NASCAR-coureur beschuldigd van stelen trailer collega

Auteur: , 10 Reacties

Welkom bij een nieuwe aflevering van 'lachen om rednecks'. Wat hebben Jo-Billy-Bob-Cletus-Merle-Bobby-Joe en Brandine-Annabelle-Martha-Mae-Mary-Beth nu weer uitgevreten? Ontdek het na de jump.

They took mah trailuhhhhhr!

OK, zo heten ze niet, maar het had wel gekund. Deze zeer atletisch gebouwde atleten, die rechtstreeks uit de stereotypenwinkel weggelopen lijken te zijn, heten eigenlijk Jennifer Jo Cobb en Mike Harmon. En als ze elkaar niet afkloppen, dan stelen ze wel alles wat los en vast zit van elkaar. Of lijkt dat maar zo?

Haar dure trailer is gestolen, en hij krijgt de schuld. Vervolgens gingen ze op elkaar los op twitter. Stay classy, NASCAR. Stay classy…

Harmon was vroeger de teammanager van Cobb, en de twee zijn in een strijd verwikkeld, dus daar is in principe wel een motief. Hij ontkent echter in alle toonaarden.

Hebben we hierover nog meer te zeggen? Nee, niet echt. Met een beetje make-up en goede belichting ziet zij er trouwens best toonbaar uit. Met een paar biertjes en cheeseburgers per avond minder hij ongetwijfeld ook. Rest alleen nog de vraag of zijn haar echt is of niet. Place your bets.

Met dank aan Jalopnik voor de fotomontage.10 reacties

They took our jobs!
@jeroen92: je was me net iets te voor :p
@v12biturbo: Sorry ;)
@jeroen92: tu tuk ur tuuuuh!
Die dame is na 100 bier en tien cheeseburgers nog niet lekker.
Heb jij verdomd goede belichting ! Wat een hobbit
Op de bovenstaande foto lijkt ze wel een man! Of ze hier er beter uit ziet, laat ik gaarne aan mijn mede-reageerders over.

http://img3.rnkr-static.com/user_node_img/50011/1000215292/870/jennifer-jo-cobb-tank-top-with-jeans-photo-u1.jpg
Toonbaar? Kijk naar die redneck kop, joh.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).