Politie stopt vrouw met 4,5 meter aan boom in haar grille

Auteur: , 31 Reacties

"Tja, hij reed nog gewoon dus ik dacht waarom zou ik stoppen"

Foutje

In Roselle, Illinois (USA, where else?) heb je een interessant bestaan als politieagent. Zit je net lekker in je dienst, kom je een rijdende boom tegen. Of de agenten hun gezichten tijdens de aanhouding (“Hebt u enig idee waarom ik u aan de kant zet, mevrouw?”) in plooi hebben kunnen houden is niet bekend, maar ik zou toch eerst even een lachsalvo uitstorten bij het zien van dit geval.

De agenten stopten de vrouw in haar ’04 Lincoln Towncar, die al kilometers met de boom aan haar motorkap zou hebben gereden. Gelukkig ging ze niet gelijk naakt op een vrachtwagen dansen. Daar was de beste vrouw dan ook veel te laveloos voor. Ze werd ingerekend en verklaarde aan de politie dat ze ergens onderweg een boompje heeft geraakt, maar dat ze niet meer precies weet waar dat was. Maar goed dat de boom geen spelend kind was. Dan hadden we pas echt oprecht kunnen spreken van een takkewijf… Check hier de video van de aanhouding.

Boom in Lincoln31 reacties

Goed spul zo’n lincoln👌
@dirkiii:
Tja meestal legt de auto toch echt het lootje. Helemaal een stads autootje maar in de VS zijn dat geen pandas, C1,107 of ander klein spul.

Zou de dame familie zijn van prinses Irene een echte boom knuffelaar. Gaat wel een beetje ver als je hem overal mee naartoe mee te sleept. Je zou ook menen als je remt dat hij als nog om zou vallen kennelijk zit hij stevig vast. Die radiator klemt er kennelijk goed om heen.
@nokia: Er worden in de VS anders gewoon Fiat 500’tjes verkocht hoor
@bazzelijn: in Nederland valt 60% (?)in die categorie in Amerika 1% (?).
Tja, omgebouwde Crown Vic. En die schrikt echt niet van zo’n boompje hoor.
Een bos hout voor de deur krijgt nu een nieuwe dimensie
@moondustfocus: ja, en bomenknuffelaar ook… ;)
Je kan zeggen wat je wilt, maar die prehistorische auto waar ze aan de andere kant van de plas zo gek op zijn is behoorlijk robuust.
@dutchdriftking: niks mis met prehistorisch. Het kreng is groot, comfortabel, oer betrouwbaar en nog relatief zuinig ook. Een (nieuwe, hypermoderne) Duitser van dit formaat neemt meer.

Zo lach ik ook altijd andere plezierbootjes uit met onze sleepboot. Het ding mag volgend jaar z’n 130e verjaardag vieren en loopt beter dan bijna alles wat de afgelopen 50 jaar gebouwd is. Zuinig, ruim, snel, stabiel en nog met een karrenlading charme ook. Over prehistorische superioriteit gesproken…
@lekbak: Afgelopen zomer heb ik in NY in een Town Car gezeten. Heerlijk comfortabel en alle ruimte die je je maar kan wensen. Voor hier in NL is het te groot, maar voor daar is het echt heel relaxt rond tuffen.
@berlinetta: NYC valt qua krapheid (bijna) in dezelfde categorie als Nederland. NYC is niet echt een auto stad.
Die auto is dan toch wel groener dan je had gedacht! Eat that, Prius!
Logisch dat je doorrijdt. Zou je stoppen dan sta je voor paal.
Kan dit trouwens niet echt een boom noemen, dit is meer een twijgje
Ze had liever een Bmw zo aan de grille te zien. Nierschade
Goh takkewijf :-)
Naaah zeg, niet één maar 2 afleveringen van mij favoriete show vandaag!!!! En het is nog nieteens middag!OMGGGGGGGGGG
Dan snap ik al die veiligheidseisen wel in dat land ja
Dat krijg je er van als je vanaf je 16e mag rijden en pas van je 21ste mag drinken. Dan krijg je allemaal mensen die vinden dat ze prima kunnen rijden als ze dronken zijn. Daar hebben ze ten slotte al 5 jaar langer ervaring mee dan drinken.
@kilum: Ik denk dat die Amerikaanse tieners allemaal al vaak genoeg naar de klote zijn gegaan voordat ze 21 worden. Het is niet zo moeilijk om aan alcohol te komen.
Is dit geen tree-serie?
Meteen de uitstoot omzetten naar zuurstof. Dan zeggen ze dat die Amerikanen zo slecht bezig zijn met die grote V8 blokken.
Zodra je stopt sta je gelijk verdekt opgesteld
Huisje en beestje had ze al…..nu ook het boompje toegevoegd
Track van Elton John “I’m still standing” op de achtergrond doet t ‘m!! 😂😂😂
Jammer van zo’n fraaie Town Car, wat een heerlijke auto’s zijn dat toch. Meneer agent had trouwens wel een lekker muziekje op staan.
@lincoln, kom der maar in! :)
“U neemt een boom mee in uw motorkap, mag dit?”
Die muziek op de radio: “I’m still standing” (van Elton John), hoe toepasselijk!
+1 voor de agent!
Ja maar agent.. ik kwam van rechts..
Die heeft ze niet allemaal op een rijtje staan..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).