Photoshopper blikt vooruit op de nieuwe 911

Auteur: , 39 Reacties

In het leven zijn twee dingen zeker: @WillemE weet meer van auto's dan ik en er komt altijd een volgende generatie Porsche 911. Vandaag gaan we het over dat tweede hebben.

Photoshopper blikt vooruit op de nieuwe 911

De gefacelifte 991 met louter geblazen motoren is intussen alweer oud nieuws, wat betekent dat Porsche druk bezig is met de opvolger van deze generatie. De nieuwe 911 (992?) krijgt een ander platform dat grotere spoorbreedtes mogelijk maakt. De geblazen motoren blijven, al zou wel ruimte in het gamma zijn voor een (extra duur/snel) model met atmosferische boxermotor.

Verder kunnen we onze borst naar verluidt natmaken voor een hybride-versie en zelfs een elektrische 911 (geïnspireerd op de Misson E Concept) zou in de pijplijn zitten. De nieuwe generatie komt waarschijnlijk in 2018 en is al gespot met heftige camouflage-kledij.

Of het uiterlijk een complete verrassing wordt? Natuurlijk niet! Sinds de 996 evolueert het design van de 911 rustig verder, naar verwachting is dat bij de volgende versie niet anders. Maltese Design blikt alvast vooruit op de nieuwe generatie, laat vooral weten hoe je erover denkt.

911 Photoshop39 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik denk echt dat de nieuwe Carrera een ‘oude’ 918 voorbumper gaat krijgen…
Heeeerlijk die achterkant zo!
@matthijs_vangarderen: Helemaal mee eens. Die zou echt geslaagd zijn zo.
@matthijs_vangarderen: ben ik toch niet met je eens. Ben geen fan van huidige 911 en dit word er niet beter op. Net als de 718 of hoe dat ding ook hert er ook niet beter op geworden is. Vind de kont juist erg lelijk. Van die dikke plat geslagen konten. En dan die lelijke licht er overheen. Nee dank je. Het gaat hard achter uit bij porsche. Maar dat is mijn mening.
Ik vind die photoshops van een willekeurige hobbyist nogal onzinnig om te plaatsen.
@sjaakjwt: Van mij mogen ze die willekeurige hobbyist zo inhuren. Zeker de achterkant vins ik erg gaaf zo!
@sjaakjwt: Dit ziet er toch wel beter uit dan als die van een willekeurige hobbyist.
@sjaakjwt: gewoon niet kijken dan
via Android app
@sjaakjwt: eens! Doen alsof een hobby nieuws is. Heel nutteloos.
Heerlijk dikke kont
De 991.1 vind ik tot nu tot nog de mooiste. Dit is ook niet verkeerd, maar die voorbumper vind ik niet zo goed passen.
Ondanks dat ik geen 91 fan ben, ben ik wel een billenman. En de billen van bovenstaande 911 vind ik wel lekker. Geslaagd dus. Misschien dat ik de 911 dan ooit nog eens lekker ga vinden.
Ik hoop meer op een front met e mission trekjes…
Super gaaf uiterlijk zo. Achterkant is helemaal tof. Hoe lang duurt het nog voordat hij in produktie gaat. kan niet wachten.
@smart2000: In de tekst staat dat hij waarschijnlijk volgend jaar komt.
Mooie achterkant!.
@sracert: zekers, en die gele kleur staat hem erg goed icm zwarte accenten
Het front heeft zo te veel weg van een 993 met die naden, ik denk dat de naden in het front hetzelfde blijven met iets strakker getrokken koplampen. Met zo een vorm kofferklep is bovendien moeilijk om op een mooie manier een luchtsleuf te maken onder de klep zoals bij de gt3
@deuxmillecinqcentetcinq: beetje onduidelijk zo, toelichting: de gt3 (RS/GT2 heeft sinds e 996.2 een kenmerkende luchtsleuf onder de kofferklep, ik kan me niet voorstellen dat ze die “traditie” niet voortzetten, dus lijkt een kofferklep ala 991 meer voordehand liggend, ach waar maak ik me eigenlijk druk om..
Aardige impressie. Wel jammer dat de nieuwe 911 weer breder gaat worden. Het USP van de 911 waren altijd zijn geringe afmetingen en die is hij inmiddels wel kwijt. Jammer.
Zal technisch gezien wel weer een prachtige wagen worden, maar dit vind ik persoonlijk wel jammer.
@jeroenwz: dat heb ik nou precies met mijn vriendin! Eerst waren haar afmetingen ook gering maar door de jaren heen is ze ook steeds breder gaan worden, maar technisch gezien is mijn vriendin door de jaren heen ook beter gaan koken… dat eerste vond ik persoonlijk ook wel jammer..
@deuxmillecinqcentetcinq: Ik zie hier een causaal verband. Beter koken en breder worden. Wellicht geniet ze teveel van haar eigen kookkunsten?
@deuxmillecinqcentetcinq: en jijzelf dan? Nog steeds even slank? Of heb je ook meer last van de zwaartekracht? Ik ben ook wel breder geworden…
@deuxmillecinqcentetcinq: Hahah, ze dijen uit maar daarentegen wordt de performance wel steeds beter.
Op basis van de spyshots die ik voorbij heb zien komen zit deze shopper er in ieder geval naast qua achterkant. Die krijgt volgens die spyshots een dunne LED balk over de hele breedte zoals we die op de Mission E concept zagen
@edge: Was dat dan geen model met 4wd? Tot nu toe hebben namelijk alleen die modellen doorlopende achterlichten.
Zolang de nieuwe generatie nog 6pitters krijgt neem ik de turbo voor lief
Zou alvast geslaagd zijn! Er knappe achterkant vind ik. De voorkant die verandert toch nauwelijks dus die kennen we al. Sinds de 997.2 erg knappe 911’s trouwens.
Voor mij is de rek eruit bij de Porsche 911. Gaat natuurlijk weer als warme broodjes, maar een totaal nieuwe design is voor mij wel welkom.
@michaelcorleone: dan gaan ze niet meer als warme broodjes..
En maar groter en groter en groter…als je de huidige 911 naast een 993 of daaronder zet zie je pas hoe belachelijk groot die apparaten zijn…doe mij maar gewoon een prachtige 993…tijdloos en zo mooi word de 911 niet meer gemaakt
Lekker kontje en het kleurtje staat hem ook goed.
Ik zou ze aannemen als ontwerpers. Alleen vragen of de dijen een wat dikker verloop mogen hebben (dan zeggen zij waarschijnlijk: “jazeker, maar dat doen we met de specials”)
Wat is er anders?
Bij de voorkant/-bumper krijg ik een sterk 981-gevoel.
Vanachteren teveel AMG GT invloeden….. voorkant teveel Boxster . Zo gaat ie niet worden… denk dat er veel meer 918 ingestopt gaat worden in voor en achterkant.
Lijkt me ook logisch want dat is ” asperational ” design
Waar is de koeling voor de boxer achterin?
Nu alweer een nieuwe? Voor mij gevoel is de 991.2 net uit.
Dit is dan wel een 4s he, gezien die ledstrip ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).