Nu ook gratis Ferrari 550 Maranello bij aankoop huis

Auteur: , 45 Reacties

Een miezerige V8-Ferrari cadeau bij een miljoenenvilla? Bitch, please... I'll see your California, and raise you a 550 Maranello!

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Vandaag de dag kom je lastig van je woning af, al helemaal waneer deze wat duurder dan gemiddeld is. Hoe je je huis in het huidige klimaat van dalende prijzen toch op de kaart zet? Simpel: je gooit er een zoetmakertje in, in de vorm van een V12-supercar uit Maranello. Juist, bij dit huis krijg je een blauwe 550, toch wel een icoon van de jaren ’90.

Verhoudingsgewijs is dit geen verkeerde deal, de eerdergenoemde villa in Aerdenhout moet bijna 5 miljoen euro opleveren, terwijl dit pand in Wernhout, onder de rook van Vincent van Goghs geboortedorp Zundert, voor ‘slechts’ 625.000 euro in de boeken staat.

Zitten er nog mitsen en maren aan? Ja, je krijgt de Ferrari er alleen bij als je op 6 april aanstaande je slag slaat, tijdens de Open Huizenroute. Morgen: bij aankoop van een boot twee gratis ho’s.45 reacties

voor een 250 gto zou ik ja zeggen. Dan verkoop ik deze en m’n huis is afbetaald en ‘k kan rentenieren :D
@fep739: Da’s ongeveer hetzelfde als bij een pakje boter een nieuwe keuken kado krijgen. Ik geloof niet dat de crisis zo hard toe gaat slaan ;)
@Forza: You never know :p
@Forza: Sommige mensen hebben wel hun “rijbewijs” bij een pakje boter gekregen!
Nou als je een week later komt en je wilt die ferrari erbij geloof mij dat ze dan niet zeggen zoals in de AH die actie was vorige week meneer?
Vind het huis flink aan de prijs. De ruimtes zijn niet enorm groot, er komt weinig licht binnen. In de buurt van een aantal grote steden zou deze prijs nog wat te verklaren zijn, maar als je hier een scheet laat ruiken ze hem in België. Rotterdam is het dichtste bij en dat is een uur rijden.
Het is wel een goeie publiciteitsstunt, de auto kost “maar” 50.000 euro en dat is op dit soort huizen minder dan de meesten van hun koopprijs af hebben moeten halen sinds het begin van de crisis om uberhaubt kijkers aan te trekken.
@lemster: De grap was dat het huis al jaaaren te koop staat en voor de aktie naar 570000 was gezakt. Je betaalt dus gewoon voor de auto als je hier instinkt.
Blijft toch een van mijn favoriete Ferrari’s, zeker in deze kleurcombi.
Ga ff de bank bellen….
@jrk68: mijn banktegoed is op.
@jrk68: ik ben even bezet, probeer later nog eens
@mmot05:
Jij bankiert zeker in Cyprus….
@jrk68: stimmt, Noord Cyprus.
@jrk68: 1 van de? dacht dat jij Ferrari’s lelijk vond?
@solmatje:
Ik heb het je al vaker gezegt, denken moet jij aan een paard overlaten….
@jrk68: ja grappige herhaling.. maar dat is geen antwoord op mijn vraag.. sensatie typer
@jrk68: Gezegd. Taal barbaar.
@jrk68: Ben ik absoluut met je eens, dit is ook een van mijn favorieten.
Een heerlijk dikke V12 GT.

Trouwens de kavel van deze villa is niet eens overdreven groot, 700m2.
@jrk68: http://www.onlinelening.nl? Want welke bank geeft nu nog leningen uit? Bij mij in de buurt niet meer in ieder geval!
@midasracer:
Lol, daar in het noorden ben je al blij als je in je eigen dorp kan pinnen.
Achja, het draait maar om 1 ding: location, location, location. Voor mij een reden om die ferrari ergens anders bij te bedingen :)
Als je graag zo’n ferrari wil koop je hem toch zelf, dat je daarmee mensen over de streep gaat trekken vermoed ik niet.
Dit is immers een gewone gezinswoning die worden meestal gekocht door jonge gezinnen die moeten aankloppen bij mamie en papie of boma en bompa om hun huis te kunnen kopen.
En die eersten hebben zelf hun speeltjes al en vinden meestal dat die 2en hun speeltjes pas mogen kopen eens ze vaste grond onder de voeten hebben.
Die ferrari maakt het huis volgens mij minder verkoopbaar.
@Hupke: yep. Die Ferrari is een money pit. Verkoper hoopt twee vliegen in één klap te slaan denk ik.
@sacha:

Dat vermoed ik ook, die hoopt waarschijnlijk dat iemand verliefd word op de levenstijl van het huis en die ferrari. Spijtig genoeg is een huis niet zoiets als een boot of een cabrio dat veel mensen kopen in een opwelling maar wel iets waar de hele familie een zegje over doet voordat je het aankoopt en die doorprikken die bubbel meteen.

Een van m’n vrienden heeft een 355 en als ik weet watvoor geld daar jaarlijks in de bodemloze put verdwijnt en da’s dan nog maar een V8. Ik vermoed dat je voor de runningcosts van zo’n V12 al bijna een huishoudster of tuinman kan aannemen.
@Hupke: volgens mij moet bij zo’n 550 als je de ruitenwisservloeistof wilt bijvullen de motor er uit…
@Hupke: De 355 staat ook niet bekend als bijster betrouwbaar.
De 550 is stukken beter.
Maar onderhoud van deze 550 zal ook stervensduur zijn als je het goed laat doen.

http://www.autoblog.nl/ferrari-f355-onderhouden-is-een-duur-geintje
Wel een leuke :)
@Hupke:
Gratis publiciteit hebben ze inmiddels wel…
@StijnB: Dat is ook de enige reden, geen enkel gezin of stelletje met 2 redelijk normale salarissen gaat de running kost van die 550 kunnen (willen) betalen, nou hij wel maar zijn vrouw niet haha.
Haha dat is hier om de hoek, maar even een kijke wagen 6 april
Roderick, ben jij dat? Amice.
Prijsgeschiedenis:
Okt-05: Te koop 23-10-06: 16-06-07: Veranderd van 625000 naar 595000./ 2008-02-11: Niet gevonden 26-06-10: Veranderd van 595000 naar 645000. 26-06-10: Te koop 09-04-11: Veranderd van 645000 naar 639000. 23-06-11: Veranderd van 639000 naar 599000.

En nu dus 599000 inclusief een 550 Maranello van 60000 ongeveer denk ik. Koopje hoor.
@rotarypowah: Het is geen koopje, de verkoopprijs is gewoon te hoog ingezet.
gedwongenleaser
Wat een prachtige bak is dat toch, zo mooi!
Bij deze 550 Maranello krijg je een huis
Is dat de breur van Jort Kelder? Of lijken ze in dat milieu allemaal op Jort Kelder?
@opgooier: Echt zo’n Jort Kelder typ inderdaad. Mijn pappa dit mijn pappa dat. Wat een natnek.
@Kvgorp: niet alles over een kam scheren
@q7a1: Is ook lastig met zo’n stevige mat ;-)
@q7a1: Ja ok je hebt gelijk maar je gaat daar toch niet staan met je ferrari voor je huis en alles. Ik hou er niet zo van.
Grappig, zat net te kijken naar een 2e hands 550: http://voorraad.autoromeo.nl/zoekschermAutodealers.aspx?did=1775&pw=1 (2 pagina, kan de auto zelf niet linken >.<), is dus toch zo'n 50k. Maar ik zou ze dan toch de auto laten houden en 50k korting vragen of zo… (en dan de GTJ 1300 kopen die op dezelfde site te koop staat :D)
@ar156sw: ja die bedoel ik dus! Heb proef gereden met de 156 berlina 2.5 v6 die daar stond. Mooi exemplaar, jammer van het q system.
Deze villa is vrijstaand en groter, en veel luxer dan dat rode huis ernaast. De prijs is te hoog denk ik.

De huizen bubbel is veroorzaakt door de overheid en centrale banken die de markt manipuleren met regulaties, kunstmatige stimulatie en dergelijke.
IK had eigenlijk verwacht dat zo’n huis duurder zo zijn, best groot, en ook niet op een van de goedkoopste plekken van Nederland. Of is dat huis kleiner dan het lijkt? Maar ik zouz elf nooit in zoiets willen wonen, het blijft een oud huis.

Geef mij ipv die Ferrari maar een 850csi, bijna zelfde uitstraling, en veel simpelere techniek en veel goedkoper te onderhouden. Koppel bijna gelijk, vermogen wat minder maar die 100PK extra gebruik je in nederland toch niet, en anders kan de motor altijd nog wat opgevoerd worden, kan ie best hebben. En je rijd in iets waarvan niet iedereen direct ziet wat het is, daarbij komt dat het wat minder patserig overkomt.
@undifined1: Qua uitstraling och net wat minder. En hij is ook wat zwaarder gok ik. Desalniettemin verschrikkelijk mooie coupé de 8 serie.
Vorige week nog een 550 IRL gezien bij auto romeo in nootdorp, wat een beauty! Lijkt me heerlijk om daarmee naar zuid frankrijk te knallen (omweg via duitsland ;-) )
Een huis kopen van een Ferrari rijder…….zit niet lekker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).