Deze make-over maakt van een PT Cruiser een toffe bak

Auteur: , 25 Reacties

De verschrikkelijke vormgegeven PT Cruiser was niet om aan te zien. Gelukkig beseften de makers van dit verbredingskitje dat ook.

Of de Amerikaan er heel veel mooier op is geworden? Het is in ieder geval anders. De PT Cruiser is aangepakt door het Bulgaarse Carbon Motors die een compleet eigen stijl wilde aanmeten aan de auto. Die eigen stijl is aardig gelukt.

Want naast andere bumpers, is het hele design overhoop gegooid. De hatchback gaat nu als tweezits pick-up door het leven. In het interieur ging de tuner voor een two-tone thema. Veel lederen elementen zorgen voor een priemiejum look. Helaas ogen de koppeling, rem- en gaspedaal dan weer ietwat saai. Het design heeft nu wel wat weg van een Chevrolet SSR.

Het mooie van dit alles is dat het tuningsbedrijf de klus in opdracht van een klant heeft gedaan. Motorisch is er niks veranderd aan de auto. Welk blok in deze PT Cruiser huist is echter onbekend.25 reacties

Beter dan het origineel dat is zeker !
Toen de PT Cruiser nog uit moest komen, en er alleen spionage foto’s waren, was men lyrisch over het badass model. Toen hij uitkwam gingen ze als broodjes over de toonbank in USA. En ineens werd hij uitgekotst, waarom? Niemand weet het, en niemand wil hem meer.
Nope.
In de volksmond ook wel PT Loser genoemd.

Kan me niet voorstellen dat mensen daadwerkelijk besluiten een auto als deze aan te schaffen.
Fotoshop skills zeg, damn!

OT; vreselijk lelek k**hok. Snap niet dat iemand hier voor z’n plezier naar wilt kijken en/of in wilt rijden.
@thomcarspotter: me pa vindt m gaaf, maar die heeft dan ook een flinke bril op zn neus.
Gelukkig heb ik mijn eigen auto, mocht ie er ooit een kopen, dan hoef ik niet mee te rijden hehe
Pfft, wat een goedkoop hok. Typisch Amerikaans.
Ik moest een beetje aan de Panel Cruiser concept denken. Vind deze niet echt heel erg geslaagd, het idee is geinig, uitwerking wat minder.

In deze zou ik wel Pizza’s willen bezorgen: (had een heel bedrijfsplan uitgeschreven ;-))
http://media.caranddriver.com/images/00q1/267387/chrysler-panel-cruiser-concept-photo-197886-s-original.jpg

Ik begrijp de scepsis naar de PT Cruiser verder ook niet, echt. Niet dat het een schoonheidswonder is, of zo. Het was niet de beste auto ooit gebouwd, maar hij was wel degelijk origineel. Vergeet niet dat je qua concurrentie moest denken aan de Deawoo Tacuma, Hyundai Matrix, Nissan Almera Tino en Mazda Premacy (van die midi-semi-MPV’s). En de Mercedes A-Klasse. Ik zou het zelf niet zo snel kopen, maar het zijn wel unieke en herkenbare wagentjes. En dat mag wat mij betreft vaker voorkomen.
Om eerlijk te zijn begin ik weer een beetje sympathie te krijgen voor de PT Cruiser. Maarrrrr… Natuurlijk alleen voor de 2.4 Turbo versie. Lekker leip!
Wat saaie handrem…
Hahaha, welke fotoshop-held heeft hier aan gezeten?
Nee. Doe me die concept van de PT maar, de Pronto Cruiser: http://lnx.ptcruiserfans.it/speciali/pronto/norm/pronto21.jpg
Anders ja. Het is inderdaad anders. Heb je goed gezegd @rubenpriest
PT loser
Vet gedaan! Alleen zonde van het interieur
Nou nou wat een haat tegen de PT Cruiser, oké de mooiste auto is het niet maar het is tenminste geen SUV-hok, die zijn allen lelijker dan een PT Cruiser.
De Prognose loser. Geweldig idee, jaren 30 styling in een moderne auto. Uitvoering…? Onlm te huilen!
Waarom zit de spiegelafstelling bij de bijrijdersstoel? Lol.
Dit kan Leepu zelfs beter…
Het is maar wat je tof noemt.
Sja of je vind hem heel mooi of spuuglelijk. De 2,4L turbo is hetzelfde blok als de SRT4.
Een toffe bak… hahahahhahaa
Dan toch maar het origineel. Ik heb helemaal niks tegen de PT-Cruiser. Goed, de schoonheidsprijs verdient het misschien niet. Maar hij is wel lekker eigenzinnig en anders vormgegeven. En daar hou ik wel van
Ik vind het nog steeds spuglelijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).