Onderzoek: cabriorijders zijn beter opgeleid

Auteur: , 25 Reacties

Volgens Amerikaans onderzoek heeft 50% van de cabriokopers in Q1 2014 minimaal een bachelordiploma, tegenover 38% voor alle autokopers.

Bentley Azure 2006

Niet echt een wereldschokkende uitkomst als je het mij vraagt. Cabrio’s zijn vaak duurder dan modellen met dak en aangezien mensen met een hogere opleiding gemiddeld genomen meer verdienen (wat ook uit het onderzoek naar voren komt), is het eigenlijk een simpel abc’tje. Wel vragen we ons af of Paris Hilton en deze playmate bij dit onderzoek betrokken zijn geweest.

Naast het feit dat ze beter hoger opgeleid zijn, blijkt tevens uit het onderzoek van Experian Automotive dat kopers van convertibles duurder behuisd zijn. Zo zou 11,7% van alle mensen die een cabrio kochten in het eerste kwartaal van dit jaar een huis bezitten van 1 miljoen dollar of meer, waar dit voor 4,4% van alle autokopers geldt. Bovendien is, je gelooft het niet, gebleken dat cabrio’s vooral worden gekocht in warmere staten met veel zonneschijn zoals Californië en Florida.

Afijn, de volgende keer dat je een roze Z3 of Fiat 500 Cabrio spot, dien je te onthouden dat cabrio’s niet gay zijn. De eigenaar is waarschijnlijk gewoon hoog opgeleid. Juist.25 reacties

Zie de headliners al in de Amerikaanse sensatiepers: ‘College makes you gay’
@StijnB:

Ah vandaar dat ik een SL gay heb haha ;)
@StijnB:
Ik word daar zo moe van, dat kinderachtige homofobe gejank op een autosite.

Getekend:
Een hetero cabrio rijder.
@tupperware:
Klagen om homofoob gejank en vervolgens afsluiten met “een hetero cabriorijder”…
Waarom niet met gewoon : een cabriorijder?
Bang om voor homo uitgemaakt te worden???

Getekend,
een niet-cabriorijder.
@StijnB: moet je eens zoeken op Soy makes you gay; je lacht je rot.
via Android app
En eigenaren van vrijstaande huizen zijn beter opgeleid dan eigenaren van een tussenwoning, hoeveel open deuren gaan we vandaag intrappen?
Ah wat ik altijd al dacht ;)
Alleen dat huis van 1 miljoen dollar of meer zit er nog net niet in ;)
Wel een oude SLK ;)
Geldt het ook als je een E30 cabrio projectauto in een loods hebt staan?
Uit het onderzoek bleek verder dat Veyron bezitters ruim in de slappe was zitten, opzienbarend!
Verder kwam er uit dit onderzoek naar voren toe, dat 100% van de heteroseksuele cabrio bezitters “het” doen met iemand van het andere geslacht.

En dat 100% van de tandartsen die een Cabrio bezitten tandarts zijn.
@desjonnies: Het percentage tienerzwangerschappen neemt ook drastisch af vanaf de leeftijdscategorie 20+
50% van de cabriobezitters is hoog opgeleid. Dan de conlusie trekken dat de eerste de beste cabriobestuurder niet gay, maar waarschijnlijk hoogopgeleid is, is ronduit dom.
50%…. weet je hoe groot de kans is dat je bij het opwerpen van een muntstuk kop gooit? Ook 50%. Statistisch gezien is 50% geen causaal verband maar gewoon ‘het kan vriezen, het kan dooien’, 50/50, 1/2, de helft… misschien wel, misschien niet…
@Henk_he: hehe henk
@Henk_he:

Minder dan 50% van de totale bevolking is hoog opgeleid. Dus wanneer 50% van de cabriorijders hoogopgeleid is, zijn cabrio rijders gemiddeld hoger opgeleid dan niet cabriorijders.
Ik heb besloten mijn cabrio van de hand te doen; wie weet welke gevolgen dit nu heeft voor mijn (ooit genoten) opleiding en mijn gay zijn?

M’n inkomen is al langer niet meer wat ’t ooit geweest is.
@dakloos:
He doe dat nou niet. Je gooit zo alle statistieken door de war!
Moet zeggen dat ik 38% van de normale autokopers met een bachelor opleiding eigenlijk al best hoog vind.
Althans: een college-degree krijg je in Amerika bijna gratis en stelt ook niet zoveel voor als je het van OneHorseTown Community College is.
Moet je voor de grap eens in Zwitserland kijken. Zal je zien dat je maar op max 10% zit (cabrio / niet cabrio).


(Ok dat is vals, aangezien je hier bijna standaard een internship-leertrack opgaat; waarbij je een zeer goede opleiding krijgt, maar alleen met niet-internationaal erkende diplmae. Ook als advocaat / bankier (of juist als..))
@gregorius:

Tegenwoordig heb je al een bachelor nodig om verpleegster of poetsvrouw excuus sanitair medewerker of receptioniste te worden.
Ze smijten overal ter wereld met diploma’s en titels zodat die quasi waardeloos zijn.
CabrioRIJDERS of CabrioBEZITTERS? Ze mogen dan namelijk wel op papier bestuurder zijn maar in mijn ervaring is what daadwerkelijk achter het stuur zit vaak hoogblond en nog te dom om te poepen.
Cabrio: Check
Vrijstaand huis: Check
Bachelor: Check

:-)
@barchettadriver:
2 cabrio’s: Check
2 vrijstaande huizen: Check
Bachelor: nope
@barchettadriver: het vrijstaande huis doet dan weer afbreuk aan een diplomagerelateerde claim van intellect.
Dus 50% zijn domme diplomalozen? Dat valt dan weer vies tegen.
Als de voertuig van de eerste eigenaar is, dan is er een grote kans dat die van iemand is die hoogopgeleid,aangezien de prijskaartje.@heer: True, 2/3 van alle nieuwe auto kopers heeft minimaal een HBO opleiding (Bovag, 2012). Maar dit valt onder de noemer: open deuren intrappen! :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).