Miljoenenvilla met uitzicht op auto vanuit woonkamer

Auteur: , 25 Reacties

Kijken naar je bolide in stijl doe je met dit huis.

Het is eigenlijk zonde om een prachtige auto te stallen in een doodgewone garage. Je kunt alleen genieten van het uiterlijk van je auto als je ernaartoe loopt. Nee, dan kun je beter dit huis hebben. Met het ontwerp is rekening gehouden met autoliefhebbers. De garage bevat een glazen muur, zodat je vanuit de woonkamer naar je auto kunt koekeloeren.

Geïnteresseerden zullen helaas geduld moeten hebben. Op moment van schrijven staat het huis namelijk niet te koop. De villa werd in november 2016 verkocht aan de eerste bewoner. Sowieso is de locatie niet optimaal als je zaken in Nederland hebt. Het huis is namelijk gelokaliseerd in Australië.

Het gaat hier om een gloednieuw huis met vijf slaapkamers en vijf badkamers. De villa is in een moderne stijl gebouwd. Vorig jaar september werd het huis aangeboden voor 2,88 miljoen Australische dollar. In november werd de prijs verlaagd naar 2,68 miljoen.

De garage is groter dan enkel het gedeelte waar de Lambo staat geparkeerd. Er is namelijk nog een extra gedeelte waar nog eens twee auto’s kunnen worden gestald. Hoeveel de huidige bewoner uiteindelijk heeft betaald voor het optrekje is niet bekend.

Met dank aan Nick voor de tip!25 reacties

Niet mijn smaak dit soort huizen, alles is een beetje opzichtig gestyled.
@HZW: Mee eens. Auto is wel leuk!
@HZW: Neuhj die is niet opzichtig.
Probleem is om zo’n oppervlak gezellig en sfeervol te maken, een thuis, met intiemiteit en daar helpt geen rooie Lambo aan mee.
Echt zo’n pornohuis.
Kitcherig interieur. Bwuh…
Heeft inderdaad de sfeer van een parkeergarage.
(In) welk winkelcentrum is dit ?
Zal lekker galmen die v10
Wat een koude smaak zeg. Zal me niks verbazen als de eigenaar ijsblokjes pist…
Ik tel 0 ramen met ook maar een beetje daglicht?
Origineel ..
en huis helemaal opgetrokken uit grafzerkenmateriaal ..

Zelfs aan het boeketje is gedacht ..
Deze huizen hebben 1 regel. Vind je het niet mooi, dan kun je het niet betalen…
Ik ben benieuwd wanneer er eens een huis voorbij komt dat net zo smaakvol is, of misschien smaakvoller, als de auto(s) die er in kunnen staan. Tot nu waren de auto’s wel aardig of soms zelfs geweldig maar de huizen de afknappers. In vrijwel alle gevallen hebben de getoonde huizen een kamperkarakter of zijn het verlengde van een koelcel.
@milan0: In dit geval doet het huis ook denken aan een discotheek uit de jaren 80. Dat zal met name komen door het roze/rode neonlicht op 1 van de foto’s.
Gadverdamme, overdreven kitsch met al dat glas.
Mooie planten.
Was deze alweer vergeten, vorig jaar al getipt. Vind de plek waar de Lambo staat wel geniaal.
Staat daar ook een wasstraat voor je hem naar binnen rijdt? Kan me voorstel dat het daar ook wel af en toe regent en zo’n vieze wagen is nu ook niet echt leuk om naar te kijken vanuit je steriele interieurtje.
Wel beetje armoedig. Badkuip in de slaapkamer. Garage in de woonkamer. Het toilet zal wel in de keuken staan.
Op deze manier kan de eigenaar een (duur) schilderij besparen op die plek, is over nagedacht!
Niet echt een stijlvolle villa
Op zich niet lelijk. Vooral de keuken en badkamer vind ik mooi. Het probleem is alleen dat het huis veel te grijs is, waardoor het niet gezellig overkomt. Dan liever wit. Ik mis de warme tinten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).