Real Madrid-voetballer mag geen Lamborghini meer rijden

Auteur: , 36 Reacties

Het leven van een voetballer gaat niet over rozen.

Huracán en Bale

Gareth Bale verdient veel geld door een balletje te trappen, en spendeert een gedeelte van zijn verdiende doekoe’s aan zijn hobby. Autospielerij. Zo pronkt de sterspeler af en toe op Instagram met dure bolides. Overigens zijn de auto’s niet van hemzelf. Bale is lid van een verhuurservice, waar hij jaarlijks 45k euro moet dokken voor het lidmaatschap. Dit bedrag is inclusief een korting die hij krijgt. In ruil daarvoor wordt er af en toe een plaatje van hem gemaakt, samen met een supercar en een link naar het desbetreffende bedrijf.

The Sun bericht dat Real Madrid helemaal klaar is met de hobby van Bale. Zo vergroten supercars de kans op een blessure, aldus de voetbalclub. Met name Lamborghini’s zijn de as van het kwaad. De Italiaanse raspaardjes zorgen voor spierblessures, omdat de bestuurder zich in een krappe zitpositie zou bevinden.

Vermoedelijk geeft de voetballer gehoor aan zijn club en zet de autohobby voorlopig in de ijskast. Gelukkig heeft hij nog een Q7 3.0 als dailydrivert.36 reacties

Elia (en nog 1000 andere voetballers) doesn’t give a shit
@87sandyd: Bedoel je nu die uitgerangeerde lutser van 010?,het lijkt niet eens op voetbal wat die gozert laat zien.
@toniominestrone: Die jongen kan op het moment twee dingen goed: verstoppertje spelen in het veld en mooi zijn voor z’n kledinglabel Balr.
@87sandyd: elia die speelt dan ook weer voor Feyenoord. 🙊👀
Gareth zal wel Balen.
@BmwMPower: hij maakt em gewoon.!!!
@BmwMPower: lol, inkoppertje
Heeft t niet meer met het sponsor contract van Audi te maken? Ik vind het nogal een slap verhaal….
@dutchdriftking: +1. De bron is dan ook “The Sun”. Dat is net zoals Glamorama hier.
@dutchdriftking: is Audi dan niet eigenaar van Lambo. Op dat gebied zie ik geen probleem.
@acizane80: nee Audi is nergens eigenaar van. Audi is wel eigendom van hetzelfde bedrijf dat ook Lamborghini bezit, namelijk VAG.
@mopar: Audi is wél eigenaar van Lamborghini.
@dutchdriftking: Ah, je was me voor!
Een Q7… Ook niet heel stijlvol.
@rufctr01: Nee, doe dan maar ’n R8
Wat een onzin zeg. Je moet zo’n jongen toch ook motiveren? Beetje sneu om hem in een q7 te laten rijden.
@clarkson: Ik denk dat ze er geen probleem van maken als hij in een dik uitgeruste Bentayga of Rolls komt aanrijden, puur vanwege de zitpositie in die wagens.
@Edge: Haha. Ik begreep ook dat de trainer altijd na de training even checkt of iedereen zijn rugleuning wel goed recht heeft staan. Dat onderuithangen is ook slecht voor de ruggetjes van de spelers.
@clarkson: Hij heeft zelf voor een Q7 gekozen, waar hij ook voor een RS6 had kunnen kiezen…
@clarkson: Maar ja het is ook een beetje sneu dat hij niet de volle mep voor een VAG product wil betalen.
Neemt meneer toch een R8 ? Same shit..
Ondanks dat het op mij over komt als een flauwe grap, zit er wel een kern van waarheid in. Die spelers kosten de club een vermogen, en doen er alles aan dat ze niet geblesseerd raken. Zo zijn er complete lijsten van dingen die de voetballers níet mogen doen (denk aan bepaalde sporten of andere activiteiten).

Als zo’n speler weer een paar maanden uit de roulatie is, kost dat veel geld, plus het feit dat de coach tactisch gezien minder pionnen heeft om de strategie uit te zetten.

Waarschijnlijk rijdt Bale net even te veel in de Lamborghini naar de trainingen, terwijl dat een exemplaar van moederbedrijf Audi moet zijn.
@gtwillem: ronaldo doesn’t care, at all….die komt elke dag met een supercar aanrijden
@87sandyd: Zelfs de derde reserve centrale verdediger heeft meer supercars dan alle AB reaguurders bij elkaar ;-).

Ze dienen gewoon allemaal met de Audi naar de training en wedstrijden te rijden. Dat is een onderdeel van de sponsoring. Zodat alle fans zien hoe hun sterren in Audi’s rondrijden :-)
@gtwillem: opzich wel, maar late 70’s en early 80’s had je nog 2 voeten nodig om een lambo of Ferrari (lees v12) te ontkoppelen daarna (911 turbo is de laatste auto die je kocht als je van je wijf af wilde) is het voor iedere ziel mogelijk geworden om wat leuks te rijden
Heeft Ronaldo niet een stuk of vijf Ferrari’s? En ballen daar niet nog een stuk of veertig andere gasten die allemaal geen Volvo rijden?
werkelijk niet veel onzinnige verhalen dan dit gehoord, het mag niet vanwege de zitpositie? kom op.
@pomoek: van mij mag hij de lamborghini rijden aangezien wij nederlanders voor hem hebben betaald.
Van de week de film van Ronaldo bekeken. Heeft een garage vol met Ferrari, Lamborghini, Lotus etc. Dus wat een onzin weer dit.
Nonsens, lulkoek, broodje aap, waar gaat het over
Die 3.0 verdient het gewoon om afgetrapt te worden. Hangen aan het gas heerlijk lui blok
Wie gelooft dit nou…
Het is in ieder geval goed dat Opel stopt met sponsering van Feyenoord, want als dat nou de auto is waar je daar als voetballer in moet rijden, dan raakt je wel erg gedemotiveerd.
@grandmasterb:

Ergo : als ik bij Feyenoord 30 miljoen Euries per jaar kan verdienen als speler, maar ik moet in een Opel rijden, dan raak ik dus gedemotiveerd?

Jongûh voor de bezopen bedragen die die voetballertjes verdienen mag je me in mijn blote reet fotograferen, in een string, met Claudia Schiffer half nakend om me heen hangend terwijl ze OH oH Oooooh OOOOOOOOOpel kirrrt.

Voor die poen zal het me worst wezen en staat de Learjet op het vliegveld op me te wachten om me na de training ff naar mijn huis toe te vliegen !

En liever een Opel GT die van mij is dan 45 mille per jaar aftikken voor eigenlijk helemaal nix…………………….
via iPhone app
Deze gast kan zichzelf een voorzet geven.
Wat een gelul. Boehh autoblog, hier trappen wij toch niet in…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).