verschrikkelijk lelijke uitvoering is dit zeg!
@toyotafortuner: Nadat je iemand’s passie en liefde verschrikkelijk lelijk hebt genoemd, had je die sorry gewoon achterwege kunnen laten..
@brabusrocket: relax, tis maar een auto he
@toyotafortuner: 1 voordeel geen auto gelijk een andere en ik ben 1 van de weinige die em rete dik vind! Bart dikke duim 👍🏼 and keep it safe!
@toyotafortuner: Man wat een reacties allemaal hier zeg, ook verder naar onder wordt het niet beter. De heren van Autoblog doen hun best om leuke video’s te maken en de eigenaren nemen ook de moeite om hun hobby en passie te delen. Graag jullie PH waarde allemaal met 3 verhogen en we kunnen weer lachen met elkaar…
@milanomt: Je kan er je klok op gelijk zetten om dit soort reacties te verwachten. Nee vriend, ik verander mijn mening niet. Ik vind het een verschrikkelijk lelijke samenstelling.
@toyotafortuner: en gelijk heb je!! +1
@milanomt: Je mag tegenwoordig nergens meer je mening over geven zeg..
Indrukwekkende techniek! Maar met zo’n uiterlijk krijg je toch direct een stempel opgeplakt die je liever niet zou hebben. Opvallende wrap, donkere achterlampen, opvallende velgen. Zou niet mijn keuze zijn, maar dat houdt het Nederlandse wegennet tenminste gevarieerd 😉
@henk123456: Ik vind diarree-kleur anders niets toevoegen aan het palet op de Nederlandse wegen … Smoked achterlichten staan ook erg cool op een Golf 2 of 3, maar niet op een E63S; daar moet je kamper of MP3-draaiert voor zijn.
Ieder z’n smaak
@christian85: geen smaak is ook smaak
@rolov: wansmaak
Brrr wat ordinair dit
Is Bart een schuilnaam voor Barislav?
Heerlijk uitgesproken auto. Nee, ik zou het zelf ook niet doen, maar who cares. Superbak Bart! En tof dat je er zelf aan knutselt!
-edit: nutteloze bijdrage-
Origineel geweldig deze auto, dit is echt vreselijk fout, echt jammer.
Beest van ’n auto, wat ’n acceleratie en geluid zeg! Wel apart uitgevoerd, koplampen lijken wel alien-eyes in ’t geheel!? Ik vind ‘m niet zooo. Komt OMDAT ik bij AMG wel denk aan sportief, maar misschien ook wat meer ingetogen. (ik vind die Black Editions ook gewoon k** 😉)
Mijn smaak is het niet maar wat een powerrr! En alleen maar respect dat Bart schijt heeft aan iedereen en zijn Mercedes naar zijn smaak aanpast!
De uiterlijke aanpassingen zijn niet mijn kopje thee, maar als rijijzer vind ik dit ding geweldig. Geluid, acceleratie, helemaal goed. Bovendien lijkt de eigenaar minder ‘luidruchtig’ te zijn ddn het uiterlijk van z’n auto deed vrezen. En da’s mooi 🙂
Bart = 👑
Gaaf ding.
Qua uiterlijk niet mijn ding, maar wat een machine! Mooi ook om te zien hoe beide wegzakken in de stoelen als het gas erop gaat, erg indrukwekkend.
Heerlijk dat vermogen hoewel in deze uitmonstering niet mijn ding. Maar ieder het zijne.
Ik heb een E63 van 2007 zonder type-aanduidingen achterop of aan de zijkanten en verder is ie geheel ‘standaard.’ Geen grotere velgen, geen andere uitlaat, geen tuning. Je zal met een ongeblazen V8 sowieso niet veel verder komen dan stock :-)
Indrukwekkend voor bepaalde doelgroepen.
Ik heb een vals adres opgegeven bij deze post.
Aandachtskanon, zowel auto als berijder.
Dikke bak en lekker wagenparkje zo zeg!
Stoer apparaat.
Dit is nou het top punt van je auto verkrachten.
Meer een auto voor een Badr dan voor een Bart..
Die power! Maar ik mis wel dat zware 6.3 geluid
50.000km per jaar met zo’n AMG? Dude. Wat immens veel geld ben je kwijt aan afschrijving en benzine.
@crepito: En toch gewoon doen. Heerlijk man.
@crepito: Overduidelijk dus iemand die geen fcuk geeft. Zowel qua kosten als qua reacties niet! Gotta love Bart…
@momo: Hij zal het vast makkelijk verdienen
Oude huurauto van vipcars
@dubbelde63: Zal flink wat Turkse bruiloften meegemaakt hebben dan 🤣
@dubbelde63: volgens mij niet, die had een ander kenteken.. (XD-059-)
Ja mooi filmpje! Gewoon je eigen gang gaan, en een auto aanpassen zoals je het mooi vind. Kan ik wel waarderen ipv de zoveelste vuilniszak grijze Audi of standaard grijze wrap. En dat je er 50.000 km per jaar mee rijdt, en niet hebt gekozen voor een diesel, louter respect 🙂.
Ik vind het merendeel van deze reacties zwaar opgepast. Dat je de auto niet mooi vind, oke, dat snap ik nog. Maar dat de meesten meteen vooroordelen de lucht inslingeren vind ik abnormaal. Ronduit kinderachtig, hoe oud zijn jullie?!
@joran02: *ongepast*
@joran02: En zelf rijden ze allemaal hooguit een 3 cilinder. En dan hier een beest van een auto komen afkraken..
@brabusrocket: hou op hoor. Max. een fiets of het OV.
@joran02: eens , als ik iets niet mooi vind kan je beter je mond houden. Zeker als je zelf noets beters hebt. Ik snap niet hoe men iemands passie kan afkraken. Zo fout is deze auto nog niet eens.
@rovadepo: niet omdat het moet maar omdat het mag.
Dus hoppa naar N Korea als.je geen meningen kunt verdragen.
@rovadepo: Hoezo als je niets beters hebt? Wat is “iets beters” dan? Druk je dat uit in kostprijs, vermogen, formaat? Mijn auto is kleiner, goedkoper en minder snel, maar ik vind hem beter dan dit kermis ding. Ieder z’n mening toch?
@joran02: Boeboebieboe
@techniekmeneer: als je verstandelijk nog niet oud genoeg bent om te reageren kun je beter je mond houden.
@joran02: de meeste zijn onder de 23 (of misschien zelfs tieners). En dan krijg je dit soort reacties.
@e550: wel heel kinderachtig om dat te denken ;)
@e550: ik ben zelf 17 hoor ;)
Barf
Zie ik nou een politie agent in zijn privé auto bij 19:08?
Jezus, wat een fout ding. Technisch wel te gek hoor bondkraag Bart
Jongens als he een gezin met 3.kinderen hebt is dit toch een droom om 50k aan kms mee te rijden? En van mij een dikke plus dat ie geen brave station heeft gehaald, want het dat doet een Hollander toch zodra er een kind geboren wordt.
Auw al die rammeltjes. Zou dat in een S klasse heus beter zijn? Ik betwijfel het, als je deze vermogens wilt overzetten heb je een rete harde ophanging nodig.

Eigenlijk passen dergelijke klokken niet in dit type auto, maarja de grote drie moeten elkaar nu eenmaal de loef afsteken. Benieuwd hoe lang ze dit nog gaan doen. Onlangs nog interessante reportage gezien over de donkere wolken die boven de duitse autoibdustrie hangt. Hinken lichtjaren achter op de concurentie als het aankomt op toekomst gerichte aandrijvingen.
@lexis: Of het in een S-klasse beter is, weet ik niet. Maar zijn S-klasse is meer als tien jaar oud. Zou dat verfijnder zijn als het nieuwste én de topversie van de E-klasse? I don’t know. Bart vind van wel.
Super auto en mooie kleur en velgen combinatie, heb verder ook weer heel veel plezier gehad aan alle NL hater comments hier en op Youtube. Zo zie je maar weer dat veel mensen denken dat je alleen met drugshandel veel geld kunt verdienen in NL, komt zeker door al die reclame van de overheid.
Tokkie heaven 🙏
Ga maar Googelen….
Maar niet op je werktelefoon 😂
Wat een haat reacties , je hoeft een andere zijn auto ook niet mooi te vinden . Hoe zou je het zelf vinden als iemand je auto afzeikt ?
@bmwdiesel: online showen is vragen om reacties.
@eviva: maar het meerendeel van de reactie is echt ontzettend kinderachtig van mensen die niet ouder is dan 20. Maakt het lezen van de reacties onder het artikel minder leuk.
@e550: Wat maakt de leeftijd van iemand uit? Als je de reacties niet leuk vind scroll je toch lekker verder?
@techniekmeneer: Leeftijd maakt ook niks uit. De reacties maken, IMO, onderdeel van de ‘experience’ van Autoblog. Als iedereen onder de reacties zet “Wat een tokkie’, ‘Wat een ongelooflijke kut auto’, ‘Wat een aandachtzoeker’ en dan ook nog zonder enige onderbouwing, dan geeft toch een negatieve lading aan het artikel.
Dat het je ding niet is, ieder zijn mening, maar je kan het ook anders verwoorden.
@e550: Ik denk dat we nu in een maatschappij leven dat iedereen snel op z’n teentjes is getrapt, alles is aanstootgevend, je mag geen mening meer hebben. Laat iedereen toch lekker zeggen wat hij/zij vind, in de woorden die ze zelf willen.
@e550: Tja die mening mag jij gelukkig hebben, maar ik ben 20X2 ;)
Bij die proefritten waarbij meestal ook even stevig wordt doorgereden vraag ik mij toch af of men niet bang is voor onverwachte flitspalen. Je zal maar met 200+ op een 80km weg even geflitst worden terwijl AB even je auto uitprobeert.
@evdw: bestuurder is verantwoordelijk en ze rijden al de hele dag rond op dezelfde wegen. Eerste ronde zal rustig zijn en daarna weet je waar het kan met Flitsmeister als ondersteuning.
@evdw: die komen ze ook nog wel een keer tegen, dat er een agent achter een boom staat met zijn lasergun. Kan Wouter gelijk een tijdje Casper alle video’s laten maken.
Snelle bak! De styling is wel wat gewaagd, maakt hem wel lekker duister.
Ik vind t wel wat.
Maar als deze meneer zo makkelijk zn auto kan tunen door limiters uit te schakelen en zn verlichting weet aan te passen, hoe makkelijk is t dan om te km stand digitaal terug te draaien bij deze e-klasse??
Al een stoplichtsprintje gedaan tegen de elektrotoppers? Eerste stukkie langzamer daarna snel er voorbij?
Doe mij maar één, maar wel in een andere kleur…
Je moet niet janken om de reacties als je zelf je auto op het net knalt omdat iedereen hem moet zien. dat is patsen, en daar past deze auto geweldig bij wat een foute bak zeg haha kom op maar het zal aardig rijden.
Smaak is persoonlijk, de een vindt dit geweldig en de ander vindt het lelijk. Maar ik heb echt respect voor Bart dat hij gewoon doet wat hij zelf mooi vindt en schijt heeft aan wat anderen vinden. Erg dik project en hoop dat je de 1200nm haalt. Veel plezier en veilige km’s gewenst!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).