Porsche Cayenne crasht in Drachten, bestuurder spoorloos

Auteur: , 40 Reacties

Deze nacht dook iemand even head first een sloot in.

Rond tien over vijf vanochtend werden buurtbewoners gewekt door noodkreten in de omgeving van een nabijgelegen sloot. Er bleek iemand te water zijn geraakt in een Cayenne. Wat is het toch met Porsche en te water raken? Deze Macan had trouwens meer geluk bij een sloot.

Omwonenden hebben de hulptroepen ingeschakeld, die met een traumateam, de brandweer en de hele mikmak te hulp schoten. Echter viel er niemand meer te helpen. Alle inzittenden bleken spoorloos te zijn verdwenen. Dit riekt naar ongure zaken. Overigens heeft de politie later minimaal één persoon aangehouden. Wellicht rook die naar de inhoud van een Drachtster sloot?

Image-credit: GinoPress40 reacties

Glaasje op, laat je berijden, door je dame
@camber24: i see what you did there….
@camber24: ik moet altijd strootjes trekken, dame hier is ook niet vies van een biertje!
De bestuurder is gepakt door een Cayman die in de sloot zwom…
Wacht, ook nog in mijn f…ing woonplaats!?
@denniss00: gebeurt daar ook nog eens iets.
@raym: Drachten is vrij crimineel kan ik je vertellen.
Geen wonder dat dat ding van de weg is geraakt…

Slecht uitgelijnd, vooral vóór een tikje teveel uitspoor. Mysterie ook weer opgelost.
@moveyourmind: Kan de bestuurder schadevergoeding gaan eisen..
Hè dit is gaaf
Toch altijd maar bewondering voor brandweerlieden! Niet wetend wat je kan aantreffen in de auto (maar natuurlijk ook andere veel erger situaties) en toch tot het uiterste gaan om mensen te redden. Een diepe buiging voor dat soort helden. Mijn respect hebben ze.
@quincy: Ach het is hun werk…Een kleuterschool droom …
@norge:
Doe even normaal joh.
Waarom zo zuur doen over iemand die zijn respect betuigt aan hulpverleners, is dat grappig ofzo?
@norge: zo begint het, maar ik denk dat na een keertje mensen uit een auto knippen alleen de echte brandweermannen dit werk blijven doen. Dus ja, het is een slag apart die wel wat respect verdienen.
Tja, typisch gevalletje te veel gedronken gok ik? Gewoon de volgende morgen op het bureau een diefstalmelding van je Cayenne doen, en klaar.
Ik snap niet dat ze dan bij zo’n auto aankomen en de bestuurder weg is
Toch knap. De bocht die ze waarschijnlijk gemist hebben ligt toch een aardig stukje achter hun. In dit doodlopende straatje hadden ze waarschijnlijk niks te zoeken namelijk.
@lekbak: ze dachten vast dat die weg een stuk langer was. Misschien zijn ze wel alvast naar het ziekenhuis gegaan, zit daar om de hoek.
@dwersbongel: dit is gebeurd op de noorderdwarsvaart volgens waldnet. Gezien de plaatjes moet dit dus bij de sportvelden aan de noordkant zijn. Het ziekenhuis zit dus aan de andere kant van het dorp. Voor drachtster begrippen nog redelijk ver weg.

De doorgaande weg maakt daar een haakse bocht naar links. Waarschijnlijk zijn deze lui rechtdoor gehobbelt en de controle kwijt geraakt doordat ze een stukje over gras en stoep gingen.
@lekbak: ja zie het Ja. Ik dacht dus die andere bocht. Heb wel een vermoeden wie het is geweest en snap dan ook dat is spoorloos was.
Dan is er ook nog die macan die laatst over een slootje sprong bij schiphol
@realracing3: Inderdaad! Heb ‘m even toegevoegd. :-)
Wat bracht men de gedachten dat ze in Drachten voor achten naar actie smachten? Konden ze niet wachten tot na achten?

….fuck it. ik ga weer na bed…
Tsja, als ze je 48 uur later pas te spreken krijgen, kunnen ze niet meer bewijzen dat er weinig bloed in je alcohol / geestverruimende middelen zat.
(en de meeste poeders zijn er door de sloot wel uitgewassen…)
@mout: of nuchter en even de poeders wegbrengen en woning opruimen voordat je politie belt.
Hij dacht heel even dat hij in een échte terreinauto reed…
@Svenska_Aeroplan_AB: http://jfs24.com/data_images/reviews/saab-9-7x/saab-9-7x-01.jpg Zoals deze?
@E34M5Touring: shots fired!
@E34M5Touring: Auw… Hahaha! Nee, dacht meer aan een LR ofzo
@Svenska_Aeroplan_AB: Dan moet je eens met de buurman van m’n pa gaan praten. Die heeft onze Cayenne al 2x nodig gehad om zijn Defender de bult op te trekken, i kid you not. Cayenne heeft een prima 4×4 systeem, die bij ons ook regelmatig gebruikt wordt. Heeft ons nog nooit laten staan, zelfs zonder kettingen etc.
More money than brains
Volgens mij worden porsche’s aangetrokken door water
Och volgens mij gaat het hier om zo’n oogbalverschroeiend lelijke pre-facelift eerste generatie Cayenne… Dus ik denk dat iedereen hier tevreden mee is
Hij dacht zeker dat hij in een spel zat genaamd GTA met een cheatcode om zo over het water te gaan rijde ‘dude’
Deze mensen hebben geluk gehad dat ze er levend uit zijn gekomen. In het donker op de kop in een sloot en dan proberen eruit te komen. Als je pech hebt zitten de deuren al in de blubber vast en kom je er niet meer uit. Bestuurder is overigens door de politie aangehouden.
Alle vooroordelen worden wederom door feiten bevestigd. Proleten, Sjonnies, en paupers met het verstand van een zwakbegaafde….wat zal Ferdinand hier wel niet van vinden. Maar denk niet dat deze randdebielen weten wie dit was.
Als de politie bij de bestuurder aanbelt zegt ie waarschijnlijk dat hij thuis een paar borrels heeft genomen om van de schrik te bekomen. Helaas zijn er mensen die er zo onderuit komen. Ron Bransteder ook een keer volgens mij. Met z’n Jag in de sloot. Had ook gezopen.
Een Porsche zo van de kade rijden is niet meer leuk, nee wacht we doen hem op z’n kop😂
Waarschijnlijk gezopen en dan een Porsche die total loss is. Daag 100.000 euro in het afvoerputje
Ben benieuwd hoe ze ervan gekomen zijn, ziet er best heftig uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).