Oh cock! Britse popo gaat #Clarksongate onderzoeken

Auteur: , 33 Reacties

Het zou zomaar kunnen dat dit toch al nare verhaal een nog vervelender staartje krijgt.

Oh cock! Britse popo gaat #Clarksongate onderzoeken

Nu Jezza officieel z’n uitkering aan kan vragen bij het Britse equivalent van het UWV (grapje, geld zat) zou je denken dat de gevierde presentator niet dieper in de spreekwoordelijke shit kan zitten. Helaas, dat kan dus wel. De politie van North Yorkshire heeft de info van het BBC onderzoek opgevraagd en zal indien nodig maatregelen treffen.

De politie doet verder geen uitspraken over de mogelijke gevolgen van het aanstaande onderzoek, dus de vraag of Jezza binnenkort met veterloze schoenen op een celletje van drie bij vijf z’n memoires kan schrijven is momenteel nog niet te beantwoorden.

Wel weten we dat mishandeling (battery) in het Verenigd Koninkrijk een nogal stricte omschrijving kent, namelijk “unlawfully touching another person”. Als men al tot vervolging overgaat, wat lang niet altijd gebeurt, kan maximaal een gevangenisstraf van zes maanden en/of een geldboete van 5.000 GBP worden opgelegd.

Nogmaals; dat gebeurt alleen in het ergste geval. Het staat nog niet eens vast dat Jezza überhaupt vervolgd wordt.33 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
wat denken jullie van so you wanna be a new Jeremy clarkson?
@henkhupelschoten: Geen goed idee. Liever iets geheel nieuws, wat mij betreft.
Hopelijk wordt hij inderdaad opgesloten. Dan kan AB eens stoppen met het vreselijk hard uitmelken hiervan.
@berlinetta: Je bent me net voor. Maareh we sluiten natuurlijk niet af zonder een paar top 10 lijstjes ;)
@berlinetta: Noem het uitmelken… TopGear is hot news en zou er graag zo weinig mogelijk van missen.
@SCscreamGT2: Ik vind het ook interessant om te weten wat er gaat gebeuren en ben er blij om dat AB er aandacht aan besteed. Alleen nu is het echt kwantiteit boven kwaliteit geworden. De AB’ers zijn toch geen roddelkutjes of wel?
@berlinetta: @maru van de redactie is een vrouw, dus pas op met je bewoording… ;p
@SCscreamGT2:sjuust.
@berlinetta: idd 5 berichten per dag over jc
Damn. Net wanneer je denkt dat het afgelopen is met Jeremy en AB. Hahaha way to go!
Kunnen die wel iets doen als er geen klacht is neergelegd bij de politie?
@bromvlieg: Volgens mij niet. De politie heeft hem niet op heterdaad betrapt en er is (zover wij vanuit de media weten) ook geen aangifte gedaan door de BBC of die Oison Tymon kerel.
Moet het slachtoffer in kwestie niet eerst aangifte hebben gedaan? Of zit dat in het VK anders?
Ik kan mij uit een van de vorige artikelen (ga het niet terugzoeken met elke dag 2-3) herinneren dat er geen aangifte zou zijn gedaan door de producer.
@metalmike: dit is ook niet nodig.. Anders kon je iedereen vermoorden onder het motto van een dode kan geen aangifte doen.
Jog on !!!!
Die clarkson zit al gebakken. Denk dat hij wel een nieuw programma of iets gaat maken.
Ach krijg nou helemaal… Gauw normaal doen…
Waarom grapje? Omdat hij geld zat heeft geen recht op uitkering? Stort dan ook z’n belastingbetalingen terug.
Als jij in Nederland een vermogen van x miljoen op je bankrekening hebt staan hoef je inderdaad niet te proberen om een uitkering aan te vragen nee. Daar heb je dan geen recht op.
Het zal wel niet. Mag ik hopen?
Misschien off topic, maar ik snap niet waarom mensen het niet vinden kunnen wat hij gedaan heeft. Beetje rockster, popster of zo wat losbandig leeft is cool en wordt daarmee legendarisch. Ik denk dat we hier over een tijd nog eens aan terug denken en dat het bij zijn imago hoort. Brave mensen zijn nu eenmaal niet zo leuk als mensen die wel eens gekke dingen doen.
@sleurs: Het verschil met een rockster bv is dat deze niet in dienst is van een staatsomroep. Dit kan je niet tolereren. Ieder weldenkend mens zal dat begrijpen. Rapport met het verslag wat er gebeurd is liegt er ook niet om. Absoluut onprofessioneel en totaal overbodig. Rockster gedrag is een hotelkamer thrashen. Niet gaan janken om een fucking biefstuk… Hoe strontverwend ben je dan…
@camber24: Volgens mij wordt iedereen die zo bekend is wel een beetje. Toch denk ik dat we hier in de toekomst nog om gaan lachen. Wedden dat hij in een of ander (nieuw) programma een of andere grap over gaat maken.
@camber24: Het is allemaal politiek. Clarkson is politiek incorrect, en daardoor niet echt populair bij het links georiënteerde BBC. Nederland is sinds de revolutie van Fortyun gewend geraakt aan dit geluid. In Engeland zeker niet.
Heeft ie ook een keer een pilsje teveel op… Is toch allemaal kansloos overtrokken. Ze gaan al over de zeik van ienie mini mini mo. Bij savile van top of de pops hielden ze allemaal hun kop terwijl dat pas echt mis was.
Als Clarkson voor zoiets battery zou krijgen … ik ben al wel eens ’s avonds buiten gekomen met Britse vrienden mee, en zeker de marginalen doen niets anders dan op elkanders muil peren, een veel pugnaler volk dan bvb. wij brave belgen.
En als ie een boete krijgt dan betaald ie dat lachend denk ik!
@philipf: 5000 gbp is voor clarkson hooguit uurtje werk.
We gaan geen roddelblad-achtige praktijken er op na houden hier op Autoblog hè. Die Engelsen zijn ook niet gek, en Jezza zal geen seconde de binnenkant van een cel zien.

Jullie leiden overduidelijk met het slechte scenario om vervolgens ff een disclaimertje te doen. Op het internet noemen we zoiets gewoon clickbait.
Vond het al zo raar dat de politie niks wilde
onderzoeken.

Ook mooie tv toch JC voor een paar maanden achter tralies:)
Ik heb die verklaring gelezen van meneer macquarrie. Het is wat mij betreft onvolledig. Er worden een aantal feiten opgedist maar er wordt geen tijdslijn beschreven, nog een beschrijving van wat er nu precies is gebeurd.

Ik zou graag willen weten wat er is gezegd vóór het handgemeen, wat gebeurde er toen de presentatoren in het hotel aankwamen, was die producer verantwoordelijk voor het eten, waarom kwamen zo laat?

We weten niet eens wat Clarkson nu precies aan fysiek geweld heeft gebruikt. heeft hij in het gezicht geslagen, heeft hij geschopt, heeft hij de huzarensalade in het gezicht van die producer gegooid?

Kortom, voor ik conclusies trek, wacht ik een uitgebreider verslag af.
Hij heeft iemand uitgescholden en een klap gegeven. Mag niet, maar is dit niet een beetje overdreven allemaal?
Trieste shit. Ze hadden die vent “a break” moeten geven voor het te laat was. Niet raar dat ‘ie doorslaat. Ik ben bezorgd om de toekomst van die arme gesnapte baviaan..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).