Nieuwe info bekendgemaakt over Fast & Furious 9 en 10

Auteur: , 31 Reacties

Trap de koppeling in en schakel naar de vierendertigste versnelling. Fast 9 en 10 krijgen vermoedelijk een bekend recept.

Nieuwe info bekend gemaakt over Fast & Furious 9 en 10

De Fast & Furious franchise gaat al heeeel lang mee. Het gevaar van een lange filmreeks is dat regisseurs er soms geen zin meer in hebben. Er komt dan een andere regisseur voor een nieuw deel. Deze man of vrouw heeft vaak een andere visie en gaat anders te werk, wat de oorspronkelijke films compleet uit z’n verband kan rukken.

Zo ook met de F&F-reeks. Deel zeven werd door James Wan geregisseerd en deel acht door F. Gary Gray. Vanaf deel drie (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) tot en met deel 6 (Fast and Furious 6) was de regie echter in handen van Justin Lin. De laatste twee delen voelden dan ook anders aan in vergelijking met de oudere films.

Goed nieuws voor de fans die zitten te wachten op deel negen en tien. Vin Diesel heeft via sociale media laten weten dat Justin Lin de regie van beide nieuwe films op zich zal nemen. Daarnaast werd bekendgemaakt dat Jordana Brewster (Mia Toretto) weer zal terugkeren. In Fast en Furious 8 speelde de actrice geen rol.

Je moet wel geduld hebben. Eerder werd al bekend dat de films vertraging hebben opgelopen. Pas in 2020 keert de filmreeks terug op het witte doek.

Foto: The Fast and the Furious: Tokyo Drift31 reacties

Kwam er nou ook nog een F&F film over ‘The Rock’?
@pindakoning: klopt spin off
@pindakoning: hopelijk niet wat een lambal is dat! All muscle no brain
Deel 1 en 2 waren leuk. De rest is gewoon domme Amerikaanse cheap aktie gedoe
@shadowbroker: Ik vond Tokyo Drift ook erg leuk, daarna werd het een beetje meer van hetzelfde idd
@Gulli: ik heb volgens mij alleen de 1e 2 gezien. Wordt er nog steeds 3.467.331 keer in geschakeld naar een nieuwe versnelling? :-/
@drdre1: Uiteraard, het blijft een F&F-film. Maar zoals de titel zegt focust deze meer op driften, en er zit zowaar een poging tot verhaal in. En een tot Hulk omgetoverde Touran, die is op zijn minst al de moeite van het kijken waard natuurlijk ;)
@Gulli: lol, in dat geval wil ik m wel zien. Over the top of the top.
Ben blij dat Mia terugkeert 😊 is toch een mooie vrouw om te zien
@nathanael: dat was ze vroeger. ze heeft nieuwe vreetsteentjes genomen en dat ziet er maar raar uit!
@nathanael: ja maar heeft een totaal nietszeggende rol. Dus echt boeiend is dat ook weer niet. Liever Wonder Woman (Galbot heet ze geloof ik) terug. Zij is pas echt mooi.
Kan iemand mij uitleggen wat nu de lol is van het kijken van films die in essentie allemaal hetzelfde zijn?
@pomoek: gewoon dom vermaak. Heb de meeste in de bios gezien, niet omdat ik ze zo goed vind maar omdat het gewoon een gezellig avondje met wat vrienden is.
@foramen: het grote voordeel van de F&F films is dat je nog wel wat na te bespreken hebt, je kunt het hebben of hoe onrealistisch het allemaal wel niet en wie er nou slechter acteert, Vin Diesel of the Rock.
@mashell: Over 1 ding is iedereen het wel eens. Iedereen zou Jordana Brewster wel doen.
@viezefreddyw: als iedereen haar doet dan pas ik effe tenzij ik zeker weet dat ik als eerste mag.
@rhellema: mag jij als eerste, want na die 5 cm van jou voelt alles als nieuw! :)
@stekel: ik dat dat wij onze buitenechtelijke relatie voor ons zouden houden?
Laat mij raden voor deel 10 gebruiken ze de melige naam Fast 10 your seatbelts? Zitten er echt mensen te wachten op nog een film over een onsterfelijke menselijke Belgische Witblauw die andere opgeblazen mensen dood schiet in een wereld waar Loony Tunes fysica geld.
@shiva: tot Police Academy met een vervolg komt wel ja!
@shiva: 1, leuke grap ;)
Deel 8 met afgrijzen bekeken, zonde van een ooit zo leuke filmreeks.
Zo jammer van een auto film naar een actie film gegaan …
Dit is nog erger dan The Police Academy. Van mij mogen ze er mee ophouden. Autogerelateerd is het al heel lang niet meer. Het is goed zo…
@viezefreddyw: nadat Walker gestorven is, hadden ze de eer aan hunzelf moeten laten. Ik vond die film nog een mooi einde hebben. Nu is het eigenlijk huilen met de pet op
2020 pas, dat word dus racen met hybrides en stofzuigers. Wss zie je ze bij een tesla ook nog 14x schakelen om de sfeer een beetje hetzelfde te houden.

Slechte films, maar daardoor niet minder leuk. Altijd leuk met wat vrienden en een paar biertjes
Straks worden ze nog realistisch! Hoe dan ook, het is altijd weer een leuk avondje met vrienden.
Zie het gewoon als weer 2 films waar je met vrienden naartoe kunt gaan. Of je meisje?! :-)
Oeh nice! Kan ik over drie jaar zeggen dat ik ze niet gezien heb!

Overigens From Dusk Till Dawn deed het nog beter, die schakelde gewoon tijdens de film al over naar een andere regisseur :P
Of je nou van auto’s houdt of niet, het is toch tenenkrommend slecht wat je zit te kijken? Ik beleef echt meer plezier aan Cars.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).