Novitec Torado: extra pk’s voor je Aventador SV

Auteur: , 21 Reacties

En minder gewicht. En een bodykitje. En velgen.

Voor Novitec-begrippen heeft de tuner zich aardig ingehouden. Het resultaat? Best netjes eigenlijk! Vaker doen, mannen. Her en der is gestrooid met carbon spulletjes die de aerodynamica (in elk geval optisch) naar een hoger plan tillen. Novitec gaat er echter prat op dat de bodykit is vervaardigd in de windtunnel. Dat geloven we dan maar.

De gesmede center-lock velgen zijn in samenwerking met Vossen gemaakt en wederom moeten we toegeven dat dat absoluut niet slecht staat. De vering is verder op punt gezet en Novitec heeft diverse uitlaatsystemen in de aanbieding voor een betere soundtrack én minder gewicht. De besparing bedraagt maximaal 21 kg. Tel daar 36 extra pk’s bij op (totaal 786 pk @ 8.400 rpm) en je hebt een feestnummer te pakken.21 reacties

Nogal pretentieus van Novitec om een Lambo met een extraheelveelmooilawaaiuitlaat en wat spoilerspul ook een eigen naam te geven.
@gash: nogal pretentieus om als forum tokkie de keuzes van een team van specialisten ter discussie te stellen.
@autonieuwsvandestraatje: Natuurlijk willen de ”specialisten” van Novitec op die manier extra shinen. Dat ze er een naam aan geven is een marketingtruc: willen ze dat pretpakketje wat meer glans mee geven. Ik vind dat overdreven gezien de geringe aanpassingen.
Wel mooi, maar wat een afgrijselijke velgen zeg!
@ferrarif40: Ik vind die velgen juist wel tof gedaan. Een beetje de moderne versie van deze wielen op de Diablo: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5f/Lamborghini_Diablo.JPG
@ferrarif40: zitten precies dezelfde op een mondeo
Nou, dat is nog best te hebben. Velgen mogen wel een maatje kleiner.. Of 2.
De enige tuner die aan Italiaanse auto’s mag zitten wat mij betreft. Dit ziet er goed uit.
mooi toch, vooral de velgen zijn super dik
Helemaal niet mijn smaak, maar bruut is het wel.
Daar waar de Aventador SV van zichzelf al extreem is, vind ik dit niet mooi. Nee, niet mijn ding.
Novitec maakt toch wel mooie spullen hoor
Beter dan het origineel, vooral de velgen zijn prachtig en in mijn optiek een significante verbetering ten opzichte van de spuuglelijke originele velgen.
Dure en niet heel erg praktische productie locatie, zo’n windtunnel ;)

Die velgen zien er lekker uit, 1 of misschien zelfs 2 maatjes kleiner en ze zijn perfect! De rest van het pakket ziet er ook dikke prima uit. wijkt niet al te veel af van het origineel, helemaal goed. Enige waar ik iets minder enthousiast van word is de nieuwe sideskirt.
Novitec +1, velgen van vossen zijn echt dik
Wat eeennn beauty pffff 👌
Die velgen hadden niet gehoeven
De enige tuner in mijn ogen die de Ferrari’s en Lamborghini’s beter maakt.
Tegen welke prijs?
@ghost: Novitec heeft zo zijn doelgroep hé . . .
Heb inmiddels al zo mijn ideeën met de nieuwe Centenario LP 770-4 en Roadster als mijn opzet i.v.m Rothschild geslaagd is . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).