Mini-Aston Martin is een volgroeid scheurijzer [video]

Auteur: , 16 Reacties

Dít was de jeugddroom van iedere autoliefhebber.

Aston Martin voor de kleine man

Deze mini-Aston Martin is ontworpen naar voorbeeld van de DB Convertibles uit de jaren ’60 en rijdt ook nog eens écht. Onder het motorkapje ligt een 110 cc motorblok met daaraan een semi-automatische bak met drie versnellingen. Het mini-autootje heeft een maximumsnelheid van zo’n 70 km/u. Niet verkeerd.

Weer eens wat anders, toch? Dan Beyoncé en Jay Z die hun kind een plastic Ferrari en Cadillac geven. Of het kroost van KiKa en Kanye, dat rolt in een Lambo.

Als je er eentje koopt, kun je zelf de kleur kiezen en mag je ook bepalen of je verwende spruit op echt leer zit, of dat vinyl ook prima is. Het kekke houten stuurtje komt standaard. Mocht je zelf een rondje willen planken in je onveilige opgevoerde trapauto, dat kan. Je kunt de pedalen en stoelen verstellen, zodat jij er ook in past.

Dit geintje is uiteraard alleen weggelegd voor de elite die het niet erg vind even 20k (!) stuk te slaan voor een brok speelgoed. Hoe het met uitstoot en maandelijkse lasten zit, durven we niet te zeggen. Kopen kan hier.16 reacties

Zou wel iets zijn voor onze hond, die is echt helemaal wild van autorijden!
Prachtig! Toch maar een begrenzertje inbouwen als je de kids* ermee op pad stuurt lijkt me zo.


*http://bit.ly/IJ1NVP
@Endlezz: Waarom? Het ding loopt maar 70.
@alcantara: Als je het zo bekijkt… vroeg geleerd is oud gedaan. Bestaat er een Coyote Junior?
@alcantara: Nou ik wil niet met 70 tegen de muur rijden hoor…
@lemster: Auto’s zijn sowieso niet bedoeld om tegen te muren te rijden, ook niet met 10km/u.
@alcantara: ”maar 70” volgens mij heb jij niet zo’n reëel beeld van snelheid en schade, vooral als je zonder gordel en zonder dak rijd, ik zou mijn kinderen hier dus nooit in laten rijden, misschien als de top 20 was, maar niet veel hoger.
20k?! Wtf!
Hippe brommobiel!
Wel eens een Alfa spider Duetto gezien op clubdag.Die is echt oud.Dit wordt dus nieuw gemaakt.
Mooi hoor, zo’n nette replica op scooterbandjes… Model is heel mooi gemaakt, alleen die tuning groefbandjes doen afbreuk aan het project.
@lowbird: Hoezo ‘tuning groefbandjes’? Voor een scooter is dit een volstrekt normaal profiel. Dat ze onder een autootje zitten is inderdaad wel wennen.
110cc eruit, en dat 700cc blok van een Yamaha Raptor erin, dan gaat ‘ie maar net iets harder dan 150, om eens te beginnen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).