Te koop in eigen land: een Ad Personam Aventador SV

Auteur: , 29 Reacties

Een Aventador SuperVeloce coupé is al exclusief, omdat er slechts 600 exemplaren van zijn gemaakt. Geef deze een extra persoonlijke touch en je hebt een unieke auto.

De gelimiteerde supercar werd in Nederland verkocht voor een prijs van om en nabij de 500.000 euro. Ging je los op de optielijst dan werd de prijs nog een stuk verder omhoog geduwd. Had de klant speciale wensen die niet via de optielijst konden worden gerealiseerd dan moest men aankloppen bij Ad Personam, het customize programma van Lamborghini. Dat is bij deze SuperVeloce gedaan.

Welke persoonlijke aanpassingen de Aventador SuperVeloce precies heeft ondergaan is, tenzij je met een vergrootglas de auto gaat bestuderen, lastig te zeggen. De aanbieder rept er namelijk geen woord over.

De Italiaan komt uit 2016 en heeft slechts 2.455 kilometer gelopen. Louwman Exclusive wil 614.500 euro vangen voor de gelimiteerde supercar. De exportprijs bedraagt 450.000 euro.29 reacties

Volgens mij is het patroon in de stoelen en het kleine SV logo bij de pedalenruimte ‘Ad Personam’ net zoals de kleur. Alleen heel duidelijk is het inderdaad niet…
@jobberns: is volgens mij gewoon standaard, afgelopen november in de fabriek een rondleiding gehad en daar stonden meerdere SuperVeloce’s met deze kenmerken.
@pechweg: oh oké, dan weet ik het verder ook niet
@jobberns: leren stoelen ipv alcantara en de striping door het dashboard zijn hier ad personam.
Zag er vrij standaard uit wat mij betreft
Het is en blijft toch wel een beetje een Tupperware-doos. Ter ziele gegaan
Leuke job heeft die Ad zeg
@b00st: Don en Ad
Is dat een oldschool cd wisselaar op foto 5?
@baklava: dvd speler voor navigatie misschien?
Een lamborghini hoort een opvallende kleur te hebben
@maarten020: klopt maar ik heb deze in het echt gezien en is echt een gave kleur
Speciale vloermatten á €4.900,-
Als je ziet hoeveel SV’s er rondrijden in Londen, Monaco en de US zou je bijna denken dat er (veel) meer dan 600 gemaakt zijn.
@trustmeiamanengineer: Zijn er ook niet nog 600 Roadsters gemaakt?
Ik denk de cd speler aan de zijkant in de middenconsole
@rob5nismo: Is standaard in elke Aventador.
En toch liever een Murcielago SV.
Alleen maar vreselijk duur deze auto’s. Ik krijg de indruk dat dit type auto in het dagelijkse leven niet zo veel plezier bieden aan de eigenaren want ze staan altijd alweer te koop met nog belachelijk lage kilometerstanden.
@retsok: Ik denk dat het niets met plezier temaken heeft, maar meer met investering. En over dat lage km stand komt vast, omdat eigenaren van dit soort auto’s minimaal 5 auto’s bezitten.
Volgens mij zijn de mat/satijn zwarte delen van de voor- en achterbumper en de sideskirts blinkend zwart laten maken door Ad Personam.
Ad Personam, zo’n naam doet me eerder denken aan een verkoper van wasmachines
Normaal gesproken heeft de Aventador SV aan de buitenkant toch mat carbon? Deze lijkt glanzend carbon te hebben en leren bekleding op de stoelen ipv alcantara
Het had best mooie auto kunnen zijn. Maar in zwart wit ziet hij er gewoon niet uit. Binnen in is het ook maar donker en niet mooi. Vorm dat geld wil je toch ook dat een auto er van binnen mooi uitziet
@gerjan: je moet hem maar een keer in het echt zien dan is ie veel mooier
@antoombom2000: in fel groen met lichtmetaal misschien en mooi lederen bekleding. Maar deze vind ik niet mooi
De achterkant is extreem lelijk.
De rest van de auto extreem gaaf
Het afdekplaatje van de startknop is een andere kleur rood dan bij de standaard sv. In het goud staat er op gegraveerd “i’m a poser” .Extra kosten 89.000 euro.
Een auto van minstens een half miljoen euro. Daar rij je dan nog geen 2.500 km mee en dan verkoop je ‘m alweer door? Ik snap er niets van…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).