Trucker in Rotterdam aangevallen door agressief tuig [video]

Auteur: , 207 Reacties

"Jongens, ik sta hier doodsangsten uit."

STAP UIT. STAP UIT.

Interessant kijkje op de werkvloer van een Volvo-trucker, die in Rotterdam te maken krijgt met drie onaangepaste heerschappen in een veertien jaar oude Vito. Volgens de trucker – die het dispuut filmt en tegelijkertijd met de 5-0 aan de lijn hangt – zou hij bij een verkeerslicht ‘te breed’ hebben gestaan. En dat zinde het busjestuig niet.

Trucker in Rotterdam aangevallen door agressief tuig

Op 01:43 minuten stapt het trio uit hun aftandse Mercedes-bus, waarbij de kleinste van de drie met een noodhamer de zijruit van de vrachtwagen en ons vertrouwen in de mensheid naan gruzelementen mept. Wat volgt is een woordenwisseling in gebrekkig Nederlands (“viezeriek, kloitzack!”) en een paar felle trappen tegen de voorkant van de truck.

Hallo @Politie. Kunnen jullie deze Mercedes Vito met kenteken 04-VZ-DK even van de weg rijden? Bedankt, ook namens de rest van Nederland. Video van het incident HIERR.

Met dank aan alle tipgevers!

UPDATE (21-01-2015): We hebben (eindelijk!) nieuws met betrekking tot het drietal in kwestie. De heethoofdjes zijn aangehouden en worden verdacht van openlijke geweldpleging. Laat het recht zegevieren.207 reacties

Tuig = turken
@rauto: nou heb net een lekker shoarma’tje achter de kiezen. De heren waar ik door geholpen werd en het hebben bereid zijn zeker geen tuig maar goede koks.
@str8six: ja sorry hoor maar dit lijke mij geen goede mensen.. Het klopt er zijn zeker heel veel goede turken!
@rauto: lijken*
@rauto: Klopt, en het ergste is dat deze soort het volledig verpest voor de goeie. Laten we hier aub iets aan doen voor het hele land door haat verziekt is…
@bluebluered: precies!
@str8six: Een shoarma broodje op zijn tijd kan ik best waarderen hoor maar om het “goeie koks” te noemen gaat me toch wat te ver.
@Donstil: daarbij is er niks Turks aan shoarma…
@mrs250: Shoarma komt van het Turkse woord ‘”cevirme'”
@mrs250: … en staat achter de frituurpannen in onze snackbars ook niet de culinaire top.
@mrs250: Broodje Merge(de)z Vito
@arashrsf: Waarom nou weer? Waarom forceer deze grap. Gewoon niet doen.
@Donstil: koks is misschien teveel gezegd ja, maar heb tot dus toe geen last van buikpijn of racekak en t smaakte prima ;-)
@Donstil: ik eet nooit dat soort vuiligheid, mij veel te gevaarlijk. Daarnaast grof smerig omdat ze er ook stront op doen.
http://www.parool.nl/parool/nl/34/ETEN-DRINKEN/article/detail/3337791/2012/10/26/Meest-onhygienische-broodjes-doner-kebab-in-Amsterdam.dhtml
@str8six: jij niks gewend zijn jij!
@rauto: Hoe weet jij dat nou weer?? Opleiding gehad tot mensen herkennen uit welke land ze komen?
@persian1:
Laten we het over 1 ding eens zijn, Ariërs zijn het niet….

Kunnen we die Kyoto overeenkomst sluiten?
Of voel jij je nu ook gediscrimineerd….

Het feit dat we dit soort zaken niet meer aan de kaak mogen stellen zou wel eens de rede kunnen zijn dat ik dit mooie land verlaat en weer terug naar m’n Heimat ga, Dresden lijkt me wel wat…..
@jrk68: Jij en Dresden beter had ik het niet kunnen verwoorden.
@jrk68: nee daar is het lekker.. ontvlucht dan gewoon gelijk heel Eurabie..
@persian1: nop
@rautoiPhone: Hoe weet je dat een buitenlandse taal spreken ze niet, ga je gewoon op het uiterlijk af want het kunnen gewoon ook mensen zijn met een andere afkomst dan Turken.
@badboys: klopt!
@rauto: ik ken veel Turken die keihard werken, nog beleefder zijn dan de gemiddelde Nederlander en niet zeiken.
@rufctr01: Wat rauto nu doet is een stereotype aanduiden, want hij heeft kennelijk veel Turken agressief gezien. Nu is dat een beetje kortaf, en tuurlijk, er zijn aardige Turken, maar als ik eerlijk ben zouden Nederlanders het niet op deze manier afhandelen.
@mercedesclk350: wat een onzin… toen ik laatst een autochtone sukkel in een audi aansprak op het niet verlenen van voorrang vond hij het nodig te spuigen en zijn vrouwmens sprong uit de auto en schopte tegen de mijne. Had ik mijn kinderen niet achterin gehad dan was het nog leuk geworden maar nu ben ik maar snel weggereden. Maar die figuur maakt nog wel kans op een represailles ( al is hij ongetwijfeld te debiel om te weten wat dat woord betekent)
@w0o0dy: ja ik overdrijf ook een beetje, ons land heeft ook geboorte geboden aan een hoop mongolen.
@w0o0dy: Het fijne is, die mensen kom je ooit eens tegen. Of alleen de auto, zomaar geparkeerd zonder toezicht.
@w0o0dy: .. dan ben je zelf toch ook geen haar bezig als je zint op wraak of zie ik dat verkeerd? Sinds wanneer lossen we met agressie iets op\? Sowieso, waarom zou je iemand aanspreken op het niet verlenen van voorrang? Denk je nou echt dat hij door jou opmerking denkt “Oh hij heeft wel gelijk.. ik zal het nooit meer doen”. Mensen die schijt hebben aan alles in het verkeer blijf je toch houden.. dat verbeter je echt niet door wraakacties uit te halen.
@ardonjr: eigen richting lijkt me idd ook niet direct nobel…maar de gegevens bij de politie droppen is dan weer wel een goed idee..
@rauto: Je suis vrachtwagenchauffeur.
@senne: ?
@senne: en nee ik ben zeker geen vrachtwagenchauffeur als je dat bedoelt…
@rauto: De bedoeling was om op reactie plaatsen te drukken, blijkbaar op reageren gedrukt.
En nee, dat bedoelde ik dus niet…
@senne: okii
@rauto: geweldig om allemaal die reacties te lezen :)
@rauto: Jij geniet er natuurlijk helemaal van hè. Ja, het had ook niet echt een andere kant op kunnen gaan na jouw aftrap.
@drugsrunner: nee gewoon leuk om die haat reacties te lezen
@rauto: Hmmm
Laat de overheid een voorbeeld nemen aan Indonesië!
Uit het land zetten lijkt mij de beste oplossing voor deze heren.
@RazorHead: zet ze in een werk kamp lijkt me nog een betere oplossing.
@henkhupelschoten: nee moet je eten drinken en onderdak voor betalen. Zijn ze niet waard vind ik
@jordip: wie zegt dat dat moet ;)
Altijd gezellig die shabby babby’s
@azenomei: en het erge is, ik ben absoluut geen racist, maar elke keer als ik zulke dingen zie/hoor/meemaak, groeit de racist in weer mij een beetje.

Beschaving is huid-dun…
Ze wilde vast even laten weten dat een van zijn koplampen niet goed functioneerde, de vriendelijke jongens.
via Android app
@motoragent: je responstijd liet hier weer te wensen over trouwens ;)
aah Jan, Johan en Pieter!
via Android app
@rollsmember: in de auto van Maurits
@fabiotol: echt niet!!
Goed bezig meneer de chauffeur, aanpakken die opgewonden standjes.
@bennyyy: ook mooi dat die man het goede voorbeeld geeft en zo rustig blijft! Hulde!
Alle respect voor het verspreiden hiervan, maar is dit echt AB-waardig nieuws?
@amski: Ja
@amski:
Ja, een vrachtwagen is ook een auto en een vrachtwagenchauffeur is immers ook een automobilist….
@jrk68: we zijn het voor het eerst eens!
@amski: Er zit toch auto in Vrachtauto?
Het land uit binnen 3…2…1…
Misschien ben ik een downie, maar ik zou “in paniek” het gaspedaal vloeren tot de Vito ergens om een boom/lantaarnpaal gevouwen staat.
@faalhaas: ik zou het expres doen en dan had ze alle drie meegenomen de boom inof viaduct
@henkhupelschoten & @faalhaas: Jullie zijn geen haar beter hoor, weetje met zulke dingen komen de ware aard van mensen naar boven.
@badboys: klopt, dan komt de ware aard naar boven. wat wil je horen?
@henkhupelschoten: Ik hoef niks (meer) te horen je hebt al genoeg gezegd. Dus eventueel doodrijden is normaal?
@badboys: zulk tuig wat mij betreft wel! Ze zijn hier te gast, en kunnen zich niet gedragen
@larsdbs9: Waarom bestaat het Recht dan? De Politie pakt hun op en de rechter bepaalt eventueel wat hun straf is. Dus alle voetbal hooligans die alles kort en klein slaan ook gelijk ter dood stellen.
Ten derde kan ik over deze 3 tuig niet oordelen, omdat ik hun niet ken maar als je bijvoorbeeld als 3e generatie Turk of Marokkaan in Nederland bent geboren ben niet te gast, maar gewoon medeburger. Als iemand zijn huur, verzekering en belasting betaalt en gewoon werkt of studeert is het ook geen gast.
@badboys:

Recht of niet, als ze mij zo komen behandelen en mijn auto/vrachtwaggel dan BEPAAL ik zelf wat te doen en niet een of andere rechtertje die geen moer van de situatie snapt.
@zakar36: Als jij dat vindt, dan doe jij dat toch lekker met alle gevolgen van dien. Gebruik de hersenen die je hebt. Stel je rijdt deze gasten dood, is het waard? Of poging tot dood? Deze gasten komen er lichtjes van af en jij gaat direct naar de rechter, voor moord of poging tot doodslag. Je zal waarschijnlijk zwaarder dan hun worden gestraft. Gewoon tot 10 leren tellen en je afvragen of het waard is. Deze trucker handelde het goed af bleef koel onder deze omstandigheden, heeft het gefilmd en levert het bewijs aan de Politie.
@badboys:
Wie zegt dat ik ze moedwillig doodrij? Zo achterlijk ben ik ook niet maar als er 3 mannen zo op mij afkomen dan kan ik van de schrik,en om erger te voorkomen, gasgeven om weg te komen. Als hun dan ervoor staan hebben ze pech gehad.
@zakar36: misschien is het dan niet de bedoeling dat je ze doodrijdt, maar daarmee wordt je wel ten laste gelegd. Ik ben blij dat jij niet in die truck zat..
@badboys: Nee hoor. In dit geval kun je deze krankzinnige Karpaten koppen doodrijden en zwaait meneer de rechter je vriendelijk uit. In juridische termen heet het noodweer exces en dat is hier 100% van toepassing. In gewone mensen termen: je bent vrijgesteld van strafvervolging als je om je eigen leven te redden een ander iets aandoet. Dat kan ook inhouden dat je die ander doodt. Ik had ze alle drie geplet tegen de eigen Vito omdat ik weet dat noodweer exces dat toestaat.
@badboys: Alsof de islam het recht erkent…? Scheiding van kerk en staat is niet bepaald de bedoeling dacht ik?
@Yann: Ik ben Moslim voor het Recht en scheiding van kerk en staat. Ik ben geen salafist en zal het ook nooit worden.

Recht is in mijn ogen het belangrijkste orgaan en NIET alleen wanneer je het uitkomt. Het moet voor iedereen een onafhankelijke orgaan zijn die je vertrouwt.
@badboys: Medeburger? Dacht het niet. Het het leeuwendeel van 3e generatie turken of Marokkanen en vrienden spreekt de taal niet eens voldoende. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat ze onder hun eigen ”volk” blijven…en dus niet opgaan in de rest van de samenleving.
@badboys: je leuk, komt een pool die 3 personen dood rijd er van af met beetje taalstraf enz. Nederland een rechtstaat, nou echt niet. Hier krijg je innerlijke gevangenis een tv’tje, prima te eten, luxe producten enz. Soms kun je het dan maar beter zelf regelen, want je kent het spreek woordelijk gezegde: als je wilt dat iets goed gebeurd, moet je het zelf doen!
@larsdbs9: *taakstraf
@larsdbs9: Over de hoogte van de straffen kunnen we uiteraard discussiëren. Ik snap alleen niet dat velen gelijk ervan uitgaan dat allochtonen achter deze 3 randdebielen staan of hun gedrag goed praten. Door zulke idioten en die laffe honden want mensen kun je het niet noemen die vorige week een aanslag pleegde in Parijs, krijgen wij allochtonen over ons heen. Tuurlijk distantieer ik mij van zulke mensen, ik sta ook open voor discussie. Ik durf als een vent bepaalde feiten wel onder ogen te zien en zal mijn kop niet onder het zand steken.

Sowieso ben je triest als je met z’n drieën op een man gaat, wie dat ook doet Turk, Marokkaan, Nederlander of wat dan ook.
@badboys: ooit gehoord van eerste indruk en de eerste indruk van die drie heren is dat deze heren minder zijn dan strond onder iemand zijn schoenen

Om iedereen over 1 kant te scheren gaat ver maar dit soort gedrag gebeurd gewoon te vaak en het valt heel nederland op dat het heel vaak dit soort mensen zijn en willen we dit soort mensen in nederland nee
@badboys:
Als het je hier niet zint, dan rot je toch lekker op….

Met vriendelijke groet,
Ahmed Aboutaleb.
@jrk68: Pardon? Jij bent zelf ook allochtoon, ten tweede voel je je aangesproken dan? ten derde voel je je aangesproken, ten vierde waarom voel je je aangevallen en kom je met dit onzin. Dus als ik een afwijkende mening heb moet ik gelijk oprotten.

Ik meen dat er vorige week een mars is gehouden voor de vrijheid van meningsuiting en als je dat NIET zint mag ik gelijk weg. Beetje hyprocriet vindt je niet?
@badboys: mag jrk deze mening dan niet hebben van jou, zoals je suggereert?
@timmieeee: Tuurlijk mag hij dat wel, ik sta gewoon open voor discussie. Schelden, slaan en dat soort dingen zijn voor mensen die het niet met woorden kunnen afhandelen.

Maar waarom gelijk oprotten vraag ik aan hem? Mensen die NIETS in te brengen hebben komen met dit soort teksten. Leeghoofden heb je onder alle mensen, allochtoon, moslim of niet moslim dat bewijst zijn reactie wel.
@badboys:

Ik doe geen vlieg kwaad geloof me en haat vechten, maar als de tegenpartij niet eens fatsoenlijk met woorden kan praten maar met daden dan sta ik in hoogste paraatheid. Ik vermijd zoveel mogelijk confrontaties maar ga niet wachten tot iemand mij komt verbouwen omdat ik te lief bleef wachten erop..
@zakar36: Tuurlijk daar heb je ook volkomen gelijk in.
@badboys: Amen!
@jrk68: kortzichtig.. Aboutaleb bedoelde iets heel anders.
@timmieeee:
Yep, maar ik vond hem hier wel geinig.
Al die verongelijkte reacties van onze medelanders die niet door hebben dat zwijgen nog altijd goud is. Nee lekker het vuurtje opstoken en dan raar opkijken dat een bepaalde groep autochtonen helemaal los gaat….

Was getekend,
een tweede generatie allochtoon die wel geïntegreerd is….
@badboys: Ja, dan komt de ware aard in mij naar boven. Ik kan veel hebben , maar ongeacht wie het is. Ik laat me niet overlopen als men zulke streken bij mij uithaalt. Want in 9 van de 10 gevallen rijdt Jan-willem weg in zn merc vito, en zit jij met de gebakken peren achteraf.
Dan heeft de zogenaamde rechts-staat een dikke neus aan je.
@faalhaas: Vandaar de nickname?
@faalhaas: Vrachtwagen chauffeur aan de telefoon;

‘Ja ik ben in paniek… mijn voet schiet nuuuuu van de koppeling’ !
Ik had dus nog nooit gezien hoe je raam eruit komt te zien als je met zo’n lifehammer hard op je raam slaat. Nu weet ik dat gelukkig wel. Thx boys!!! Maar toch maar even paspoort inleveren en ophoepelen.
Ik ben een allochtoon en ik wil even benadrukken dat ik me door deze gasten absoluut niet vertegenwoordigd voel. Optieven met dit soort mensen, lekker terug naar de zandbak waar je vandaan komt. AB rechercheurs, gaat uw gang! Facebookprofielen, adressen, roept u maar!
@gop1: Respect voor dit bericht!!

En heel veel disrespect voor iedereen die gelijk van alles loopt te roepen!

Ot: oppakken dit tuig lijkt mij niet al te moeilijk.
Kenteken is bekend, dus ik zou zeggen, aan huis gaan en oppakken dit gespuis!!
@gop1: wil als autochtoon dan toch ook even zeggen dat veel mensen wel roepen dat alle “buitenlanders” weg moeten maar ik (en met mij velen denk ik) goed begrijpen dat de overgrote meerderheid zich wel gewoon gedraagt en zich aan de regels houdt! Alleen komen die nooit in het nieuws en daarom krijgen we er zo’n slecht beeld van……..
@matje140:

Niet helemaal mee eens. Kijk eens ‘Opsporing Verzocht’. 90% is allochtoon/getint.
Bizar aantal aangezien er nog altijd veel minder allochtonen zijn dan Nederlanders.
@bitethepillowimgoingindry:
De meeste onderwerpen gaan over lieden uit de grote steden, en daar is de autochtone Nederlander al jaren in de minderheid..
@tupperware:

Jij draait het om. Je zegt; Ze laten vooral beelden zien uit de grote steden dus daarom zie je veel allochtonen.

De waarheid is; Veel allochtonen zijn crimineel. Allochtonen zijn veel te vinden in de grote steden en daarom zijn die steden vaak te zien bij ‘Opsporing Verzocht’.

Snap je?
@bitethepillowimgoingindry: Het woord ‘allochtoon’ is ook te algemeen om te omschrijven met wat voor mensen je te maken hebt. ‘Allochtonen’ kun je ook weer onderverdelen in iets van 196 nationaliteiten. Als je dat doet zul je zien dat er daarvan ongeveer 3 oververtegenwoordigd zijn in programma’s als Opsporing Verzocht.
Ik weet zeker dat er minimaal 100 nationaliteiten in Nederland zijn, waarvan de mensen nog nooit een zware misdaad hebben begaan.
@gop1: Zandbak? Ik ben ook een ‘allochtoon’ denk ik maar ik kom niet uit een zandbak.
Katholieken…dat zie je gelijk
@persian1:
Ik zie ze niet in de weer met kleine jongetjes..
Waaraan zie je dat ze katholiek zijn?
@persian1: Altijd die kut katholiek-extremisten hier. Pakken al onze banen af.
Allemaal van Finse afkomst.
Een enkeltje kebabland lijkt me voldoende voor deze gezellige mensen.
Minder, minder, minder!
Wraakzuchtig volk.
Enkel reisje naar welk stukje aarde deze ratten dan ook vandaan mogen komen
Dus dat doet een besnijdenis met de mens…
@stefan1985: uhmm wat? Hoe weet jij dat deze mensen besn-, uhh laat toch maar zitten…
Je zult maar te maken krijgen met zoiets… wat diep triest… ongeacht welk geloof je aanhangt of welke kleur jouw mensenleer heeft… als je zo in elkaar zit hoor je niet in een samenleving thuis.
Hebben deze jongens eigenlijk wel hersenen??
@amgc63: ik denk dat daar het probleem zit…
Op zich wel positief dat ze in een “werkbusje” rijden
@richardj:
Zwarte handel moet ook vervoerd worden, het liefst uit het zicht en dan is zo’ n “werkbusje ” prima geschikt…
@richardj: Ik vermoed zomaar dat dat busje binnenkort arbeidsongeschikt raakt…
Man man man wat een zielig volk is het ook. Hebben hier niks te zoeken naar mijn idee. Nog nooit een Nederlanders zo tekeer zien gaan tegen een onbekend persoon. Zal wel cultuurverschil zijn.
@jordip: ies koeltoer ja. Maul houwuh.

I mean, really?…
@jordip: Was niet van plan hier te gaan reageren maar speciaal voor jou:
Man agressief – Wegmisbruikers: http://youtu.be/FiUpvT1EENQ@isn1981: dan voel ik me vereerd hoor
@autoblog… “Interessant, maar wist je dat we binnenkort weer een driftcursus aanbieden?” Ik vind ze anders driftig genoeg! ;)
Wanneer ik de reacties lees lijkt me een lifehammer als zelfbescherming niet onnodig in NL.
Dat busje van ze was dat een GTI? Gordijntjes Trekhaak Imperiaal.
Die zie je bijna nooit meer.
En nou krijgt hij een boete voor het vasthouden van zijn telefoon tijdens het rijden!

Nederland kennende..
@rijbewijzer: nope, noodweer, strafuitsluiting op rechtvaardigingsgrond.
Als je goed kijkt vind de (vermoedelijke) vader van de jochies na het gescheld wel genoeg en geeft hij ‘het tuig’ zelfs klappen om ze tegen te houden.
@bedirhan: twee van die drie zandhazen zijn oud genoeg om “papa” te zijn. Misschien is één van hen wel de pappa van dat zandhaasje dat ook stoer mee staat te doen.

Triest volk. Geert kom d’r maar in. Zucht…
@bedirhan: had hij misschien wat eerder moeten doen… hij deed zelf ook lekker mee met het spelletje…
@bedirhan: papa hitst eerst z’n zoons op en ziet dan dat er gefilmd wordt. Als de chauffeur niet aan het filmen was had dit nog een stuk vervelender kunnen eindigen ben ik bang.. Vage lui
@kevinc3: na deze manier van kijken geef ik je gelijk maar dit soort mensen verpesten het wel voor heel veel mensen die wel normaal kunnen leven .
Ik ben niet racistisch. Maar dit laat zich toch wel duidelijk spreken. En die oudere man laat die jongens toch wel duidelijk merken dat ze dom bezog zijn. Dat is dan wel weer mooi om te zien. Alleen jammer dat deze jongens alleen daar respect voor hebben. Dit is niet eens uitdagen meer maar voluit in de aanval. En hadden er wapens aan te pas gekomen met dit opvliegende karakter had de chaufeur dit wellicht niet kunnen navertellen.
@nickelb: wie weet hoe ze hadden gereageerd als hij het niet filmde…
Achteraf wel een domme zet om dit op het internet te slingeren, een ruit inslaan is voor de politie ernstig genoeg om even het kenteken na te trekken en een bezoekje aan de dader te brengen. Je hebt ‘m ook zo, de beelden zijn kraakhelder. Nu komt hij er misschien wel onderuit omdat de privacy flink geschonden is.
@knipperlichtje: Hoezo komen ze er onderuit? Zelfs al zou de rechter minder straf geven door dit te plaatsen op internet, dan nog heeft dit filmpje op internet meer effect dan de straf die de rechter zal opleggen. Veel meer dan tachtig uur taakstraf zul je voor dit vergrijp niet krijgen ben ik bang (staat gelijk aan vier weken gevangenisstraf).
@knipperlichtje: Geloof me, al kom je met alles op een presenteerblaadje, de politie doet helmaal NIETS. In dit geval is internet de beste rechter.
Trucker vs Turken
Bevestigd toch weer wat we allemaal al weten. Bevalt je het niet in Nederland? Rot dan lekker op!
@roel1980: dat is het probleem. Het bevalt ze hier door alles wat ze kunnen maken (zoals dit) te goed hier
Kijk eens aan. Ingeburgerde Nederlanders….
Tuurlijk merendeel gedraagt zich maarja deze groep minderheden is wel flink oververtegenwoordigd in criminaliteit en procentueel heel wat meer dan de autochtone bevolking als je dit in verhoudingen bekijkt. Dat worden mensen ondertussen een beetje zat…
@johanw: onzin. Turken zijn per 100.000 inwoners minder vertegenwoordigd in de criminaliteit dan autochtonen.

Bron: cbs.

Marokkanen en Antillianen is echter een ander verhaal.
@timmieeee: Hij heeft het nergens over Turken. Maar wat je zegt klopt ook wel voor m’n gevoel. Over het algemeen zijn Turken vriendelijke mensen.
@gop1: nee maar de drie personen in het filmpje zijn naar alle waarschijnlijkheid wel turken. Vandaar mijn reactie.

Kijk Samsom, dit zijn nou die cultuurverrijkers…
Maar dit lijken eerder zigeuners/Roma’s…
Agressief omdat ze door de truckers respectloze en ongelovige gedrag de boot naar Syrië gemist hebben.
Vlak voor de kerst iets soortgelijks mee gemaakt met een maat van mij die ook vrachtwagen chauffeur is. Toen stonden er 1 Nederlander en 1 Turk te blaffen naar ons omdat hij een bocht te breed had genomen. Tja in een vrachtwagen zie je niet dat de chauffeur 2.10 m en al 20 jaar aan vechtsport doet dus toen hij uit stapte was het gesprek snel ten einde.
Deze trucker kan wel correspondent worden. Het zinnetje “maar ik ben niet bang” komt bij mij meteen opzetten
-edit: nutteloze bijdrage-
Erg goede zet om de politie zo vroeg in te schakelen. Nummerbord doorgegeven, onnodige vernieling kan aangegeven worden, lekker de gevangenis in met dit tuig.
Die chauffeur kon beter zeggen: Jongens, ik sta hier doodsangsten uit en laat nu per ongeluk mijn koppeling schieten
vraag mij alleen af wat de vrachtwagen chauffeur heeft uitgespookt ?
@dejviisz: hij zal waarschijnlijk half op een andere rijbaan hebben gestaan. Ik ken de situatie niet, weet ook niet of de chauffeur met een trekker trailer rijdt. Maar als je een krappe bocht moet maken met een voertuig dat vrij lang is. Dan is het makkelijker om alvast je ruimte te pakken om zo zonder schades de bocht door te komen. Meestal wordt dit niet gewaardeerd door je mede weggebruikers. In dit geval deze 3 “heer”schappen
Ik ben zelf ook allochtoon, maar ik hoop echt van harte dat een grote zwaarbeladen vrachtwagen hun ‘per ongeluk’ een tikje geeft op de snelweg…… wat een debielen zeg….
Wegkijken is de beste oplossing…volgens ons parlement en de overige gutmenschen
Een discussie over autochtoon vs allochtoon lijkt me niet nodig want ongeacht afkomst geloof woonplaats huidskleur naam leeftijd of wat dan ook, dit gedrag kan niet en dient bestraft te worden.
Ik ben geen racist maar deze gasten moeten gewoon lekker terug naar hun het land van hun voorouders, als ze niet mee werken en niet aanpassen gewoon oprotten
http://9gag.com/gag/a3d6oxm/
@thaherbalist: jammer van de slechte tekst. En de meme zelf vind ik ook niet helemaal passen eigenlijk. Als zulk tuig je af wil tuigen en aan jouw spullen of die van je baas komt, krijg je van mij een vrijkaart om met ze te doen wat je wil. Dat proberen ze immers ook met jou.
Zijn geen turken, zigeuners van kosovo of macedonie :D
Vrachtwagenchauffeur heeft zelf zeker niets gedaan.
@jeanclaude: Ik geef de vrachtwagenchauffeur volledig gelijk, vrachtwagens kunnen behoorlijk uitzwenken en de chauffeur moet gewoon de ruimte nemen die hij nodig heeft om een ruime bocht te kunnen maken. Helaas snappen veel automobilisten dat niet en die gaan er vlak naast staan en dan komt de trailer af en toe wat kort langs uw waggie ;)
@kutjong: voor een kutjong heb je behoorlijk gelijk.
Heey, directe Dumpert-links op autoblog, dat is nieuw.

Wat een agressie, ik hoop dat de chauffeur iets aan het filmpje heeft gehad.
Ik ga je zo klap geve. Dit is niet mijn truck vriend!
Vindt dat die chauffeur er behoorlijk rustig onder blijft.Voor hetzelfde geld hadden ze een pistool getrokken en hem neergeschoten. Doe voor deze debielen Geert Wilders maar als rechter.Dan komt het vast goed,haha.
Deze gasten kwamen net terug uit Parijs…
Als ik zo de reacties hier lees dan is de meerderheid hier net zo onbeheerst en opvliegend als deze figuren… wat een fijn land maken we er van met z’n allen….
Peace – out, ik hou het voor gezien voor vandaag
@w0o0dy: fijn toch nog een zinnige reactie…
Oh trouwens : aan de reacties hier te zien zijn deze ffiguren goed ingeburgerd. Net zulke heethoofden als de rest van “ons”.
En niemand die afvraagt waarom die mensen zo boos zijn tegen die schijnheilige trucker ? oei ik zal eens nadenken,…wacht er zitten allochtonen of nee er zitten moslims in het filmpje en die hebben ongelijk eender wat toch ? stelletje hypocrieten.
Gewoon 30 jaar vastzetten dit tuig, dit slaat echt alles, ik snap die chauffeur heel erg goed, die mag blij zijn dat hij zo hoog zit.

Ik vind t jammer dat mensen zich zo moeten gedragen, en al helemaal dat het vaak mensen zijn die hier van oorsprong niet vandaan komen. Zij zouden juist moeten laten zien waarom ze het verdienen om hier te mogen wonen en werken. Em er zijn er veel die dat doen, maar te veel die dat niet doen. En daar komt het vele haten en racisme ook vandaan!
@thijsj: dertig jaar voor wat? Er bestaan ook wetten waar de rechter(s) zich aan moet(en) houden

En over de rest van je reactie: ik vind dat je een verschrikkelijk domme mening hebt. Man man man.
@timmieeee: dertig jaar voor je gedragen als een stom stuk tuig, mensen bedreigen. Wel hard ja, maar ik zie dit soort mensen met een weekje schoffelen hun lesje niet leren.

Dat er wetten zijn dat snap ik ook wel, maar ik wil, in tegenstelling tot jou als ik al je reacties zo lees, niet in zo’n klein kader willen denken. Man man man. Volgens mij heb jij alleen een mening die geheel binnen de richtlijnen van het wetboek past, dat is pas dom.

Wat een stelletje zielige gasten. Heel stoer . En waarom ?

Het verbaasd me dat ze nog net genoeg hersencellen bezitten , om deze leeftijd bereikt te kunnen hebben.

Jammer genoeg.
Als AB dit soort quasi-autogerelateerde artikelen plaatst, mag ik ook eens een niet erg autogerelateerde reactie plaatsen. Ja, deze heren verdienen het plakkaat ‘tuig’, en ja, om in de woorden van @jrk68 te spreken “ariërs zijn het niet”. Maar het maakt me kotsmisselijk en om eerlijk te zijn ook bang hoeveel reacties ik tegenkom in de trant van “het land uitzetten”, “strafkamp” et cetera. Ook andere politiek getinte (AB) nieuwsartikelen worden in de reacties aangehaald om er maar eens op te wijzen hoe Nederland wordt vergald door alles wat los en vast zit. Nooit door de reageerders zelf hoor, dat zijn allemaal hard werkende en belasting betalende medeburgers, maar de rest… De “niet-ariërs” voorop natuurlijk! Ik wil niet tegen windmolens gaan vechten in de commentsectie van een autowebsite, maar ik zou af en toe willen lezen hoe kneiterdik de nieuwe Ford GT is, rijtesten en andere autogerelateerde content willen zien zonder dat ik daarbij geconfronteerd wordt met een steeds harder wordende politieke polarisatie in Nederland. Zo, dat ben ik kwijt, ik ga weer verder kwijlen over de Honda NSX. Enzo.
Het kan gewoon niet zo zijn dat deze mannen zo reageren op een vrachtwagenchauffeur te breed heeft gestaan. Neemt natuurlijk niet weg, dat er ontzettend fout en agressief wordt gereageerd door hen.
Ik zelf ben ook Turks. Maar ik voel me niet aangesproken door de volk van het zijn weer de Turken of Marrokanen weer. Ieder ras doet dit wel. Als het nou een Turk of een Hollander is maakt mij niet uit. Maar wat mij wel veel opvalt met de toetsenbord helden zijn, OOO zijn die Turken of Marrokanen weer!! Altijd schijnheilig doen als het om buitenlanders gaat.
Ik proef veel haat en angst in de reacties..

Als je geen allochtonen wilt dan moest je ze 50 jaar terug maar niet binnenhalen. Terugsturen en al die onzin er omheen is geen optie, want hun roots zijn al 50jaar Nederlands.

Wat wel een optie is kennis opdoen. Kijk bijv. de docu ‘racisme is aangeleerd’ van VRPO, en begrijp waarom minderheden negatief in de maatschappij staan. En stop zo de kettingreactie. Kijk de docu en zie een keer hoe het is om aan de andere kant te staan.

Ps. Als je niks van waarde kan toevoegen, reageer hier dan niet op.
Heeft er wel eens iemand gedacht aan dat dit waarschijnlijk gewoon Russen zijn? Daar is dit vrij normaal toch, zelfs met een honkbalknuppel aan te komen lopen

Of kent hier niemand die dashcamvideos? Daar deed het mij iig aan denken..
Lol, reacties die beginnen met “ik ben geen racist, maar”.
Is er niemand die zich afvraagt, of deze donkere medemensen al zijn aangehouden/verhoord/veroordeeld?
Volgens mij reageren er behoorlijk wat ‘Bentleys’ hier, kansloze opmerkingen over aanpassen waar ’t geen ruk mee te maken heeft.

Dit zijn gewoon (wat meer exotische) aso’s die opgevoed moeten worden, desnoods hardhandig als ze de verkeerde tegen ’t lijf lopen.
Een jarenlang beleid van doodknuffelen, de andere kant opkijken, niemand een trap onder zijn reet geven als die het verdient en alleen maar lopen te zeikstralen over RECHTEN, en niet over PLICHTEN, uitgeprocedeerde asiel zoekers; mensen die dus UITGEPROCEDEERD zijn en geen reden hebben om hier te blijven worden naar Appelscha of focking Appingedam gestuurd en vinden dat te min, dit is het resultaat van een jarenlang slappe lullen beleid dames en heren.

Er deed zich een mooi verhaal voor in mijn familie, waar een vriend van een oom in de zestiger jaren een Rotterdamse politie agent uit zijn verschoning sloeg met zijn dronken kop.
De man reed toen in een Chevrolet Impala, wat heel wat was toen, en zo’n Chevrolet viel gewoon op. (’t is Autoblog he)
Een paar weken later reed hij ’s avonds door de stad, werd klem gereden, uit zijn Chevrolet getrokken door een politie agent of vijf zes en -excusez -les mots- helemaal de touw tyfus geslagen met wapen stokken en gummilatten, zo erg dat de man niet eens meer kon kruipen.

Hij heeft daarna nooit meer een agent aangeraakt, noch een ander uit zijn verschoning gemept.
Religieuze knakkers, zie je zo! altijd gezeik mee.
Typisch ook dat dit artikel meteen de meeste reacties heeft bij ‘hot topics’
Minder!!
”Stap uit stap uit”, dan praten we erover
Krijg nou wat! Vito is APK gekeurd en ZELFS verzekerd!
Desjonnies:
Als het aan mij ligt zal ik maar een groep aanpakken en dat zijn die eeuwige linkse rakkers!!

HUN MOETEN WE OVERAL DE SCHULD VAN GEVEN
@bigfun: oneindig dom standpunt. Oplopende zorgkosten? Gevolg van winstdoelstellingen in de zorg. Financiële crisis? Gevolg van liberalisering en blijvende jacht naar meer winst/hogere aandelenkoersen en dubieuze financiële producten. Onrendabele infra structuur projecten met mega kosten rn mega overschrijdingen? Gevolg van doel redeneringen en winstdoelstellingen…
Je mag één keer raden wie voor al die ellende verantwoordelijk is qua beleid… Toe maar…welke politieke partij?
De oplossinghiervoor? De schade VOLLEDIG vergoeden, desnoods via beslag op alles wat ze bezitten tussen nu en hun 100ste verjaardag.

Een raam van de vrachtwagen + de uren dat de chauffeur niet kan werken plus de uren dat de vrachtwagen aan de kant staat,

Dan nog een boete voor het gedrag plus een boete voor het vernielen.

Ik denk dat we in Nederland te makkelijk zijn in ‘van een kale kip kan je niet plukken’ en schade naar redelijkheid. Als je incasso en beslag hebt tot je dood neervalt, dan leer je misschien je eens gedragen plus werken voor je centen.
@realhustler: anger management cursus met examen voor eigen rekening volgen is misschien ook wel een plan.
Wooody: je kunt geen betere, mijn standpunt bevestigende antwoorden geven!
Je schiet jezelf in de voet!

Oplopende zorgkosten: aso vreemdelingen en allochtonen die hun premies massaal niet betalen 400000 stuks
Plus nooit gewerkt wel genieten van zorg. Kosten ook nog eens extra veel door taalgebrek.
Ik zit in de zorg dus weet het.

Financiele crisis: Democraten in de tijd van Clinton in Amerika vonden het nodig dat ook Paupers een huis moesten kunnen kopen. Konden massaal hypotheek niet meer betalen. Stiekem hypotheekjes door de bankjes van de Clintons verkocht aan de rest van de wereld (ook ijsland)
Infrastructuur: projecten aangenomen door linkse a-technische ambtenaren die ook nog eens geld onder de tafel kregen.

In Nederland is met name 1 partij daarvoor verantwoordelijk de PVDA! Maar simpeler de linkse stemmer moeten we aanpakken voor tientallen jaren knuffelen en veroorzaken van de hedendaagse ellende!

En in jouw laatste reactie knuffel je gewoon als een kip zonder kop verder met je anger-managenent

Jij bent van het ergste soort LINKSE RAKKER
@bigfun: hahahahaa ROFL. Je hebt echt geen flauw benul van hoe de wereld in elkaar zit, geen kennis van zaken en geen kaas gegeten van economie. Prima, maar met iemand als jij ga ik geen discussie voeren. Lost cause… Maar voor je gemoedsrust: ik ben links noch rechts, ik ben econoom en bovenal pragmatisch. Succes met je baan in de zorg en je naïeve wereldbeeld.
Wooody: geen kennis?
Ik ben tandarts en jij?
Ik ook. Doe uw mond eens open?
https://www.youtube.com/watch?v=tsz2rq29BLE
@bigfun: Vuilnisman
Ik heb de video nog eens bekeken. Het lijkt me meest waarschijnlijk dat de vrachtwagenchauffeur op de kruising Bosdreef en Gordelweg, waar een 2-baans afslag naar links is richting Bosdreef, wat breder heeft gestaan om de draai te kunnen maken. Die bocht naar links is vrij krap. Zeker voor een vrachtwagen met aanhanger omdat op de middenberm objecten staan die de doorgang van de aanhanger kunnen belemmeren. In dat opzicht is het verklaarbaar en ook te rechtvaardigen als hij ‘breed’ gestaan zou hebben. Wat vervolgens concreet gebeurd is kunnen we naar gissen maar ik vermoed dat bij het volgende verkeerslicht op de Bosdreef, ongeveer 150m verder, interactie heeft plaats gevonden welke aanleiding is geweest tot dit incident. Ik heb er verder geen oordeel over, maar wilde de mensen die niet ter plaatse bekend zijn inzicht geven in de mogelijke situatie voorafgaand aan de video.
Toch raar dat die mensen zo kunnen ontploffen en agressief blijven…. lijken mij echt tijdbommen, levensgevaarlijk. Dan is dit eigenlijk nog goed afgelopen.
`moslimachtige mensen` is de woorden van de slachtoffer.

Hoe triest kan je zijn? Zal ik serieus bij elke dreiging etc zeggen christelijk achtige mensen? Een steentje bijdragen aan de maatschappij die probeert de christendom te isoleren van de rest van de wereld, zoals dat nu gebeurt bij de moslims?

En dan de reactie´s lezen van Ab leden met het door 1 kam nemen van mijn volk(Turken)..
Wij Turken zijn meer Europees dan elke ander Europees land, ken je geschiedenis.

En nog iets ik zou heel graag Wilders willen zien winnen, eens kijken wat jullie held gaat flikken.

Ik volgde Autoblog om zijn dagelijks content omtrend `Auto´s`. Maar steeds meer zie ik politiek,geloof tintig artikelen voorbij komen.
@TurkishWarrior: alsjeblieft zeg, dit is een reactie uit onwetendheid in een panieksituatie. Komt bij dat je als vrachtwagenchauffeur doorgaans geen genie bent. Dit alles gecombineerd met het algemene beeld van een “moslim” onder de blanke nederlander verklaart de reactie.

Ik heb een hekel aan iedere vorm van racisme maar om nou bij iedere uitspraak “racisme!” te gaan roepen is er over. Tolerantie moet van twee kanten komen.
@TurkishWarrior: overigens ben ik het met je eens dat sommige reacties op Autoblog op zijn zachtst gezegd kortzichtig zijn maar aan de andere kant zijn er ook genoeg die wel zinnige taal uitslaan.

En kom op, Turks of niet, moslim of niet, wat je hier in de video ziet is tuig. Dat ben je het toch wel met me eens?
Toch wel leuk om te zien dat paps zoonlief op zijn gezicht probeert te slaan en ze uiteindelijk ook wegtrekt bij de vrachtwagen
De politie had er al lang kunnen zijn
Maar wat is er makkelijker dan een videotje bekijken van slachtoffer om zo daders op te sporen
Dan hoef je je als agent in ieder geval niet in gevaar te brengen

De politie had er al lang kunnen zijn maar kwamen bewust niet.
Luister maar eens goed hoe het 112 verhaal loopt
Hoezo 3 tuig? Die ouwe will alleen maar een potje schelden zoals zo veel Nederlanders in het verkeer doen. Daarnaast schrikt hij wel degelijk van het geweld dat de twee anderen (zijn zoons?) ten toon spreiden. Hij duwt de ene zelfs weg als die tegen de koplampen staat te schoppen en geeft hem nog een oplawaai als die even later met de spiegels aan de gang gaat.
Jongens wees nou toch AUB eens wat vriendelijker,en laat je niet zo op jagen ieder heeft zijn mening,en negeer diegene die aan het spammen zijn!!!!!!!!!
Nou, ik denk dat deze figuren met angst en beven hun taakstraf tegemoet zien….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).